Honokiol

Magnolia schors wordt gebruikt als een algemene anti-stress en anti-angst agent - zodat haar vorderingen meestal op algemene voordelen midden bij het beheersen van stress en angst. Nieuwere claims ontstaan, echter, als u wilt koppelen magnolia ' s Antistress voordelen met controle van het lichaam ' s primaire stress hormoon,...

Productdetails

Productnaam

Honokiol

Specificatie

2%-98%

Pakket

25kg/drum

Magnolia schors wordt gebruikt als een algemene anti-stress en anti-angst agent - zodat haar vorderingen meestal op algemene voordelen midden bij het beheersen van stress en angst. Nieuwere claims ontstaan, echter, als u wilt koppelen magnoliaand #39; s Antistress voordelen met controle van de bodyand #39; s primaire stress hormoon cortisol en de talloze gezondheidsvoordelen is gekoppeld van normale cortisol niveaus (in tegenstelling tot verhoogde cortisol, die is geassocieerd met obesitas, diabetes, osteoporose, geheugenproblemen en onderdrukt immuunsysteem).
Magnolia schors is rijk aan twee biphenol verbindingen (magnolol en honokiol), die worden verondersteld om bij te dragen tot de primaire Antistress en cortisol-verlagende effecten van de plant. De inhoud van de magnolol van magnolia schors is over het algemeen in het bereik van 2-10 procent, terwijl honokiol de neiging om op 1-5 procent in gedroogde magnolia schors van nature. Magnolia bast bevat ook een beetje minder dan 1 procent van een etherische olie, bekend als eudesmol, die is geclassificeerd als een triterpene-verbinding, en sommige aanvullende voordelen kan leveren als een antioxidant
Geen significante giftigheid of bijwerkingen zijn geassocieerd met traditioneel gebruik van magnolia schors - maar omdat hoge doses slaperigheid veroorzaken kunnen, wilt mogelijk af te houden op de operationele dat bulldozer of andere zware machines, terwijl youand #39; re versoepeling van uw angst met magnolia schors.
Magnolol is een organische verbinding die is geclassificeerd als lignan. Het is een bioactieve stof gevonden in de bast van de Houpu magnolia (Magnolia officinalis) of M. grandiflora. De samenstelling bestaat op het niveau van een paar procent in de bast van soorten magnolia, de extracten die zijn gebruikt in de traditionele Chinese en Japanse geneeskunde. Naast magnolol optreden verwante Lignanen in de extracten van met inbegrip van honokiol, die is een isomeer van magnolol.
Honokiol is een lignan geïsoleerd uit de schors, kegels en bladeren van bomen die behoren tot het geslacht Magnolia. Het heeft geïdentificeerd als een de chemische in sommige traditionele Oost-kruidengeneesmiddelen samen met magnolol, 4-O-methylhonokiol en obovatol verbindingen.
Functie
1. beschermen de hersenen Alzheimerand # 39; s ziekte
2. antioxidant andamp; remt de groei van kanker tumoren
3. zenuwen kalmeren en het verlichten van angst zonder bijwerking
4. remmen bacteriën en pathogene schimmels
5. remmen secretie van zuurgraad
6. dwarsgestreepte spieren ontspannen
7. verlagen bloeddruk
Remmen van de secretie van zuren, anti-cariës en anti-parodontale
Ziekte; Anti-tumor en kanker: remt of voorkomt de groei of ontwikkeling van kwaadaardige cellen. Een potentiële anti-kanker materiaal.; Anti-inflammatoire en kanker.; Anti-angst: Ontspannen dwarsgestreepte spieren, verminderen van bloeddruk, gebruikt voor Antistress, anti-depressieve en verbetering van de slaap.
Toepassingen
1. toegepast op farmaceutisch gebied, kan het worden gebruikt voor verminderen bloed spieren
2. toegepast op het gebied van gezondheid product, kan het effectief verminderen zenuwen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende honokiol fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk honokiol met redelijke prijs van ons.

Onderzoek