D-Glucosamine HCL

Glucosamine sulfaat is een natuurlijk voorkomende chemische gevonden in het menselijk lichaam. Het is in de vloeistof die is rond gewrichten. Glucosamine wordt ook gevonden in andere plaatsen in de natuur. De glucosamine sulfaat die in voedingssupplementen wordt gezet wordt bijvoorbeeld vaak geoogst uit de schelpen van schaal-en schelpdieren...

Productdetails

Glucosamine sulfaat is een natuurlijk voorkomende chemische gevonden in het menselijk lichaam. Het is in de vloeistof die is rond gewrichten. Glucosamine wordt ook gevonden in andere plaatsen in de natuur. De glucosamine sulfaat die in voedingssupplementen wordt gezet is bijvoorbeeld vaak geoogst van shells van schaaldieren. Glucosamine sulfaat gebruikt in voedingssupplementen komt niet altijd van natuurlijke bronnen. Het kan ook worden gemaakt in een laboratorium.
Glucosamine sulfaat wordt meestal gebruikt voor artritis. Wetenschappers hebben het uitgebreid bestudeerd voor dit gebruik. Het wordt meestal gebruikt voor een type van artritis, artrose genoemd. Dit is het gemeenschappelijkste type van artritis.
Door de jaren heen, hebben mensen geprobeerd glucosamine-sulfaat voor een verscheidenheid van andere toepassingen. Bijvoorbeeld, heeft het geprobeerd voor glaucoom en voor gewichtsverlies. Maar glucosamine sulfaat is niet voldoende onderzocht voor deze toepassingen. Er is geen enkel bewijs dat glucosamine sulfaat is gunstig voor deze voorwaarden.
Er zijn verschillende soorten glucosamine met inbegrip van glucosamine sulfaat, glucosamine hydrochloride en N-acetyl-glucosamine. Deze verschillende chemicaliën hebben sommige overeenkomsten; ze kunnen echter niet dezelfde effecten als genomen als een voedingssupplement hebben. Het meeste wetenschappelijke onderzoek gedaan op glucosamine is gebeurd op glucosamine sulfaat. De informatie op deze pagina heeft betrekking op glucosamine sulfaat. Zie voor informatie over de andere vormen van glucosamine, de specifieke pagina's voor elk van hen.

Productnaam

D-Glucosamine

Oorsprong

Schaal-en schelpdieren

Specificatie

D-Glucosamine sulfaat 2KCL


D-Glucosamine HCL


D-Glucosamine sulfaat NaCL

Pakket

25kg/drum

Voedingssupplementen die vaak glucosamine bevatten bevatten extra ingrediënten. Deze extra ingrediënten zijn vaak chondroitin sulfaat, MSM of haai kraakbeen. Sommige mensen denken dat deze combinaties werken beter dan het nemen van gewoon glucosamine sulfaat alleen. Onderzoekers hebben tot nu toe geen bewijs dat de extra ingrediënten combineren met glucosamine voordeel voegt gevonden.

Glucosamine is ook in sommige huid crèmes gebruikt om te bepalen van artritis pijn. Deze crèmes bevatten meestal ook kamfer en andere ingrediënten naast glucosamine. Onderzoekers geloven dat elke verlichting van de pijn mensen van deze crèmes ervaren kunnen te wijten aan ingrediënten dan glucosamine is. Er is geen bewijs dat glucosamine kan worden geabsorbeerd door de huid.

Sommige producten van glucosamine sulfaat worden niet nauwkeurig aangeduid. In sommige gevallen varieerde de hoeveelheid glucosamine eigenlijk in het product van geen tot meer dan 100% van het bedrag vermeld op het productetiket. Sommige producten hebben bevat glucosamine waterstofchloride bij glucosamine sulfaat werd vermeld op het etiket.

Glucosamine,Vaak verkocht vormen van glucosamine zijn glucosamine sulfaat, glucosamine hydrochloride en N-acetylglucosamine. Glucosamine wordt vaak in combinatie met andere supplementen zoals chondroitin sulfaat en Methylsulfonylmethaan verkocht. Van de drie algemeen beschikbare vormen van glucosamine, is alleen glucosamine sulfaat gelegd, een andquot, waarschijnlijk effectiveandquot; waardering voor de behandeling van artrose.

De functie van glucosamine in kraakbeen is het stimuleren van de vorming en de reparatie van kraakbeen. Glucosamine is een chemische stof aangetroffen natuurlijk in het lichaam, in de vloeistof die kussens van gewrichten. Wanneer genomen in aanvulling vorm, is glucosamine gebleken dat in sommige studies om de pijn die ervaren door sommige mensen hebben artrose te verminderen. Studies onderzoeken ook glucosamine supplementen kunnen herstellen van het kraakbeen in gewrichten artritis of vertragen de progressie van artritis. Maar er is geen goede bewijs nog dat glucosamine supplementen kunnen deze voordelen bieden. Praat met uw arts alvorens glucosamine of een voedingssupplement.

1). D-Glucosamine hydrochloride kan worden gebruikt in cosmetica, toevoegingsmiddelen voor diervoeders en levensmiddelen.
2). D-Glucosamine Hydrochloride wordt gebruikt als groeibevorderaars, bio-bestrijdingsmiddelen, feed additieven, zaden, etc.
3). D-Glucosamine Hydrochloride heeft ter bevordering van de doeltreffendheid van de rol van antibiotica, voedingssupplementen voor diabetes.
4). D-Glucosamine Hydrochloride kan bevorderen de bodyand #39; s synthese van mucopolysaccharide en gezamenlijke synoviale vloeistof viscositeit te verbeteren.
5). D-Glucosamine Hydrochloride als gemachtigde, in plaats van cortisol behandeling van enteritis, bepaalde gevolgen hebben voor de behandeling van reumatoïde artritis, hepatitis B, enzovoort.
6). D-Glucosamine Hydrochloride kan het verbeteren van het metabolisme van articulaire kraakbeen is bevorderlijk voor articulair kraakbeen de reparatie, met belangrijke anti-inflammatoire pijnstillend effect.
7). D-Glucosamine Hydrochloride heeft effect op de anti-kanker medicijnen, terwijl zij de beenmerg toxiciteit van kleinere kenmerken, melanoom, longkanker remmen, nierkanker, etc. geven sommige effecten.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van d-glucosamine hcl en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk d-glucosamine hcl met redelijke prijs van ons.

Onderzoek