Vitamine B3 (niacine)

Specificaties CAS-nr.: 59-67-6 andere namen: niacine MF: C6H5NO2 EINECS-nr.: 200-441-0 plaats van herkomst: Shaanxi, China (vasteland) Type: vitaminen, aminozuren en coënzymen rang standaard: Food Grade, geneeskunde rang merknaam: Lyphar modelnummer: LF-vitamine B3 zuiverheid: 99% naam: vitamine B3 grootte:...

Productdetails

Specificaties

CAS-nr.: 59-67-6
Andere namen: niacine
MF: C6H5NO2
EINECS-nr.: 200-441-0
Plaats van herkomst: Shaanxi, China (vasteland)
Type: Vitaminen, aminozuren en coënzymen
Rang standaard: Food Grade, geneeskunde Grade
Merknaam: Lyphar
Modelnummer: LF-vitamine B3
Zuiverheid: 99%
Naam: Vitamine B3
Afmeting: 100% Pass 80 Mesh
Uiterlijk: wit fijn poeder
MOQ: 1kg
Specificatie: 99%
Dichtheid: 1.473
Smeltpunt: 234-238° C
Oplosbaarheid in water: 1-5 g/100 mL bij 17° C

Verpakking Details:
1kg met dubbele kunststofzak binnen, folie zak buiten
25kg met vezel trommel
Functie:
1. vitamine B3 heeft een sterke rol in de omliggende bloedvaten uit te breiden, voor de behandeling van hoofdpijn, migraine, tinnitus, duizeligheid binnenoor aandoeningen.
2. vitamine B3 is vitamine drugs voor anti-pellagra. Het kan ook worden gebruikt om uit te breiden van bloed drug en wijd gebruikt als voedsel en toevoegingsmiddelen. Als farmaceutische tussenproducten wordt het gebruikt voor de productie van isoniazide, nicotinamide, Nicole rem en Hexanicit enz...
3. vitamine B3 is aanwezig in een klein aantal relatief stabiel food vitaminen, zelfs na koken en opslag zal niet worden een enorm verlies en invloed op de doeltreffendheid ervan.
4. vitamine B3 kunt spijsvertering gezondheid bevorderen, verminderen van gastro-intestinale stoornissen; Maak de huid meer gezond; preventie en bestrijding van ernstige migraine; bevordering van de omloop van het bloed, bloeddruk; verlichten van diarree.
5. vitamine B3 wordt gebruikt voor de preventie en behandeling van ziekten zoals pellagra niacine deficiëntie. Het wordt ook gebruikt als een vaatverwijdende, behandeling van hyperlipidemie. Het wordt gebruikt in de behandeling van vasculaire migraine, hoofdpijn, cerebrale arteriële trombose, longembolie, binnenoor vertigo, bevriezing, centrale retinale choroidal ver gaan.

Toepassing:
De niacine is oplosbaar in water van de kook of kook ethanol, enigszins oplosbaar in water, nauwelijks oplosbaar in ethanol, goedoplosbaarin carbonaat oplossing of waterige alkali.
Niacine behoort tot de vitamine B, deelnemen aan metabolisme in het lichaam, kan worden gebruikt om te voorkomen dat pellagra of andere niacine afvalligheid ziekte en tot lagere cholesterol en triglyceriden in het bloed.
Het is ook gebruikt om het verlagen van het risico van hartaanval bij mensen met hoog cholesterolgehalte, die al een hartaanval hebben gehad. Niacine wordt soms gebruikt voor de behandeling van coronaire hartziekte (atherosclerose).
Het kan worden gebruikt in de geneeskunde, voedingsgewas veld.

Voordeel
1. Vermijd huidziekte en darmkanalen canal ziekte.
2. het versnellen van de animaland #39; s groei, verhogen de ei en Luik, fijne veren te houden.
3. genezen van de ontsteking andamp; zere van de mucosa.
4. Vermijd de korte andamp; dikke ziekte van botten van vogels.

TEMS

Normen

Uiterlijk

Helder, kleurloos en viskeuze vloeistof

Identificatie

Positieve reactie

Assay

98.0%~102.0%

Water

Niet meer dan 1,0%

Optische Specifiekedraaiing

+29.0° ~+31.5°

Limiet van aminopropanol

Niet meer dan 1,0%

Gloeirest

Niet meer dan 0,1%

Refractieve index(20℃)

1.495~1.502

Wij zijn trots op het introduceren van ons als een van de toonaangevende vitamine b3 (niacine) fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, zijn we verheugd u te kopen van de bulk vitamine b3 (niacine) met redelijke prijs van ons.

Onderzoek