Huis > OEM

OEM en op maat-madeservice

Wij bieden complete turn-key oplossingen tot productconcepten, formuleringen, verpakking en labelontwerp. We zijn veelzijdig en kunnen produceren een breed scala van productcategorieën, waaronder:

· Aangepaste Private Label Contract Manufacturing nutraceuticals, vitaminen, voedingssupplementen en andere gezondheid gerelateerde producten
· Capsules (inclusief vegetarische capsules)
· Tabletten
· Poeders
· Gummy

· Strips

High Shine is uniek gekwalificeerd om haar klanten te voorzien van de zuiverheid en potentie die in een zachte gelatine levering systeem nodig. Gebruik makend van de meest geavanceerde technologie, wij vervaardigen de hoogste kwaliteit gelcapsules, tabletten, capsules, hard en zijn gespecialiseerd in het inkapselen van materialen die worden vaak beschouwd als onmogelijk om in te kapselen. De plant houdt een uitvoer productiecapaciteit van tot 900.000 gelcapsules per machine, per dag.

Meer dan 180.000 vierkante voeten state-of-the-art GMP gecertificeerde faciliteiten en ervaren team van formuleerders, ingenieurs, en productmanagers zijn hier om u te begeleiden in een veelheid van manieren om succes voor uw gezondheidsproducten effectief te zien en ideeën start tot finish uit formulering aan marketing.