Alpha Lipoic Acid

1. Alfa-liponzuur is een vetzuur natuurlijk gevonden in elke cel in het lichaam. 2. alpha liponzuur is nodig door het lichaam om de energie voor ons lichaam te produceren ' s normale functies. 3. alpha liponzuur converteert glucose(blood sugar) naar energie. 4. alpha liponzuur is ook een antioxidant, een...

Productdetails

Productnaam

Alpha Lipoic Acid

Specificatie

10% 20% 40% 50% 98%

Pakket

25kg/drum

1. Alfa-liponzuur is een vetzuur natuurlijk gevonden in elke cel in het lichaam.
2. alpha liponzuur is nodig door het lichaam voor de energieproductie voor onze bodyand #39; s normale functies.
3. alpha liponzuur converteert glucose(blood sugar) naar energie.
4. alpha liponzuur is ook een antioxidant, een stof die potentieel schadelijke chemische stoffen genaamd vrije radicalen neutraliseert. Wat Alfa liponzuur uniek maakt is dat het functioneert in water en vet.
5. alpha liponzuur lijkt te kunnen recyclen antioxidanten zoals vitamine C en glutathion nadat ze hebben opgebruikt. Alfa-liponzuur vergroot de vorming van glutathion.
Alpha Lipoic Acidislight gele poeder, bijna reukloos, Alfa lipoic zuur poeder gemakkelijk oplosbaar in benzeen, ethanol, ethyl ether, chloroform en andere organische oplosmiddelen. Liponzuur bijna onoplosbaar in water, de oplosbaarheid in water: 1 g/L (20 C) oplosbaar in 10% NaOH-oplossing.
Functie
1. AlphaLipoic zuur Powderis een vetzuur natuurlijk gevonden in elke cel in het lichaam.
2. AlphaLipoic zuur Powderis door het lichaam moest de energieproductie voor onze bodyand #39; s normale functies.
3. AlphaLipoic zuur Powderconverts glucose (bloedsuiker) in energie.
4. AlphaLipoic zuur Powderis ook een antioxidant, een stof die neutraliseert van potentieel schadelijke chemische stoffen genaamd vrije radicalen. Wat liponzuur uniek maakt is dat het functioneert in water en vet.
5. AlphaLipoic zuur Powderappears te kunnen recyclen antioxidanten zoals vitamine C en glutathion nadat ze hebben opgebruikt. R-Alpha Lipoic Acid poeder verhoogt de vorming van glutathion.
Toepassingen
1. Alfa-liponzuur is een vitamine-drugs, beperkte fysieke activiteit in de dextral, in principe geen fysieke activiteit in haar liponzuur en geen bijwerkingen.
2. alpha liponzuur altijd gebruikt voor acute en chronische hepatitis, levercirrose, hepatische coma, vette lever, diabetes, Alzheimerand #39; s ziekte, en geldt als een antioxidant gezondheidsproducten.

Items

Specificaties

CAS-nummer:

1077-28-7

Beschrijving

Gele kristallijn poeder

Smeltpunt

60 ~ 62andamp; #176; C

Oplosbaarheid

Duidelijk en bleke geel

Mesh

70% pass through-100mesh

Optische Specifiekedraaiing

-1 ~ + 1 graad

6,8-Epitrithiooctanoic Acid

0,1% Max.

Één onbekende onzuiverheden

0,1% Max.

Totaal onbekende onzuiverheden

0,5% Max.

Polymeren (door TLC)

2,0% Max.

Gloeirest

0,1% Max.

Zware metalen

10ppm Max.

PB

3ppm, Max.

HG

0, 1 ppm, Max.

Assay

99,0% tot 101.0%

Totaal kiemgetal

1000cfu/g Max.

Gist andamp; Schimmel

100cfu/g Max.

Assay

≥99.00%

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Alfa lipoic zuur fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk Alfa liponzuur met redelijke prijs van ons.

Onderzoek