Hesperitin

Hesperitin, een alomtegenwoordige bioactieve flavonoïde overvloedig in citrusvruchten is bekend dat anti-oxidant, anti-kankerverwekkend, hypolipidemic, vasoprotective en andere belangrijke therapeutische eigenschappen bezitten. Hesperidine (hesperitin-7-O-rutinoside) en hesperitin (hesperitin-7-O-glucoside) Toon...

Productdetails

Productnaam

Hesperitin

Specificatie

90%, 92%, 95%, 98% hesperidine testen door HPLC

Pakket

25kg/drum

Hesperitin, een alomtegenwoordige bioactieve flavonoïde overvloedig in citrusvruchten is bekend dat
anti-oxidant, anti-kankerverwekkend, hypolipidemic, vasoprotective en andere belangrijke therapeutische eigenschappen bezitten.
Hesperidine (hesperitin-7-O-rutinoside) en hesperitin (hesperitin-7-O-glucoside) Toon anti-inflammatoire, antimicrobiële en anti-oxyderende kankerbestrijdende effecten en voorkomen van botverlies.
Hesperitin is een flavanone-glycoside (flavonoïde) (C28H34O15) overvloedig gevonden in citrusvruchten. De vorm van aglyconen heet hesperetin. Hesperidine wordt verondersteld een rol te spelen in de verdediging van de plant. Het fungeert als een antioxidant volgens in vitro studies. In menselijke voeding draagt het bij aan de integriteit van de bloedvaten. Diverse voorstudies onthullen nieuwe farmaceutische eigenschappen. Hesperitin verlaagd cholesterol en bloeddruk bij ratten. Studie grote doses van de glucoside hesperidine daalde botverlies dichtheid in een muis. Een andere dierlijke studie toonde beschermende effecten tegen sepsis. Hesperidine heeft anti-inflammatoire effecten.
Functie/toepassingen
Bevordering van de spijsvertering, uitzetting van slijm, arresteren hoest, verlichting van reuma, bevordering van plassen en verlichten van de pijn. Functioneren als antisepsis, antivirotic, de depressor van 3-hydroxy steroïde dehydrogenase en de depressor van ldose reductases. Geremd activiteit lipoclasis en versnelde activiteit aan de biosynthese van DNA.

ITEM

SPECIFICATIE

Uiterlijk:

Geel-bruin poeder

Identificatie:

Moet positief

Oplosbaarheid:

Vrijwelonoplosbaar in water, oplosbaarin dimethylsulfoxide, Vrijwelonoplosbaar in alcohol lost het in verdunde oplossingen van de alkali hydroxiden.

Smeltpunt:

240-256℃

De grootte van de deeltjes:

95% andlt; 5 micron, 80% andlt; 2 micron

Absorptivity:

≤0.30%

Zware metalen:

≤10ppm

Arsenicum:

andlt; 2ppm

Kwik:

andlt, 0,1 ppm

Cadmium:

andlt; 1ppm

Leiden:

andlt; 3ppm

Methylalcohol:

Negatieve

Ethylalcohol:

Negatieve

Verlies bij drogen:

≤5.0%

Verzuurde Ash:

≤0.3%

Test:
(HPLC)

≥90.0%

Residuel oplosmiddel:
Bestrijdingsmiddelen scherm:
GGO/BSE:

Voldoet aan de eisen van USP
Voldoet aan de eisen van USP
Niet genetisch gemodificeerd organisme. BSE-vrij

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende hesperitin fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk hesperitin met redelijke prijs van ons.

Onderzoek