Melk distel Extract

De melkdistel is een thistleof het geslacht Silybum Adans., een bloeiende plant uit de familie van daisy (Asteraceae). Melkdistel is aangetoond dat het helpen beschermen en verjongen van de lever op drie manieren: melkdistel is een krachtige antioxidant, beschermt de lever en kan onderbreken Enterohepatische...

Productdetails

De melkdistel is een thistleof het geslacht Silybum Adans., een bloeiende plant uit de familie van daisy (Asteraceae). Melkdistel is aangetoond dat het helpen beschermen en verjongen van de lever op drie manieren: melkdistel is een krachtige antioxidant, beschermt de lever en kan onderbreken Enterohepatische recirculatie van toxines. Melk thistleand #39; s silymarine complexe creëert een andquot; shieldandquot; dat kan helpen beschermen tegen veel lever-nadelige gevolgen voor stoffen en kan ook helpen het lichaam te regenereren de lever.

Wat is Silybum Marianum?
Silybum marianum is een distel van het geslacht Silybum Adans., een bloeiende plant uit de familie van daisy (Asteraceae). Ze zijn inheems in de mediterrane regio's van Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De naam andquot; melk thistleandquot; vloeit voort uit twee kenmerken van de bladeren; ze zijn met spatten van wit gevlekt en bevatten een melkachtig sap. Van alle de kruidensupplementen u op onze site te koop vindt, kan melk distel extract worden de meest intrigerende.
Silybum marianum extract wordt gewonnen uit de zaden van silybum marianum oftewel asteraceae geneeskrachtige plant. Het gele poeder of crystal poeder en smaakt bitter. Silybum marianum extract wordt veel gebruikt in levensmiddelen, geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica.
Silybum marianum extract kunt beschermen cellen van de lever tegen toxische stoffen invasie, met name de ethanol en de inmenging van milieuverontreinigende stoffen (pesticiden, zware metalen, enz.). Silybum marianum extract is een sterke antioxidant en cellen van de lever kan beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. Het effect ervan is veel sterker dan dat van vitamine E. Silybum marianum extract kan synthese van eiwitten bevorderen, oprichting van nieuwe cellen van de lever versnellen, of maken van beschadigde levercellen zelf gerepareerd. Zo heet het andquot, natuurlijke lever bescherming drugandquot;.


Productnaam

Melkdistel extract

Deel van de plant gebruikt

Zaad

Specificatie

Silymarine 80% UV
Silymarine 40% HPLC

Uittreksel van oplosmiddel

Water/Ethanol/aceton

Pakket

25kg/drum

Functie:

1. melk distel is een krachtige antioxidant.
2. melk distel beveiligt de lever door het onderbreken van de enterohepatische recirculatie van toxines. De silymarine complex in melk distel zet van een beschermende andquot; shieldandquot; dat kan helpen beschermen tegen veel lever-nadelige gevolgen voor stoffen.
3. melk distel kan helpen de lever regenereren. Wist u dat de lever het uitsluitend inwendig orgaan regeneratie mogelijk is? Melk thistleand #39; s silymarine complexe kan daadwerkelijk helpen de lever te synthetiseren van nieuwe eiwitten.

Invoering van Silibinin
Silibinin (INN), ook bekend als silybin, het belangrijkste actieve bestanddeel van silymarine is een gestandaardiseerde extract van de melkdistel zaden met mengsel van flavonolignans bestaande uit onder andere silibinin, isosilibinin, silicristin en silidianin. Silibinin zelf is een mengsel van twee diastereomeren, silybin A en B, silybin in ongeveer mengsel verhouding. Zowel in vitro en dierlijk onderzoek suggereren dat silibinin heeft hepatoprotective (antihepatotoxic) eigenschappen ter bescherming van de cellen van de lever tegen toxine. Silibinin heeft ook aangetoond in vitro anti-kanker effecten tegen menselijke prostaat adenocarcinoom cellen, oestrogeen-afhankelijke en -onafhankelijke mens breast carcinoma cellen, menselijke ectocervical carcinoom cellen, menselijke Colón kankercellen en beide kleine en nonsmall menselijke Long carcinoom cellen.
Chemisch gemodificeerde silibinin, silibinin kaliumdiwaterstoffosfaat p.a. in water disuccinate Dinatrium (handelsnaam Legalon SIL) een oplossing voor injectie, momenteel wordt getest als behandeling van ernstige vergiftigingen met Hepatotoxische stoffen, zoals dood cap (Amanita phalloides) vergiftiging. Er is ook klinisch bewijs voor het gebruik van silibinin als een positief element in alcoholische en kind rang en #39; Aen #39; levercirrose.

Water oplosbare silymarine Details

Melk distel extract silymarine heeft andere gewone namen zijn cardus marianus, melkdistel, gezegende melkdistel, Marian Thistle, Mary Thistle, Saint Maryand #39; s distel, mediterrane melkdistel, bonte distel andScotch distel. Deze soort is een eenjarige plant van het orbiannual van de familie Asteraceae. Deze vrij typisch distel heeft rood topurple bloemen en glanzende bleke groene bladeren met witte nerven. Oorspronkelijk anative van Zuid-Europa door naar Azië, het is nu gevonden over de hele wereld. De geneeskrachtige delen van de plant zijn theripe zaden.
Water oplosbare silymarine toepassingen
Silymarine is ook gekend om te worden gebruikt als voedsel. Rond de 16e eeuw themilk distel werd erg populair en bijna alle delen ervan werden gegeten. Theroots kan worden gegeten, rauw of gekookt en beboterde of par-gekookt en geroosterde. Theyoung scheuten in het voorjaar kunnen worden gekapt om de hoofdmap gekookt en boter. Thespiny schutbladeren op de bloem hoofd in het verleden werden gegeten als globe artisjok en de stengels (na peeling), en kunnen 's nachts worden geweekt om te verwijderen van de bitterheid menuregelenmet gestoofd. De bladeren kunnen worden ontdaan van Doorn en gekookt en maken een goodspinach vervangen of ze kunnen ook worden toegevoegd rauwe aan salades.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende melkdistel pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk melkdistel extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek