Melatonine

Melatonin-73-31-4-for-Good-Sleep-and

Productdetails

Productnaam

Melatonine

Specificatie

98%

Pakket

25kg/drum

Melatonine is een hormoon dat door de pijnappelklier, een kleine klier in de hersenen gemaakt. Melatonine helpt bepalen uw slaap en wakker cycli. Zeer kleine hoeveelheden van het zijn te vinden in voedingsmiddelen zoals vlees, granen, fruit en groenten. Je lichaam heeft een eigen interne klok waarmee uw natuurlijke cyclus van slapen en waken uur. Gedeeltelijk, regelt uw biologische klok hoeveel melatonine je lichaam maakt.
Normaal beginnen Melatonine niveaus te stijgen op de middellange tot 's avonds laat, voor het grootste deel van de nacht hoog blijven, en dan vallen in de vroege ochtenduren. Licht beïnvloedt hoeveel melatonine je lichaam produceert. Tijdens de kortere dagen van de wintermaanden, kan je lichaam produceren melatonine eerder of later op de dag dan gebruikelijk. Deze wijziging kan leiden tot symptomen van seasonal affective disorder (SAD), of winter depressie.
Natuurlijke Melatonine niveaus dalen langzaam met de leeftijd. Sommige oudere volwassenen maken zeer kleine hoeveelheden van het of geen bij allen. Kan worden gebruikt om een jetlag te behandelen of het slapen problemen (slapeloosheid). Melatonine is een krachtige antioxidant die verdedigt tegen vrije radicalen, en helpt bij het ondersteunen van glutathion activiteit in het zenuwweefsel

Functie
1. melatonine kan effectief verbeteren kwaliteit van de slaap
2. melatonine kan verbeteren de functionele status van het hele lichaam
3. melatonine kan verbeteren menselijke immuniteit, voorkomen van depressie, Alzheimerand #39; s syndroom, staar, voor de behandeling van glaucoom ook een duidelijk effect gehad.
4. melatonine kan verhogen de bodyand #39; s immuunsysteem, ondersteunende kanker, verbeteren fysieke fitheid.
5. melatonine heeft sterke anti-oxidant effecten

Toepassingen
Melatonine is ook bekend als MEL. Melatonine is natuurlijk geproduceerd in het lichaam in reactie op de perceptie van licht, melatonine is gebruikt voor het verlichten van slapeloosheid, bestrijding van jetlag beschermen cellen tegen vrije radicalen schade, stimuleren het immuunsysteem, kanker te voorkomen en verlengt levensduur.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van melatonine en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk melatonine met redelijke prijs van ons.

Onderzoek