Koolzaad eiwit

Canola maaltijd is een van de meest gebruikte eiwitbronnen in diervoeder voor vee, pluimvee en vissen. Het heeft een uitstekende aminozuur profiel, met inbegrip van hoge niveaus van lysine en arginine, en het is rijk aan vitaminen en essentiële mineralen. Studies hebben aangetoond dat inclusief canola maaltijd in...

Productdetails

Productnaam

Koolzaad eiwit

Specificatie

Eiwitrijk koolzaad maaltijd
eiwit: 37-%-43_%
vocht: 12% max
Ash: 7% max
Fiber:7.5%Max

Pakket

50kg/zak

Koolzaad mealis één van de meest gebruikte eiwitbronnen in diervoeder voor vee, pluimvee en vissen. Het heeft een uitstekende aminozuur profiel, met inbegrip van hoge niveaus van lysine en arginine, en het is rijk aan vitaminen en essentiële mineralen. Studies hebben aangetoond dat met inbegrip van canola maaltijd in melkkoe canincrease melkproductie door één liter per koe per dag voedselrantsoenen. Canola maaltijd ook biedt een alternatief voor traditionele vis maaltijd ingrediënten en kan helpen bij het maken van een meer stabiele levering voeden. Voor planten, kan canola maaltijd dienen als een bio-herbicide en kwalitatief hoogwaardige meststof die geschikt zijn voor biologische landbouw. Voor de mens, kunnen canola eiwitten uit de maaltijd functionaliteit en voeding geven aan voedingsmiddelen.
Functie

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van de eiwitten van het koolzaad en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk koolzaad eiwit met redelijke prijs van ons.

Onderzoek