Amandel poeder

De amandel is een kleine, bladverliezende boom, die tot tussen 4 en 10 meter hoog, met een stam van maximaal 30 centimeter in diameter. De vrucht van de amandel is een steenvrucht 3.5-6 cm lang, met een donzige buitenlaag. De buitenste bedekkings- of exocarp, vlezige in andere leden van Prunus zoals de pruim en...

Productdetails

Productnaam

Amandel poeder

Specificatie

10:1 20:1

Pakket

25kg/drum

De amandel is een kleine, bladverliezende boom, die tot tussen 4 en 10 meter hoog, met een stam van maximaal 30 centimeter in diameter. De vrucht van de amandel is een steenvrucht 3.5-6 cm lang, met een donzige buitenlaag. De buitenste bedekkings- of exocarp, vlezige in andere leden van Prunus zoals de pruim en kers, is in plaats daarvan een leerachtige grijs-groene coating genaamd de romp, waarin binnen een harde shell en het eetbare zaad, genoemd een moer in culinaire termen. In het algemeen een zaad is aanwezig, maar af en toe zijn er twee. In botanische zin is een amandel niet een echte moer. De reticulated harde woody shell (zoals de buitenkant van een perzik pit) rondom het eetbare zaad heet het endocarpium. De vrucht is rijp in de herfst, 7-8 maanden na de bloei.
Functie
1. amandel poeder bevat amygdalin, amygdalin intestinale microbiële enzymen in
het lichaam, of kan worden zelf opgenomen in de bittere amandel bitter amandelen bittere almo
ND hydrolyse tot kleine hoeveelheid blauwzuur en benzaldehyde,
het respiratoire center, hoesten, astma remmen.
2. amandel poeder heeft de functie van de ontstekingsremmende en pijnstillende effecten
3. amandel poeder heeft de functie van anti-tumor effect.
4. amandel poeder heeft de functie van de bloedsuiker te verlagen, Hypolipidemic.
5. amandel poeder heeft de functie van eliminatie van pigmentatie, sproeten, donkere vlekken, met het oog op het effect van schoonheid.
6. het bijwonen van functies lagere gas hoest en astma, laxerend. Voor hoest, astma, kist vol slijm droge bloed-chun, droog, darm constipatie.
Toepassingen
Productnaam: amandel poeder
Botanische Bron: amandel
Deel van de plant gebruikt: zaad
Uiterlijk: Wit fijn poeder
Zeefanalyse: 40 mesh

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van amandel poeder en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk amandel poeder met redelijke prijs van ons.

Onderzoek