Soja-eiwit

Soja-eiwit is een eiwit van de plant. De aminozuursamenstelling van soja-eiwit en melkeiwitten dicht, naast methionine iets laag, andere essentiële aminozuren werden overvloedig, is een compleet eiwit plant, in de voedingswaarde, kan worden gelijkgesteld met dierlijke eiwitten, de structuur van het gen is de...

Productdetails

Productnaam

Soja-eiwit

Specificatie

Protein≥90%

Pakket

20 kg/zak

Soja-eiwit is een eiwit van de plant. De aminozuursamenstelling van soja-eiwit en melkeiwitten dicht, naast methionine iets laag, andere essentiële aminozuren overvloedig waren, is een compleet eiwit plant, in de voedingswaarde, kan worden gelijkgesteld met dierlijke eiwitten, de structuur van het gen is het meest dicht bij menselijke aminozuren, dus is het meest met de plantaardige eiwitten.
Soja eiwitproducten zijn soja eiwit productsand georganiseerd sojaproducten twee in poedervorm.
1, poedervorm soja eiwitproducten: soja als grondstof door ontvetten, verwijdering of gedeeltelijke verwijdering van koolhydraten en krijg rijk aan eiwit sojaproducten, afhankelijk van het eiwitgehalte is onderverdeeld in drie soorten:
(1) soja eiwit poeder, eiwit inhoud 50 ~ 65% (droge basis);
(2) soja eiwit concentraat dus in soja eiwit concentraat werd voorbereid door fysieke wijziging en functionele soja eiwit concentraat, het eiwitgehalte van 90% (droge basis) emulsie gel producten en andere functies hebben genoemd.
(3) soja eiwit isoleren eiwitgehalte van meer dan 90% (droge basis) hierboven.
2, de organisatie van soja-eiwit: soja eiwitproducten in poedervorm als grondstoffen door extrusie proces met soortgelijke koken aan het vlees van de organisatie van het product, afhankelijk van het eiwit inhoud is verdeeld in twee soorten:
(1) getextureerde soja eiwit poeder, eiwit inhoud 50 ~ 65% (droge basis)
(2) getextureerde soja eiwit concentraat, eiwitgehalte van ongeveer 70% (droge basis).
Functie
(1) gebruikte in vleesproducten: ten eerste, als gevolg van membraanemulsificatie, water bedrijf capaciteit; maar kan het verminderen van productiekosten, heeft geen invloed op de voedingswaarde van base.
(2) het aminozuur inhoud van soja-eiwit is hoog, de kwaliteit van het ei toe te voegen aan verschillende voedingsmiddelen kan verbeteren.
(3) lipoxygenase in soja-eiwit speelt een rol in het meel bleken
(4) de vermindering van suiker met soja-eiwit in gebakken producten kan verbeteren van de kleur, smaak toevoegen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende soja eiwit fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk soja-eiwit met redelijke prijs van ons.

Onderzoek