Amygdalin (vitamine B17)

Amygdalin, C20H27NO11, is een glycoside aanvankelijk geïsoleerd uit de zaden van de boom Prunus dulcis, ook bekend als bittere amandelen, door Pierre-Jean Robiquet en A. F. Boutron-Charlard in 1830, en vervolgens onderzocht door Liebig en Whler in 1830. Verscheidene andere verwante soorten in het geslacht van...

Productdetails

Amygdalin, C20H27NO11, is een glycoside aanvankelijk geïsoleerd uit de zaden van de boom Prunus dulcis, ook bekend als bittere amandelen, door Pierre-Jean Robiquet en A. F. Boutron-Charlard in 1830, en vervolgens onderzocht door Liebig en Whler in 1830. Diverse andere gerelateerde soorten in het geslacht Prunus, met inbegrip van abrikoos (Prunus armeniaca) en zwarte kers (Prunus serotina), bevatten ook amygdalin.

Productnaam

Amygdalin /Vitamin B17

Plantaardige bron

Bittere amandel zaad

Specificatie

98%, 99%

Pakket

25kg/drum

CAS

29883-15-6

Sinds de vroege jaren 1950, is een gemodificeerde vorm van amygdalin bevorderd onder de namen laetrile en andquot; Vitamine-B17andquot; Als een kanker genezen. In werkelijkheid is amygdalin noch een derivaat zoals laetrile in elke zin een vitamine. Studies hebben dergelijke verbindingen als gevaarlijk giftige naast klinisch niet effectief in de behandeling van kanker geconstateerd. Genomen door de mond potentieel dodelijk zijn omdat bepaalde enzymen (in met name glucosidases die zich in de darm en in diverse soorten zaden, eetbare of oneetbare voordoen) op hen handelen te produceren van cyanide. De bevordering van laetrile om kanker te behandelen is beschreven in de medische literatuur als een canonieke voorbeeld van kwakzalverij, en als andquot; de slickest, meest geavanceerde, en zeker de meest lonende kanker quack bevordering in medische history.andquot;
Amygdalin werd voor het eerst geïsoleerd in 1830. In 1845 werd het gebruikt als een kankerbehandeling in Rusland, en in de jaren 1920 in de Verenigde Staten, maar het was ook giftig beschouwd.
In de jaren 1950, was een zogenaamd niet-toxisch, synthetische vorm gepatenteerd voor gebruik als conserveermiddel vlees, en later verkocht als laetrile voor behandeling van kanker. De Amerikaanse Food and Drug Administration verboden de interstate overbrenging van amygdalin en laetrile in 1977. 27 U.S.states gelegaliseerd daarna, het gebruik van amygdalin binnen die Staten.
Het begon terug in 1845 voor de behandeling van kanker, nieuwe binnen- en buitenland zijn niet-vluchtig geheugen. De verschillende meningen van mechanisme, sommige mensen denken dat het anti-kanker effect is te wijten aan carcinoom van zuur - glucosidase enzym in 1 - mandelic nitril - - glucuronidase HCN gegenereerd als gevolg van de dood, ook gemeld dat het anti-kanker effect voornamelijk te wijten aan nitril in plaats van amandel veroorzaakt door cyanide was. Japan en de U. S. gemeld een significante klinische effect van de behandeling van kanker, maar ook verslagen en de resultaten zijn ook inconsequent, of tegenover, en een post-service sterfgevallen. Daarom is de waarde van hun kanker is nog steeds omstreden.
De amandel is een soort boom inheems in het Midden-Oosten en Zuid-Azië. andquot; Almondandquot; is ook de naam van de eetbare en grote schaal geteeld zaaizaad van deze boom. Binnen het geslacht Prunus, is zij ingedeeld met de perzik in het ondergeslacht Amygdalus, onderscheidt zich van de andere ondergeslachten door de gegolfde shell (endocarpium) rondom het zaad.
De vrucht van de amandel is een steenvrucht, bestaande uit een buitenste romp en een harde shell met het zaad (die is niet een echte moer) binnen. Beschietingen van amandelen verwijst naar de shell te onthullen het zaad te verwijderen. Amandelen worden verkocht geschild of unshelled (dat wil zeggen, met de schelpen nog steeds gehecht). Geblancheerde amandelen zijn de geschilde amandelen die zijn behandeld met warm water te verzachten de stekelige, die daarna te onthullen het witte embryo wordt verwijderd.
Functie
1) bittere amandel bevat amygdalin, amygdalin intestinale microbiële enzymen in het lichaam, of kan worden zelf opgenomen in de bittere amandel bitter amandelen bittere amandel hydrolyse te produceren kleine hoeveelheden blauwzuur en benzaldehyde, remmen het respiratoire center, hoesten, astma.
2) ontstekingsremmende en pijnstillende effecten.
3) anti-tumor effect.
4) het verlagen van de suiker van het bloed, Hypolipidemic.
5) eliminatie van pigmentatie, sproeten, donkere vlekken, met het oog op het effect van schoonheid.
6) verhindering functies lagere gas hoest en astma, laxerend. Voor hoest, astma, kist vol slijm droge bloed-chun, droog, darm constipatie.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende amygdalin (vitamine b17) fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk amygdalin (vitamine b17) met redelijke prijs van ons.

Onderzoek