Chlorella poeder

Chlorella poeder is een soort van groene algen, die in zoet water groeit. Het is de eerste vorm van plant met een welomschreven nucleus Chlorella ' s DNAmakes het kunnen verviervoudigen in hoeveelheid om 20 uur, die geen enkele andere plant of stof op aarde kan doen. Chlorella poeder heeft ook...

Productdetails

Productnaam

Chlorella poeder

Specificatie

Min 55% eiwit

Pakket

25kg/drum

Chlorella poeder is een soort van groene algen, die in zoet water groeit. Het is de eerste vorm van de plant met een welomschreven nucleus Chlorellaand #39; s DNAmakes het kunnen verviervoudigen in hoeveelheid om 20 uur, die geen enkele andere plant of stof op aarde kan doen.

Chlorella poeder heeft ook gebruikt effectief als een plaatselijke behandeling fordamaged weefsel. Het is dat CGF heeft geholpen bij het omkeren van de chronicdiseases van veel soorten. CFG verbetert ons immuunsysteem andstrengthens onze bodyand #39; s vermogen om te herstellen van exerciseand ziekten.
Chlorella is rijk aan vitaminen mineralen, die wordt beschouwd als een polular voedingssupplementen.

Chlorella is de meest evenwichtige van de meest voedzame voedingsmiddelen. 1 gram chlorella is gelijk aan de som van 1.000 gram van verschillende soorten groenten. Na het nemen van de drug kan snel verbetering van immune functie, het aantal ziekten van bijzonder belang: (kanker) anti-tumor factor van chlorella is voornamelijk - caroteen, phycocyanin en droge koolhydraten. Een toename van de vrije radicalen die schade aan cellen, kanker veroorzaken body, chlorella is de meest effectieve vrije radicalen theorie van werkzame stoffen. Algen eiwit, suiker, gedroogde algen, het medische beroep heeft erkend thuis en in het buitenland gestegen immune functie, remmen of doden van de tumor cellen hebben een positief effect. Tegelijkertijd, terugdringen van kanker bijwerkingen van chemotherapie na radiotherapie, verhoogde witte bloedcellen zijn de precieze effecten. (Maag) Voornamelijk aan te pakken overtollige maagzuur. Functie worden steeds meer afgezwakt, die aanleiding geven tot chronische ziekten. De chlorella is een basisvoeding, voedsel, en in beide maagzuur, maar ook kunt toevoegen gastro-intestinale voeding, in combinatie met chlorofyl, chlorella heeft een spijsverteringskanaal epitheliale cel reparatie en regeneratie en restauratie van normale secretoire functie.

Functie
1. activeren en het voorkomen van voortijdige veroudering van cellen, versnellen de wond genezing capaciteiten;
2. inducerende meer interferon en activeren van de lymfocyten, die voor de normale immune systeem zorgt;
3. identificeren en remming van de groei van gedifferentieerde cel, herstellen van beschadigde gen, en welke weerstand tegen virus intrusion;
4. elimineren residuele lood, arseen, kwik, luchtverontreiniging, bestrijdingsmiddelen en kunstmest in het lichaam, het herstel van de functie van lever, ontgiftend, milt en nieren;
5. verbeteren immuniteit, effectieve vermindering van hoge bloeddruk, hoge bloedglucose en hoge bloed vet;
6. voorkomen van maag en intestinale ziekte, om de functie van het hart en de longen te verbeteren.
7. chlorella is een microscopische algen, commercieel geproduceerd en verkocht als een voedingssupplement dat over de hele wereld.
8. chlorella bevat een ongewoon hoge hoeveelheid eiwitten met, tussen 55 en 77% van het droge gewicht, afhankelijk van de bron.
9. chlorella is rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA), en biedt ook alpha-linoleenzuur (ALA), linolzuur (LA), stearidonic zuur (SDA), Eicosapentaeenzuur (EPA), Docosahexaeenzuur (DHA) en arachidonzuur (AA). Spirulina bevat vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (nicotinamide), B6 (pyridoxine), B9 (foliumzuur), vitamine C, vitamine D, vitamine A en vitamine E.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende chlorella poeder fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk chlorella poeder met redelijke prijs van ons.

Onderzoek