Linzen eiwit

Pea eiwit isoleren is gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige non-GGO-erwten. De werkprocedures omvatten scheiden, homogenisatie, steriliseren en spray drogen. Het ' s geel en geurig met sterke erwt smaak en heeft meer dan 80% eiwit en 18 aminozuren & vitaminen zonder cholesterol. Het heeft goed...

Productdetails


Productnaam

Linzen eiwit

Specificatie

Eiwit 90% peptiden 80%

Pakket

1kg/bag25kg/drum

Pea eiwit isoleren is gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige non-GGO-erwten.
De werkprocedures omvatten scheiden, homogenisatie, steriliseren en spray drogen. Itand #39; s geel en geurig met sterke erwt smaak en heeft meer dan 80% eiwit en 18 aminozuren andamp; vitaminen zonder cholesterol. Het heeft goede gelatinization en water-solubility met inbegrip van dispersibility, stabiliteit en ontbinding.
Pea eiwit isoleren poeder zijn bekend voor het zijn een zeer biologisch beschikbare eiwitten. Daarnaast hebben ze geen grote allergenen. Gezamenlijk, maakt dit pea eiwit een ideale bron voor een post-workout voeding voor atleten die wellicht moeilijk aan te vullen met andere soorten eiwitten
Functie
gezondheidszorg pea eiwit peptiden productprijs
Pea peptide is gemaakt met behulp van de technologie van de spijsvertering gestuurde restrictie-enzym voor biologische samengestelde enzym enzymolyzed pinda maaltijd op basis van pea eiwit als de grondstof. Pea peptide bevat acht aminozuren die het lichaam zelf niet kan synthetiseren en hun ratio's zijn dicht bij de patronen die aanbevolen door de FAO / die. De goede werkzaamheid en uitstekende functionele eigenschappen van peptiden toestaan dat pea peptiden op grote schaal worden gebruikt in voedsel en gezondheidszorg producten:
1. pea peptiden hebben zeer hoge water-holding en absorptie-eigenschappen evenals goede gel vormen van eigendom, die kan worden gebruikt in de hammen en andere vleesproducten als additief uitstekende olie.
2. pea polypeptide heeft een zekere mate van foamability en schuim stabiliteit, die eieren worden toegevoegd aan banketbakkerswerk gedeeltelijk kan vervangen.
3. pea peptide heeft uitstekende emulgeerbaarheid en emulsiestabiliteit, die kan worden gebruikt als emulgatoren voor verschillende soorten levensmiddelen worden gebruikt; Pea peptiden kunnen snel vet, ter voorbereiding van de worstjes met goede emulgeerbaarheid emulgeren. Worstjes gemaakt op deze manier zijn zeer smakelijk met hoge voedingswaarden.
4. als toegevoegd in koekjes, kan erwt peptide de smaak te verbeteren en versterken de eiwitten; Daarnaast kan het worden ontwikkeld tot gezonde voedingsmiddelen met verschillende functies.
5. pea peptiden kunnen ook worden gebruikt in producten van de bloem. Bijvoorbeeld, toevoegen van pea peptide tot meel kan verbeteren de voedingswaarde, de intensiteit en de sterkte van het gluten van noedels, en dus verbeteren het uiterlijk en de smaak van bloem voedingsmiddelen.
6. erwten (peptide) drank. De technologische probleem dat erwten die bevatten een grote hoeveelheid eiwitten (20%) en vet kunnen niet worden gefermenteerd zodat likeuren kan met succes worden bestreden met behulp van biotechnologie. Dit soort drank is rijk aan peptide, die niet alleen kan worden geabsorbeerd door het menselijk lichaam, maar ook versterken de immune functie, het tonen van haar actieve rol in de remming van de oxidatie, opruiming van vrije radicalen, verlaging van de bloeddruk, bloed vet en cholesterol en verzet tegen kanker, vermoeidheid en veroudering.
7. Wanneer gebruikt in cosmetica, kan erwt peptide remmen elastase, elastine beschermen, verbeteren de elasticiteit van de huid, verhogen van de dichtheid van de huid en stimuleren de vorming van collageen, elastine en glycosaminoglycaan (chondroitin sulfaat).

Items

Specificatie

Resultaat

Testmethode

Eiwit

90,00% min

91.00%

UV-BEVEILIGING

Peptide

75,00% min

78.00%

Bepaling van stikstof

Distributie ofmolecular gewicht van peptide

1000 Max

92.5

/

Uiterlijk

Gebroken wit tot licht geel poeder

Licht geel poeder

Visuele

Geur andamp; Smaak

Karakteristiek

Karakteristiek

Organoleptische

Deeltjesgrootte

100% door 60 mesh

In overeenstemming

60 mesh scherm

Verlies bij drogen

8,00% Max

3.50%

5g/105℃/2uur

Verlies op Ash

8,00% Max

1.00%

2g/525℃/3hrs

Zware metalen
Arsenic(as)

2 pag/min Max

Negatieve

AAS

Lead(PB)

20ppm, Max

2.2ppm

AAS

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende linzen eiwit fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk linzen eiwit met redelijke prijs van ons.

Onderzoek