Hennep eiwit

Hennep eiwit, gemaakt van het hennepzaad, is een vezelrijk eiwit supplement die kan worden gebruikt om de totale eiwitinname voor veganisten en niet-veganisten. Hennep kan worden beschouwd als een superieure eiwitbron vanwege haar bovengemiddelde verteerbaarheid, die ook het ideaal voor atleten maakt. Extra...

Productdetails

Productnaam

Hennep eiwit

Specificatie

100% pure eiwit poeder hennep powde


55%-60%

Pakket

1kg/Alu.Foil zak, 25kg/drum of karton

Hennep eiwit, gemaakt van het hennepzaad, is een vezelrijk eiwit supplement die kan worden gebruikt om de totale eiwitinname voor veganisten en niet-veganisten. Hennep kan worden beschouwd als een superieure eiwitbron vanwege haar bovengemiddelde verteerbaarheid, die ook het ideaal voor atleten maakt. Extra voordelen van hennep eiwit zijn potentiële immuun versterking en Anti-vermoeidheid eigenschappen, evenals nier-beschermende effecten

Hennep is een opvallend divers gewas dat gekweekt voor zowel voedsel als doeleinden worden kan. Hennepzaad, die wordt gebruikt voor de vervaardiging van hennep eiwit, is samengesteld uit ongeveer 45 procent olie, 35% eiwit en 10 procent koolhydraten. De hennepzaad bezit vele nutritionele voordelen, volgens Agriculture and Agri-food Canada. Naast de voordelen voor de gezondheid, hennep is zeer milieuvriendelijk, zoals het kan worden geteeld zonder het gebruik van fungiciden, herbiciden en pesticiden en het efficiënt koolstofdioxide absorbeert.

Functie
1. promoveren naar normale bot gezondheid, verhoogde en duurzame energie, snelle herstel van ziekte of letsel,
2. effectieve verlichting voor een verscheidenheid van kwalen waaronder angst, pijn, ontsteking, prikkelbaarheid, spierspasmen, misselijkheid, PMS, en meer.
3. verlies gewicht, verhoogt stofwisseling, verlaagd cholesterol en bloeddruk evenals natuurlijke bloedsuiker controle.
4. verbetering van het immuunsysteem, cardiovasculaire circulatie en reducedinflammation
5. vermindering van veel degeneratieve ziekten door preventieve maatregelen

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende hennep eiwit fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk hennep eiwit met redelijke prijs van ons.

Onderzoek