Griffonia-Seed-Extract

5-HTP, of 5-hydroxytryptophan is een tussenliggende metaboliet gebruikt voor de productie van serotonine. Serotonine is een zeer belangrijke stof die helpt normale hersenen en zenuwen functie bevorderen. Serotonine is de belangrijkste neurotransmitter die stemming, functies van slaap en eetlust ondersteunt. 5-HTP-5-Hydroxytryptophan...

Productdetails

Productnaam

5-HTP

Specificatie

98%

Pakket

25kg/drum

5-HTP, of 5-hydroxytryptophan is een tussenliggende metaboliet gebruikt voor de productie van serotonine. Serotonine is een zeer belangrijke stof die helpt normale hersenen en zenuwen functie bevorderen. Serotonine is de belangrijkste neurotransmitter die stemming, functies van slaap en eetlust ondersteunt.
5-HTP 5-Hydroxytryptophan (5-HTP), ook bekend als oxitriptan (INN), is een natuurlijk voorkomende aminozuur en chemische precursoren, alsmede ametabolic intermediair in de biosynthese van de neurotransmitters serotonine en melatonine uit tryptofaan.
5-HTP over de toonbank in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada wordt verkocht als een voedingssupplement voor gebruik als een antidepressivum, eetlustremmer en slaap steun, en ook de handel wordt gebracht in veel Europese landen voor het aangeven van majordepression onder merknamen zoals Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH en Triptum. Verschillende dubbelblinde placebo-gecontroleerde klinische studies hebben aangetoond dat de effectiviteit van 5-HTP in de behandeling van depressie, hoewel een gebrek aan studies van hoge kwaliteit is geconstateerd.

Functie
5-HTP en slapeloosheid. De relatie tussen 5-HTP en slaap (goede slaap) is gevestigde geweest. In feite, 5 HTP aanvulling isseen beter dan melatonine bij het bevorderen van goede slaap en slapeloosheid te verlichten. Het is in staat om de kwaliteit van slaap withouthangover of gedrogeerd gevoelens die gewoonlijk aanwezig met slaapmiddelen en sedativa zijn.
5-HTP en depressie. Veel mensen hebben al genoten van de voordelen van 5-HTP tegen depressie. Het is naar verluidt zo effectief als anti-depressiva in de behandeling van milde tot matige depressie.
5-HTP en angst. Lage serotonineniveaus kunnen leiden tot abnormale angst. Met HTP is er een goede kans voor serotonine om terug te gaan naar haar natuurlijke niveau, zodat je weer normaal kunt voelen.
5-HTP en gewichtsverlies. Als u afvallen wilt, kan 5-HTP wonderen doen voor je ook. Ook gezonde eetlust kan worden veroorzaakt door lage serotonineniveaus. Nemen in de 5-HTP kan normaliseren deze niveaus. Op hetzelfde moment, kunnen 5-htp supplementen verminderen uw voedselinname door het creëren van een gevoel van volheid. Ook is het kundig voor verhoging van de secretie van het hormoon leptine (een regulator van de eetlust) waardoor tot verbeterde gewichtsverlies.
5-HTP en bipolaire wanorde. Klinische studies hebben aangetoond het effect van de anti-depressivum 5HTP supplement voor mensen die lijden aan bipolaire II stoornis. 5-HTP kan verlichten en verminderen ter verbetering van de algemene kwaliteit van leven van bipolaire patiënten.
5-HTP en fibromyalgie. Een van de belangrijkste voordelen van 5-HTP is de hulp die het geeft voor mensen met fibromyalgie. Het verbetert slaap terwijl op hetzelfde moment vermindering van pijn, stijfheid, depressie en angst - die allemaal symptomen van deze aandoening.
5-HTP en hoofdpijn. 5-hydroxytryptophan supplement is ook gebruikt voor de behandeling van chronische hoofdpijn zoals spanningshoofdpijn, jonge hoofdpijn en migraine. Dit zijn voorwaarden die kunnen worden gerelateerd aan lage serotonine. 5-HTP heeft de mogelijkheid om het verminderen van de ernst en de frequentie van deze voorwaarden, met minder bijwerkingen, in vergelijking met andere medicijnen van chronische hoofdpijn.

Toepassingen
1. als grondstoffen voor geneesmiddelen voor anti-bacteriële, anti-depressiva, anti tumor en sedatie, wordt het veel gebruikt op gebied van Farmaceutica / gezondheid producten;
2. als slapeloosheid, andere soortgelijke symptomen van psychasthenie verliezen gewicht product grondstof en het wordt wijd gebruikt in producten van de gezondheidszorg;
3. zoals verhoogde therapeutische functie voedingssupplementen, wordt het wijd gebruikt in velden van voedingssupplement producten;
4. als producten van kalmerende en anti-bacteriële, zijn ze veel gebruikt toe te voegen aan de producten van de schoonheid in de cosmetica-industrie.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende griffonia-seed extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk griffonia zaad extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek