Baicalin

Het is een van de 50 fundamentele kruiden gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde, waar het de naam Huang qín heeft. Als een traditionele Chinese geneeskunde, huang qin meestal naar de gedroogde wortel van S. baicalensis, Georgi verwijst, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Wright, en S. ikoninkovii Ju. (baicalin)...

Productdetails

Productnaam

Baicalin

Specificatie

85%, 90%

Pakket

25kg/drum

Het is een van de 50 fundamentele kruiden gebruikt in traditionele Chinese geneeskunde, waar het de naam Huang qín heeft. Als een traditionele Chinese geneeskunde, huang qin meestal naar de gedroogde wortel van S. baicalensis, Georgi verwijst, S. viscidula Bge., S. amoena C.H. Wright, en S. ikoninkovii Ju. (baicalin)
Functie
Radix Scutellariae extract verbetert het immuunsysteem, de lever verhoogt de energie, producten, en versterkt botten. Bovendien het fagocyten verbetert en bevordert de bloedsomloop. Vooral effectief in het verlagen van de bloeddruk van patiënten met hypertensie.
1. het is gebruikt voor de behandeling van ademhalings- en gastro-intestinale infecties, allergische rhinitis, geelzucht, virale hepatitis, nefritis, bekken ontstekingen, zweren of zwelling en koorts.
2. het is ook mondeling gebruikt voor roodvonk, hoofdpijn, prikkelbaarheid, rode ogen, rood gezicht, toevallen, epilepsie, hysterie, nerveuze spanning en een bittere smaak in de mond.
3. kan worden gebruikt voor de behandeling van verlamming na cerebrovasculaire ziekte;
4. kan verwijderen van zuurstof vrije radicalen, maar ook remmen de vorming van melanine;
5. Canreduce Cerebraal Vasculaire weerstand, bloedomloop verbeteren, verhogen van de cerebrale doorbloeding en anti-bloedplaatjes aggregatie effect heeft;
6. kan als antibacteriële, diureticum, anti-inflammatoire, anti-metamorfose en krampstillend effect gebruikt. (baicalin)
Toepassingen
1. toegepast op Food gebied;
2. toegepast op farmaceutische gebied. (baicalin)

Productnaam

Baicalin

Latijnse naam

Scutellaria baicalensis georgi. L

Gebruikte deel

Wortel, blad

Appearence

Licht geel poeder

Geur

Karakteristiek

CAS-NR.

491-67-8

Molecuulformule

C15H10O5

Moleculair gewicht

446.35

Verzuurde Ash

andlt;3.0%

Verlies bij drogen

andlt;3.0%

Totaal kiemgetal

andlt; 1000cfu/g

Yeastandamp; Schimmel

andlt; 100cfu/g

E.Coli

Negatieve

S.Aureus

Negatieve

Salmonella

Negatieve

Pesticiden

Negatieve

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende baicalin fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk baicalin met redelijke prijs van ons.

Onderzoek