Kikkererwten eiwit

Kikkererwten, ook wel genoemd garbanzo bonen, behoren tot de vlinderbloemenfamilie, die een scala aan linzen, bonen, pinda's en sojabonen bevat. Kiezen voor peulvruchten over levensmiddelen met een hoog in verzadigd vet misschien lager uw risico op hart-en vaatziekten, volgens het Linus Pauling Instituut. Kikkererwten ook bieden...

Productdetails

Productnaam

Kikkererwten eiwit

Specificatie

Fijnheid (%): 80

Pakket

25 kg/50 kg PP tas

Kikkererwten, ook wel genoemd garbanzo bonen, behoren tot de vlinderbloemenfamilie, die een scala aan linzen, bonen, pinda's en sojabonen bevat. Kiezen voor peulvruchten over levensmiddelen met een hoog in verzadigd vet misschien lager uw risico op hart-en vaatziekten, volgens het Linus Pauling Instituut. Kikkererwten bieden ook specifieke gezondheidsvoordelen, en verbruiken ze regelmatig verhoogt uw inname van een paar essentiële voedingsstoffen.
Functie

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van de eiwitten van de kikkererwten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk kikkererwten eiwit met redelijke prijs van ons.

Onderzoek