Witte Kindey Bean Extract

Er zijn talrijke wetenschappelijke proeven met dit product en lijken te onthullen van dezelfde resultaten. Dit product is gunstig voor gewichtsverlies, en is aangetoond dat lagere glycemische index. Resultaten zijn erg overtuigend, bijwerkingen zijn niet ernstig en voor diabetische patiënten dit product kan produceren een...

Productdetails

Er zijn talrijke wetenschappelijke proeven met dit product en lijken te onthullen van dezelfde resultaten. Dit product is gunstig voor gewichtsverlies, en is aangetoond dat lagere glycemische index. Resultaten zijn erg overtuigend, bijwerkingen zijn niet ernstig en voor diabetische patiënten dit product kan produceren een afname van de glycemische Index. Beste resultaten gezien wanneer gecombineerd met een lagere calorie-inname en lagere koolhydraten
Fungeren als een natuurlijke zetmeel-blocker, extract van witte bonen vermindert de absorptie van koolhydraten en versnelt het proces van verlies van het gewicht. Studies hebben aangetoond, speelt witte bonen extract een belangrijke rol bij het verminderen van de absorptie van koolhydraten in het menselijke lichaam. Aangezien koolhydraten verkrijgbaar in verschillende maten zijn, is variërend van afzonderlijke eenheden bij lange polymeerketens, het belangrijk te breken ze in hun simpelste vorm zelfs voordat ze worden geabsorbeerd door het lichaam.

Productnaam

Whitekidney bean extract

Partof plant gebruikt

Zaad

Specificatie

1%, 2% Phaseolin

Pakket

25kg/drum

De zaden van de plant met witte bonen (Phaseolus vulgaris) zijn meest gebruikte in het extract. Deze plant is inheems in Europa, Indië en Peru. Dit extract fungeert als een zetmeel blocker te blokkeren van alpha-amylase enzym. De voordelen van witte bonen extract zijn talrijk, met de bekendste wordt van haar vermogen om het blokkeren van zetmeel.
Witte bonen extract kan ook zinvol zijn voor het verlagen van de triglyceriden, degeneratieve artritis, coronaire hartziekten en zwaarlijvigheid wegens de capaciteit heeft voor de remming van de bodyand #39; s vertering van complexe koolhydraten. Toegepast op het gebied van gezondheid product, het gezondheidsproduct die het gebruiken als grondstof hebben gunstig effect van afvallen; Toegepast op farmaceutisch gebied, heeft het hoge farmaceutische waarde, moet worden gebruikt voor de behandeling van verschillende negatieve symptomen.
Witte bonen extract heeft de mogelijkheid om het blokkeren van zetmeel, dus in feite het blokkeert het enzym alpha-amylase, die een belangrijke rol in de spijsvertering speelt. Alpha-amylase is vereist voor het metabolisme van zetmeelrijke koolhydraten, die te in voedingsmiddelen zoals aardappelen, rijst en pasta vinden zijn. Amylase-remmers voorkomen de werking van enzymen die breken de glycosidebindingen van zetmeel en andere complexe koolhydraten, voorkomen van het vrijkomen van eenvoudige suikers en absorptie door het lichaam. Amylase-remmers, zoals lipase-remmers, zijn gebruikt als een dieet aide en obesitas behandeling. Amylase-remmers zijn aanwezig in vele soorten bonen; verkrijgbare amylase-remmers zijn geëxtraheerd uit witte kidney bonen.
De bonen is een verscheidenheid van gemeenschappelijke Boon (Phaseolus vulgaris). Het is vernoemd naar zijn visuele gelijkenis in vorm en kleur aan een nier. Vaak wordt dit supplement gebruikt als hulp bij gewicht verlies. Het wordt ook gebruikt door mensen die het moeilijk vinden om het handhaven van een gezond dieet als gevolg van de snelle tempo van hun loopbaan, zoals de buitendienstmedewerkers en vervoer professionals. Witte bonen extract komt van het nageslacht van witte nier.
Witte bonen extractcan worden gebruikt om te behandelen van obesitas, fungeren als een stabilisator gewicht of zelfs als een gewicht verlies steun. Het kan de verteringsenzymen alfa-amylase neutraliseren voordat het kan omzetten van zetmeel in glucose en vervolgens vet. In wezen, is hierdoor de koolhydraten passeren het systeem eventueel met minder calorie-inname. Witte bonen-extract is een van de belangrijkste en regelmatig producten van ons bedrijf. Hele fabricage proces omvat de extractie, distillatie, zuivering worden gecontroleerd door de ervaren werknemers. Extract van witte bonen neutraliseert de verteringsenzymen alfa-amylase voordat het kan omzetten van zetmeel in glucose en vervolgens vet. In wezen, is hierdoor de koolhydraten passeren het systeem eventueel met minder calorie-inname.
Hoofdfunctie
1. Phaseoline is een soort van natuurlijke en vaak gebruikt om te behandelen en diabetes mellitus.
2. verkwikkende de milt en de nieren tonificerende.
3. lichaam bevordering en versterking van het geheugen.
4. Retarding veroudering en voorkomen van alle soorten leeftijd ziekten.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende witte kindey bean extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk witte kindey bean extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek