Pea eiwit isolaat

Pea eiwit isolaat is gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige non GMO erwten geëxporteerd uit Canada en de VS. De werkprocedures omvatten scheiden, homogenisatie, steriliseren en spray drogen. Het is geel en geurig met sterke erwt smaak en heeft meer dan 80% eiwit en 18 aminozuren & vitaminen...

Productdetails

Productnaam

Pea eiwit

Specificatie

Protein≥80%

Pakket

20 kg/zak


Pea eiwit isolaat is gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige non GMO erwten geëxporteerd uit Canada en de VS. De werkprocedures omvatten scheiden, homogenisatie, steriliseren en spray drogen. Het is geel en geurig met sterke erwt smaak en heeft meer dan 80% eiwit en 18 aminozuren andamp; vitaminen zonder cholesterol. Het heeft goede gelatinization en water-solubility met inbegrip van dispersibility, stabiliteit en ontbinding. Pea eiwit is gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige non-GGO-erwten.
De werkprocedures omvatten scheiden, homogenisatie, steriliseren en spray drogen.
Het is geel en geurig met sterke erwt smaak en heeft meer dan 80% eiwit en 18 aminozuren andamp; vitaminen zonder cholesterol.

Functie
1). Pea eiwit hebben zeer hoge water-holding en absorptie-eigenschappen evenals goede gel vormen van eigendom, die kan worden gebruikt in de hammen en andere vleesproducten als additief uitstekende olie.
2). Pea eiwit heeft een zekere mate van foamability en schuim stabiliteit, die eieren worden toegevoegd aan banketbakkerswerk gedeeltelijk kan vervangen.
3). Pea eiwit heeft uitstekende emulgeerbaarheid en emulsiestabiliteit, die kan worden gebruikt als emulgatoren voor verschillende soorten levensmiddelen worden gebruikt; Pea eiwit kan snel vet, ter voorbereiding van de worstjes met goede emulgeerbaarheid emulgeren. Worstjes gemaakt op deze manier zijn zeer smakelijk met hoge voedingswaarden.
4). Als toegevoegd in koekjes, kan Pea eiwit de smaak te verbeteren en versterken de eiwitten; Daarnaast kan het worden ontwikkeld tot gezonde voedingsmiddelen met verschillende functies.
5). Pea eiwit kan ook worden gebruikt in producten van de bloem. Bijvoorbeeld, toevoegen van pea peptide tot meel kan verbeteren de voedingswaarde, de intensiteit en de sterkte van het gluten van noedels, en dus verbeteren het uiterlijk en de smaak van bloem voedingsmiddelen.
6). Erwten drank. De technologische probleem dat erwten die bevatten een grote hoeveelheid eiwitten (20%) en vet kunnen niet worden gefermenteerd zodat likeuren kan met succes worden bestreden met behulp van biotechnologie. Dit soort drank is rijk aan Pea eiwit, dat kan niet alleen worden geabsorbeerd door het menselijk lichaam, maar ook versterken de immune functie, het tonen van haar actieve rol in de remming van de oxidatie, opruiming van vrije radicalen, verlaging van de bloeddruk, bloed vet en cholesterol en verzet tegen kanker, vermoeidheid en veroudering.
7). Wanneer gebruikt in cosmetica, kan Pea eiwit remmen elastase, elastine beschermen, verbeteren de elasticiteit van de huid, verhogen van de dichtheid van de huid en stimuleren de vorming van collageen, elastine en glycosaminoglycaan (chondroitin sulfaat).

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende pea eiwit isoleren fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk pea eiwit isolaat met redelijke prijs van ons.

Onderzoek