Hesperidine

Hesperidine is een flavanoneglycoside die overvloedig gevonden in citrusvruchten. De vorm van aglyconen heet hesperetin. De naam is afgeleid van het woord "hesperidium", het soort fruit geproduceerd door citrusbomen. Hesperidine wordt verondersteld een rol te spelen in de verdediging van de plant. Het fungeert als anantioxidant...

Productdetails

Productnaam

Hesperidine

Specificatie

90-98%

Pakket

25kg/drum

Hesperidine is overvloedig aflavanoneglycosidefound incitrusfruits. Itsaglyconeform is calledhesperetin. De naam is afgeleid van het woord andquot; hesperidiumandquot; het soort fruit geproduceerd door citrusbomen. Hesperidine wordt verondersteld om een inplantdefense rol spelen. Het fungeert als anantioxidantaccording aan onderzoek in vitro naar. Diverse voorstudies onthullen nieuwe farmaceutische eigenschappen, die geen van allen is bevestigd als toepassing op de mens. Hesperidine verlaagd cholesterol en bloeddruk bij ratten. In een studie van de muis, grote doses van hesperidine daalde dichtheid botverlies. Een andere dierlijke studie toonde beschermende effecten tegen sepsis. In vitro en laboratoriumonderzoek heeft hesperidine anti-inflammatoire effecten. Hesperidine is ook een potentialsedative, eventueel met throughopioidoradenosine receptoren. Hesperidine tentoongesteld uitgesproken antikanker activiteit tegen sommige geselecteerde menselijke carcinomacell lijnen. Sommige in vitro resultaten alleen toegepast op de vorm van aglyconen. Hesperidine bleek ook potentiële te dringen theblood – hersenen barrierin een in vitro model.
Functie
1. hesperidins heeft anti-oxidant, anti-inflammatoire, hypolipidemic, vasoprotective en kankerbestrijdende en cholesterolverlagende acties.
2. hesperidins kunnen remmen na enzymen: Phospholipase A2, lipoxygenase, HMG-CoA-reductase en cyclo-oxygenase.
3. hesperidins verbeteren van de gezondheid van haarvaten doordat de capillaire permeabiliteit.
4. hesperidins worden gebruikt ter vermindering van hooikoorts en andere allergische aandoeningen door remming van het vrijkomen van histamine uit mestcellen. De mogelijke antikanker activiteit van hesperidins kan worden verklaard door de remming van polyamine synthese.
5. oranje Flavone heeft de eigenschappen zoals unieke aromaticiteit, goed waterbad en voor de hand liggende farmacologische werking
6. het kan wekken van het hart en krimpen van het bloedvat, en vervolgens zorgt ervoor dat de hypertensie.
Toepassingen
1. farmaceutische als capsules of pillen;
2. functionele voeding als capsules of pillen;
3.water-oplosbare dranken;
4. gezondheidsproducten als capsules of pillen.

Productnaam

Hesperidine

Latijnse naam

Citrus Aurantium-Extract

Werkzame bestanddeel

Hesperidine

Biogeen oorsprong

Wild in Midden- en Zuid-China

CAS-NR.

520-26-3

Specificatie

90%-98%

Molecuulformule

C28H34O15

Moleculair gewicht

610.55

Deel van de Plant gebruikt

Peel

Tekens

wit poeder met lichte gele cast

Gebruik

Cosmetische, farmaceutische en healthcares

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende hesperidine fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk hesperidine met redelijke prijs van ons.

Onderzoek