Avocado sojabonen unsaponifiables

De avocado (Persea americana) is een boom inheems in Centraal Mexico, commercieel waardevolle en worden geteeld in een tropische en mediterrane klimaat over de hele wereld. Avocado sojabonen unsaponifiables (vaak aangeduid als ASU) zijn een natuurlijke plantaardige extract gemaakt van avocado en soja olie...

Productdetails

De avocado (Persea americana) is een boom inheems in Centraal Mexico, commercieel waardevolle en worden geteeld in een tropische en mediterrane klimaat over de hele wereld. Avocado sojabonen unsaponifiables (vaak aangeduid als ASU) zijn een natuurlijke plantaardige extract gemaakt van avocado en soja olie. Als een voedingssupplement, is avocado sojabonen unsaponifiables in klinische studies aangetoond dat gunstige effecten op de symptomen van artrose.
De avocado (Persea americana) is een boom inheems in Centraal Mexico, ingedeeld in de familie van de bedektzadigen Lauraceae samen met kaneel, kamfer en laurier. Avocado of alligator pear verwijst ook naar de vrucht (botanisch een grote BES met een enkel zaadje) van de boom.

Productnaam

Avocado soy unsaponifiables ASU

Deel van de plant gebruikt

Fruit/zaad

Specificatie

1:1 / 2:1 plantensterolen

Pakket

25kg/drum

Avocado's zijn commercieel waardevolle en worden geteeld in een tropische en mediterrane klimaat over de hele wereld. Ze hebben een groene gevild, vlezige lichaam dat mogelijk peervormige, ei-vormige of bolvormige, en rijpt na de oogst. Bomen zijn gedeeltelijk self-pollinating en vaak worden verspreid via het enten om een voorspelbare kwaliteit en kwantiteit van de vrucht.
Avocado's zijn een uitstekende bron van vitaminen en mineralen ook, met inbegrip van vitamine C, E, bètacaroteen en Luteïne, die antioxidanten zijn. Sommige kanker studies suggereren dat Luteïne helpt tegen vrije radicalen die zijn gekoppeld aan prostaatkanker. Anti-oxidanten verbieden vrije zuurstof radicalen in het lichaam van de nadelige gevolgen voor gezonde cellen. Uit studies blijkt dat er vrije radicalen zijn betrokken bij de vorming van bepaalde kankercellen en dat antioxidanten daadwerkelijk helpen kunnen om te voorkomen dat bepaalde kankers. Andere voedingsstoffen gevonden in avocado's en avocado extract bevatten kalium, ijzer, koper en vitamine B6.
Avocado-extract is de olie verkregen uit een avocado door beide koude druk extractie, die dikke, groene olie produceert; of een warmte te onttrekken, die helder, lichtgele olie produceert. De pulp- en zaad van de vrucht verwijderd, samen met de vezel, maar de meeste van de gezonde vetten, mineralen en vitaminen zijn aanwezig in de olie. De warmtebehandeling kan worden afgebroken deel van de voedingsstoffen, dus door middel van een koude druk verkregen extract qua voedingswaarde rijker is.
De gezondheid aanvulling industrie is begonnen met avocado-extract producten als gevolg van het hoge niveau van aanwezige nutriënten op te nemen. De eerste supplementen werden geïntroduceerd in 1983, maar waren niet bijzonder succesvol omdat veel consumenten ontwikkeld diarree van de dosering. Deze vroege versies hebben vervangen door duurzame release preparaten die niet deze nogal onaangename bijwerking hoeven. Avocado-extract supplementen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van olie, capsules, tabletten en poeder.
Een aantal schoonheidsproducten gebruikt avocado-extract, met inbegrip van gezicht crèmes, maskers, reinigingsmiddelen, lotions en haarverzorgingsproducten. De rijke olie vult vocht in droog haar en huid, een kenmerk dat kan worden met name aantrekkelijk voor mensen die leven in een droog klimaat. De vitamine A en glutamine, een aminozuur gevonden in avocado-extract, is handig voor het beschermen van de huid en schrobben uit dode cellen. Het feit dat de olie gemakkelijk wordt geabsorbeerd avocado maakt een goede keuze voor massage lotions en andere moisturizers.
Avocado-extract mogelijk ook een steun voor de effectieve gewicht verlies. De goede vetten die is gevonden in avocado's daadwerkelijk verhogen metabolisme, het tarief waartegen het lichaam calorieën verbrandt. Beperkte studies blijkt dat avocado's het verlangen naar koolhydraten verminderen en interactie met de alvleesklier te verlagen van de productie van insuline. Dit lagere insuline niveau vermindert de hoeveelheid glucose die is opgeslagen als vet in het lichaam. Terwijl studies met betrekking tot deze gewicht-verlies voordelen zeer beperkt zijn, pak sommige mensen avocado nemen supplementen zoals eetlustremmers verslag bevredigende resultaten.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fabrikanten van de unsaponifiables van de avocado sojabonen en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk avocado sojabonen unsaponifiables met redelijke prijs van ons.

Onderzoek