Blad van de Moringa poeder

Blad van de Moringa poeder is een natuurlijke, boom plantaardige product voor de algemene gezondheid, dat de gezondheid van het cardiovasculaire, neurologische, prostaat, visie, goede spijsvertering, energie en een normale gezonde immuun systeemsteun bevordert. Blad van de Moringa poeder bevat eiwitten, vitaminen, antioxidanten, aminozuren...

Productdetails

Productnaam

Moringa poeder

Specificatie

10:1 en zuiver Moringa poeder

Pakket

25kg/drum, 25kg/karton

Blad van de Moringa poeder is een natuurlijke, boom plantaardige product voor de algemene gezondheid, dat de gezondheid van het cardiovasculaire, neurologische, prostaat, visie, goede spijsvertering, energie en een normale gezonde immuun systeemsteun bevordert. Blad van de Moringa poeder bevat antioxidanten, eiwitten, vitaminen, aminozuren, flavonoïden, vezels, mineralen, chlorofyl, beta-caroteen en fenolen voordelen. Moringa blad poeder heeft meer dan 90 essentiële voeding verbindingen. De gunstige effecten en het uitstekende veiligheidsprofiel van Moringa blad poeder zijn bewezen uitgebreid in klinische proeven. Het product is gebleken te zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden (2-100). Kinderen, volwassenen, verpleegkundige moeders jong en oud al profiteren van de meer dan 90 essentiële voeding verbindingen, die deel van Moringa blad poeder uitmaken

Het bijna maakt niet uit welke voedingsstoffen die je lichaam ontbreekt; omdat met de voedingsstoffen 90 + natuurlijk voorkomende in Moringa, you gonna krijgen de meeste van hen in één enkel product. De vitaminen, mineralen, aminozuren en omega-3 oliën zijn slechts het begin van de fytonutriënten gevonden in Moringa.
Moringa geeft u ook Z-Atin, de stimulerende middelen - gratis natuurlijke trigger voor uw metabolisme dat je lichaam in de opname modus lanceert. Moringa is geformuleerd om u te voorzien van de hoogste graad van effectieve demping. Geef uw lichaam de voeding duwtje nodig met een gezond voedingssupplement. Moringa is geformuleerd om u te voorzien van hoogste graad van effectieve demping (biologische) en bevat 36 ontstekingsremmers.

Functie
1, het remt de groei van gram-positieve en gram-negatieve bacteriën.
2, in hoge concentratie het remt de groei van de schimmel.
3, het fungeert als krachtige antitubercular en gebruikt voor het genezen van leverziekten.
4, het stimuleert het sympathische zenuwuiteinden.
5, it accerlates de hartslagen en de constritic de bloedvaten.
6, het remt de Toon en de bewegingen van onvrijwillige bewegingen van het maag-darmkanaal.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende moringa blad poeder fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk moringa blad poeder met redelijke prijs van ons.

Onderzoek