Inuline

Inuline is een polysacharide reserve in planten, hoofdzakelijk van planten, is gebleken dat in meer dan 36.000 soorten, waaronder tweezaadlobbigen in de Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae 11 gezinnen en andere eenzaadlobbigen in de leliefamilie. Inuline is een ideale functionele voedingsingrediënten, en ook...

Productdetails

Productnaam

Inuline

Specificatie

≥99.0%

Pakket

25kg/drum

Inulinis een reserve polysaccharide in planten, hoofdzakelijk van planten, is gebleken dat in meer dan 36.000 soorten, waaronder tweezaadlobbigen in de Compositae, Campanulaceae, Gentianaceae 11 gezinnen en andere eenzaadlobbigen in de Liliaceae.
Inulinis een ideale functionele voedingsingrediënten en ook goede grondstoffen in de productie van fructooligosaccharides, hoog fructosestroop, kristallijne fructose en andere producten.
Functie
Verbeterde spijsvertering gezondheid.
spijsvertering betekent betere gezondheid door middel van verbeterde opname van essentiële mineralen (calcium en magnesium), verminderde gas en een vermindering van de andquot; bloatyandquot; gevoel als gevolg van onderdrukte groei van schadelijke bacteriën in de dikke darm. Deze positieve gezondheid beïnvloedt zijn wijten aan het feit dat inuline een prebiotisch die rechtshandelingen is aan de normale, gunstige bacteriën in de dikke darm stimuleren. Inuline kan worden beschouwd als voedsel voor de goede bacteriën in je darmen waardoor het gezond. Studies hebben aangetoond inuline als een effectieve prebiotisch evenals bifodenic op een dagelijkse consumptie van 5 gram per dag. In een studie, uitgevoerd aan de Johns Hopkins, werden 113 zuigelingen gevoed een baby granen aangevuld met inuline of een placebo voor 6 maanden. De kinderen de granen te consumeren met inuline verminderde incidentie van koorts is gebleken, minder antibiotica gebruikt, minder arts bezoeken, minder braken en minder opvang afwezigheden. Inuline is als een prebiotische vezels, voedsel voor de probiotica. Dit zorgt ervoor dat de probiotische bifidobacteriën te verhogen. Als ze groeien, afscheiden ze zuren. Deze wijziging in de pH in de dikke darm helpt onderdrukken van de groei van schadelijke bacteriën zoals E. Coli, Salmonella en Campylobacter.
Verbeterde bot gezondheid.
Inulin helpt de botdichtheid te verhogen door het verbeteren van calcium absorptie. Studies hebben aangetoond dat inuline verhoogt calcium absorptie met maar liefst 20 procent. Een onlangs gepubliceerde studie in het American Journal of Clinical Nutrition toont aan dat inuline calcium retentie of bot dichtheid bij adolescenten met 15 procent gestegen. Deze calcium absorptie en bone density geleid tot na ter aanvulling van de voeding met 8 gram inuline per dag. Bovendien, hebben andere studies aangetoond een positief effect op de calcium-absorptioninulin bij tieners en postmenopauzale vrouwen.
Doeltreffend instrument voor gewichtsverlies en beheer van het gewicht.
Het is algemeen bekend en gedocumenteerd dat vezels, zoals inuline, handhaven van een gevoel van volheid voor langere periodes helpt na het eten. Naast het feit dat een vezel, inuline, een koolhydraat, is een zeer laag-glycemic index eten, wat betekent dat er minimale effecten op de bloedsuikerspiegel. Bovendien, inuline wordt vaak toegevoegd aan voedingsmiddelen ter verbetering van smaak en versheid van de producten – gewoon, dat het maakt eten smaak beter! Uw zoete tand is tevreden en heb je een gevoel van volheid die helpt u bij het consumeren van de juiste hoeveelheid calorieën voor het beheer van het gewicht of gewichtsverlies programma.
Helpt bij het beheren van Diabetes.
Inuline als een onverteerd vezel heeft geen effect op de niveaus van de glucose van het bloed, noch beïnvloedt het insulineniveaus. Het heeft een nul glycemische Index. Inuline in levensmiddelen biedt zowel bulk en zoetheid zonder veroorzaakt een stijging van de niveaus van de bloedglucose na de maaltijd. Het is geschikt voor diabetici.
Verbeterde Motality.
Gewoon, inuline, als een voedingsvezels, verbetert de regelmatigheid en vermindert verstopping. Studies hebben ook aangetoond zowel verhoogde frequentie en omvang van afval na consumptie van inuline.
Toepassingen
-Baby andamp; kind functionele voeding
-Kaas
-Zuivelproducten
-Sport drank
-Functionele drankje

Productnaam

Inuline

Uiterlijk

Fijn wit poeder

Assay

98%

CAS-nr.

9005-80-5

MF

C228H382O191

EINECS

232-684-3

Moleculair gewicht

6179.35808000012

Testmethode

HPLC

Opslag

Opslaan in een koele en droge plaatsen, blijf uit de buurt van sterke licht.

Houdbaarheid

2 jaar wanneer correct opgeslagen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van inuline en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk inuline met redelijke prijs van ons.

Onderzoek