Chondroitin sulfaat

Chondroitin sulfaat is een chemische stof die normaal wordt gevonden in kraakbeen rond gewrichten in het lichaam. Chondroitin sulfaat wordt vervaardigd uit dierlijke bronnen, zoals koe kraakbeen. Chondroitin sulfaat is een belangrijk structureel bestanddeel van kraakbeen en lijkt veel op die van haar weerstand tegen...

Productdetails

Chondroitin sulfaat is een chemische stof die normaal wordt gevonden in kraakbeen rond gewrichten in het lichaam. Chondroitin sulfaat wordt vervaardigd uit dierlijke bronnen, zoals koe kraakbeen.
Chondroitin sulfaat is een belangrijk structureel bestanddeel van kraakbeen en lijkt veel op die van haar weerstand tegen compressie. Samen met glucosamine, chondroitin sulfaat uitgegroeid tot een veel gebruikte voedingssupplement voor behandeling van artrose. Het is nu wijd gebruikt in de voedings-, farmaceutische-, voedsel- en cosmetica-industrie.


Productnaam

Chondroitin sulfaat

Oorsprong

Haai, runderen,

Specificatie

Chondroitin sulfaat 90% CPC
Chondroitin sulfaat 70-90% HPLC
Chondroitin sulfaat 70%-90 %E-HPLC
Verschillende dierlijke oorsprong

Pakket

25kg/drum

Chondroitin sulfaat natrium is het natriumzout van de sulfated lineaire glycosaminoglycaan verkregen uit kraakbeen van runderen, varkens of aviaire van gezonde en gedomesticeerde dieren gebruikt voor voedsel door de mens. Chondroitin sulfaat natrium bestaat meestal uit het natriumzout van het sulfaat-ester van Nacetylchondrosamine (2-aceeta-2-deoxy--D-galactopyranose) en D-glucuronic zuur copolymeer. Deze hexosen hangen afwisselend - 1,4 en -1,3 in het polymeer. Chondrosamine wordt in de overwegend glycosaminoglycaan zijn monosulfated voornamelijk op positie 4 en minder enzovoort plaats 6.

Chondroitinand #39; s functies grotendeels afhangen van de eigenschappen van de algehele Proteoglycaan waarvan zij deel uitmaakt. Deze functies kunnen grofweg worden verdeeld in structureel en regelgevend rollen. Echter deze divisie is niet absoluut, en sommige proteoglycans hebben zowel structurele als regulerende rol (Zie versican).
Chondroitin sulfaat is een belangrijk onderdeel van de extracellulaire matrix, en is belangrijk bij het handhaven van de structurele integriteit van het weefsel. Deze functie is een typisch voorbeeld van de grote aggregatie proteoglycans: aggrecan, versican, brevican en neurocan, gezamenlijk aangeduid als de lecticans.

Als onderdeel van aggrecan is chondroitin sulfaat een belangrijke component van kraakbeen. De groepen opeengepakte en zeer geladen sulfaat chondroitin sulfaat genereren elektrostatische afstoting waarmee veel van de weerstand van kraakbeen compressie. Verlies van chondroitin sulfaat van het kraakbeen is een belangrijke oorzaak van artrose.

Chondroitin sulfaat is een sulfated glycosaminoglycaan bestaat uit een keten van afwisselend suikers (N-Acetylgalactosamine en Glucuronic zuur). Het is een van de belangrijkste onderdelen van kraakbeen en mucosa lagen, vormen het bindweefsel die spieren, zenuwen en bloedvaten bij elkaar houdt. Het wordt gebruikt als een voedingssupplement ter ondersteuning van de kraakbeenachtige weefsels en bestrijding van verschillende vormen van artritis bij mens en dier.


1. Chondroitin sulfaat wordt gebruikt voor artrose. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met andere producten, waaronder mangaan ascorbaat, glucosamine sulfaat, glucosamine hydrochloride of N-acetyl glucosamine N-. Onderzoek van een paar decennia geleden is gebleken dat chondroitin sulfaat geholpen artritis pijn wanneer genomen met conventionele geneeskunde voor pijn en zwelling. Maar later onderzoek was niet zo positief. Nu, wetenschappers van mening dat over het geheel genomen chondroitin sulfaat kan artritis pijn enigszins verminderen.
2. sommige mensen gebruiken chondroitin sulfaat voor hart-en vaatziekten, zwakke botten (osteoporose) en hoog cholesterol. Chondroitin sulfaat wordt ook gebruikt in een complex met ijzer voor behandelen-ijzertekort bloedarmoede.
3. Chondroitin sulfaat is beschikbaar als een daling van de oog voor droge ogen. Bovendien wordt het gebruikt tijdens cataract chirurgie, en als een oplossing voor het behoud van hoornvlies voor transplantaties gebruikt.
4. Chondroitin sulfaat wordt voornamelijk gebruikt als medicijn in de medische behandeling van gezamenlijke ziekte, en glucosamine gebruikt in combinatie met pijn, kraakbeen regeneratie effect bevorderen, gezamenlijk probleem fundamenteel kunnen verbeteren.
5. Chondroitin sulfaat voor hoornvlies collageenvezels hebben een beschermend effect kan bevorderen de groei van de permeabiliteit van de vezel versterkt matrix, bloedomloop verbeteren, metabolisme versnellen, bevorderen de opname en eliminatie van ontsteking doordringen.
6. Chondroitin sulfaat kan worden gebruikt voor de behandeling van nerveuze hoofdpijn, trigeminus neuralgie, coronaire hart-en vaatziekten, angina pectoris, myocardiale ischemie, cerebrovasculaire ziekte, pijn in de gewrichten, atherosclerose en hepatitis.
7. Chondroitin sulfaat kan worden gebruikt, zoals gezondheidsproducten, levensmiddelenadditieven, de menselijke lichaamsbouw heeft verbeterd en anti bacteriën, schoonheid, Anti-veroudert effecten. Verbeteren van gehoorbescherming en droge huid.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende chondroitin sulfaat fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk chondroitin sulfaat met redelijke prijs van ons.

Onderzoek