Spirulina poeder

Spirulina is een soort van lagere organismen, prokaryoten, samengesteld uit een door samensmelting van filamenten ééncellige of meercellige, mu (200-200 m, 5-10 micron breed, cylindrische, losse of strakke met spiraal schroef vorm buigen van de regels van het formulier zoals klokveer, dus haar naam. De reactie van de kant van kanker te verminderen...

Productdetails

Productnaam

Spirulina macht

Specificatie

eiwit 60%

Pakket

25kg/Drum

Spirulina is een soort van lagere organismen, prokaryoten, samengesteld uit een door samensmelting van filamenten ééncellige of meercellige, mu (200-200 m, 5-10 micron breed, cylindrische, losse of strakke met spiraal schroef vorm buigen van de regels van het formulier zoals klokveer, dus haar naam. Verminderen van de reactie van de kant van kanker radiotherapie, chemotherapie, verbetering van immune functie, verminderen van bloed vet, enz.

Spirulina poeder is een soort van lagere plant, behoort tot de Cyanophyceen, rivulariaceae. Zij en bacteriën, intracellulaire geen echte kernen, zeggen weer zo blauw bacteriën. Blauw groene algen cel structuur origineel en is zeer eenvoudig, het is de earthappears de vroegste fotosynthetische organismen Commodity, op deze planetwas gevormd in 3,5 miljard. Het groeit in het water, in de formforspiral filamenteuze, microscopie dus haar naam.

Functie
1. energie wordt verhoogd binnen een paar uur nemen.
2. herstelt de natuurlijke lichaamsgewicht door het voldoen aan van het lichaam behoefte aan volledige en echte voeding.
3. bewezen voor het verlichten van allergieën en mensen met ademhalingsproblemen.
4. vermindert het risico van cardiovasculaire ziekten door het verminderen van ontstekingen in het lichaam.
5. aids in de ontgifting en de natuurlijke reiniging van het lichaam.
6. gunstige darmflora wordt verhoogd die verbetert de spijsvertering.
7. de antioxiderende eigenschappen verminderen beduidend het risico van kanker.
8. bevordert gezonde niveaus van cholesterol wat resulteert in verbeterde cardiovasculaire functie.
9. effectief verlaagt de bloeddruk.
10. bevat antibiotica, infectiebestrijdende en antivirale eigenschappen die krachtig stimuleren van het immuunsysteem.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende spirulina poeder fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk spirulina poeder met redelijke prijs van ons.

Onderzoek