Q10 Softgel

Beschrijving: Co-enzym Q10 is een soort ubiquinone, weergegeven als reukloos, oranje-gele kristallen of poeders. Het smeltpunt is 49° C. coenzym Q10 is gemakkelijk oplosbaar in chloroform, benzeen en tetrachloorkoolstof, oplosbaar in ether, petroleumether en aceton, slechtoplosbaar in ethanol en...

Productdetails

Beschrijving:
Co-enzym Q10is een soort ubiquinone, weergegeven als reukloos, oranje-gele kristallen of poeders. Het smeltpunt is 49° C. coenzym Q10 is gemakkelijk oplosbaar in chloroform, benzeen en tetrachloorkoolstof, oplosbaar in ether, petroleumether en aceton, slechtoplosbaar in ethanol en onoplosbaar in water en methanol. Het is stabiliteit onder vocht en temperatuur verhoogd maar gemakkelijk ontleden onder licht. Co-enzym Q10 speelt een rol van een voedingssupplement ter ondersteuning van de cardiovasculaire en parodontale functies. Het is een essentieel voor het menselijk leven.
Co-enzym Q10 speelt een rol in de keten van het elektronentransport, één van de bodyand #39; s energieproducerende cycli die omzet van voedsel in energie. Onderzoek geeft aan dat suppletie met dit nutriënt kan ondersteunen normale hartfunctie en anti-oxidant bescherming bieden.
Belangrijkste functies:
Goed effect op de volgende voorwaarden:
1. hartaanval
2. hartfalen (HF)
3. hoge bloeddruk
4. hoog cholesterol
5. diabetes
6. hart schade veroorzaakt door chemotherapie
7. hartoperatie
8. tandvleesontsteking (Periodontal)
Doseringsvorm:
Poeder
Houdbaarheid:
Twee jaar als goed opslaan
Pakket:
1kg/drum of 25kg/drum
Toepassing:
Op grote schaal gebruikt in voedingssupplement en voedsel.
Productafbeelding:

Specificatie:

Items

Specificaties

Uiterlijk

Geel tot oranje kristallijn poeder

Identificatie

Monster spectrum vertoont maximaal alleen op dezelfde golflengte als die van een vergelijkbare voorbereiding van de referentienorm

Assay

10% 20% 40% 50% 98%

Zeefanalyse

100% pass 40 mesh

Smeltpunt

Ongeveer 48

Chemische test

Een blauwe kleur verschijnt

Zware metalen (Pb)

20 ppm

Arsenic(As2O3)

2 ppm

E.Coli

Negatieve

Staphylococcus aureus

Negatieve

Pseudomonas aeruginosa

Negatieve

Salmonella

Negatieve

Totaal kiemgetal

1000 kve/g

Gist andamp; Schimmel

100 cfu/g

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende q10 softgel fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk q10 softgel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek