Pumpkin zaad eiwitten

Pompoenpitten hebben vele voordelen voor de gezondheid, wordt een specifieke nutriënt-dichte voedsel, waarvan sommige een goede bron van eiwit, fytosterolen, vezels, ijzer, koper, magnesium, mangaan, calcium, kalium, zink, fosfor, selenium, folaat, niacine, en andere vitaminen en aminozuren zoals omvatten...

Productdetails

Productnaam

Pompoenpitten eiwit

Specificatie

Mangostin 98%

Pakket

25kg of 50kg pp woven tassen

Pompoenpitten hebben vele voordelen voor de gezondheid, wordt een specifieke nutriënt-dichte voedsel, waarvan sommige een goede bron van eiwit, fytosterolen, vezels, ijzer, koper, magnesium, mangaan, calcium, kalium, zink, fosfor, selenium, folaat, niacine, en andere vitaminen en aminozuren zoals tryptofaan, arginine en glutaminezuur omvatten. Één gram pompoenpitten eiwit bevat zo veel tryptofaan als een vol glas melk. De zaden worden gezegd dat de lagere cholesterol. De zaden bevatten linoleenzuur, een nutriënt geloofde te helpen voorkomen verharding van de slagaders. Eten van een mengsel van de grond-up van de zaden-- of gewoon snacking op een klein handvol zaden of twee keer kan een dag--kalmeren de geïrriteerd en overactieve blaas soms geassocieerd met bedplassen.

Pompoenpitten zijn eeuwenlang gebruikt in Oost-Europa, India en Noord-Amerika.
Wetenschappers begon zijn studie van het zaad, wanneer het als een ingrediënt in veel volksgeneeskunde recepten opduiken gehouden.
Pompoen zaad eiwit poeder wordt reeds beschouwd als een van de beste producten onder biologisch voedsel.
Met meer dan 63% premie Vegetarische eiwitten door gewicht, PPP biedt gezondheid-minded consumenten een eiwit vervangend product dat gemakkelijk te verteren en dus uiteraard geconcentreerd dat 1.5 scoops (15 gram) aanbiedingen 10 gram compleet eiwit.

Functie
1. pompoenpitten eiwitten kan helpen om de prostaat ziekte te voorkomen.
2. pompoenpitten eiwit heeft de functie van de behandeling van kinkhoest en kinderen met sorethroat.
3. pompoen is ook een natuurlijke bron van magnesium, fosfor, selenium, zink, vitamine A en vitamine C.
4. pompoenpitten eiwit is ook een laxeermiddel, die tot het vocht van de huid bijdragen kan, is inderdaad een goede schoonheid voedsel voor vrouwen.
5. pompoen zaad extract is medicinaal gebruikt ter verbetering van de darmfunctie door het bevrijden van het darmkanaal van parasieten en wormen.
6. pompoen zaad extract hebben veel zuur, dit zuur kan ontspannen de rest angina pectoris, en hebben een functie tot lage de hoge bloed-vloeistof.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Pumpkin zaad eiwitten fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk Pumpkin zaad eiwitten met redelijke prijs van ons.

Onderzoek