Arbutine

Arbutine is de werkzame stof afkomstig is van natuurlijke plantaardige die kan witter en huid lichter. Alfa Arbutine kan infiltreren in de huid snel zonder dat de concentratie van cel vermenigvuldiging en effectief voorkomen activiteit van tyrosinase in de huid en de vorming van melanine. Door...

Productdetails

Productnaam

Arbutine

Specificatie

98%

Pakket

25kg/drum

arbutinis de werkzame stof afkomstig is van natuurlijke plantaardige die kan witter en lichter skin.alphaarbutincan infiltreren in de huid snel zonder dat de concentratie van cel vermenigvuldiging en effectief voorkomen activiteit van tyrosinase in de huid en de vorming van melanine. Door combinedarbutinwith tyrosinase, afbraak en afvoer van melanine worden versneld, splash en fleck kunnen worden gekregen rit van en geen bijwerkingen zijn caused.alphaarbutinis een van de veiligste en meest efficiënte whitening materialen die populair bij present.alphaarbutinis ook de meest concurrerende whitening activiteit in de 21e eeuw zijn.
Functie
1. huid lichter, Whiten en dispell fleck,
2. Voorkom ultraviolette straling.
3. versterken immuunsysteem.
4. het is goed voor onze darmen ziekte.
5. heeft het ontstekingsremmende en pijnstillende functie om te verbranden en het schroeien.
Toepassingen
1. de cosmetische industrie: (zeer goede producten voor het ophelderen van de huid)
alphaarbutinprotect de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalsalphaarbutinis een huid-whitening agent die erg populair in Japan en Aziatische landen voor de huidpigmentatie, alphaarbutininhibits de vorming van melanine pigment is door remming van Tyrosinase activity.alphaarbutinis zeer veilige huid agent voor uitwendig gebruik, die geen heeft toxiciteit, stimulatie, onaangename geur of bijwerking zoals Hydroqinone.The inkapseling ofalphaarbutinconstitute een levering systeem te potentialize het effect in de time.alphaarbutinis een manier om op te nemen van de hydrophilicalphaarbutinin lipofiele media.arbutingive drie belangrijkste eigenschappen; Whitening effecten, anti-leeftijd effect en UVB / UVC filter.
2. medische industrie:
Terug in de 18e eeuw, alphaarbutinwas voor het eerst gebruikt in medische gebieden als een anti-inflammatoire en antibacteriële agent.alphaarbutinwas vooral gebruikt voor blaasontsteking, urethritis en pyelitis. Deze toepassingen nog tot vandaag waar natuurlijke geneeskunde alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt om een ziekte te behandelen. Alsoalphaarbutinmay worden gebruikt om te onderdrukken de virulentie van bacteriële pathogenen en om te voorkomen dat besmettelijke bacteriën, alphaarbutinis ook gebruikt voor de behandeling van allergische ontsteking van de huid. Meer recent, alphaarbutinhas zijn gebruikt ter voorkoming van pigmentatie en om de huid mooi witter. In de tussentijd, worden alphaarbutincan gebruikt voor het bleken van de huid, om te voorkomen dat de lever vlekken en sproeten, voor de behandeling van zonnebrand merken en voor het regelen van de melanogenesis.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Arbutine fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk Arbutine met redelijke prijs van ons.

Onderzoek