Epimedium-Extract

Geile Goat Weed Extract/Epimedium Extract (Icariin) is een flavonoïde glycoside samengestelde afgeleid van verschillende soorten planten uit de familie van Epimedium, die algemeen bekend als Horny Goat Weed of Yin Yang Huo. Extracten van deze planten zijn befaamd om afrodisiacum effecten te produceren, en zijn...

Productdetails

Geile Goat Weed Extract/Epimedium Extract (Icariin) is een flavonoïde glycoside samengestelde afgeleid van verschillende soorten planten uit de familie van Epimedium, die algemeen bekend als Horny Goat Weed of Yin Yang Huo. Extracten van deze planten zijn befaamd om afrodisiacum effecten te produceren, en worden vaak gebruikt in Chinese kruidengeneeskunde ter verbetering van de erectiele functie, alsook voor diverse andere indicaties.

Productnaam

Epimedium-extract

Deel van de plant gebruikt

blad

Specificatie

Icariin, Icariins 10-98% HPLC

Pakket

25kg/drum

Horny Goat Weed heeft 2.000 jaar gebruikt als een mannelijke functie enhancer in China.Many culturhat. Horny goat weed libido, erectiele functie, ondersteunt en helpt bij het verlichten van de ongemakken van de menopauze. Één ingrediënt, maca, wordt gemeld dat de erectiele problemen, ondersteuning voor mannen en vrouwen met een laag libido, en voor vrouwen in de menopauze. Horny Goat Weed (epimedium) bestaat uit verschillende soorten ofepimedium, een groene plant die groeit in het wild, meest overvloedig in hogere altitudees verslag ts.
Epimedium Icariin ook bekend als barrenwort, bishopand #39; s hoed fairy vleugels, horny goat weed, gewelddadige lamp kruid, randy bier gras oryin yang huo is een geslacht van bedektzadigen in de familie Berberisfamilie. Er zijn ongeveer 50 soorten, waarvan de meeste endemisch in China zijn.
Epimedium Icariin soorten zijn bladverliezend of groenblijvend hardy perennials. De meeste hebben vier-partedandquot; spin als andquot, bloemen in het voorjaar. De plant bevat icariin, die een inhibitor van PDE5 als slidenafil, het werkzame bestanddeel van Viagra.It-id therefcore gebruikt als anaphrodisiac is en een behandeling voor erectiele disfunctie.
1, geile geit Extract wordt gedacht dat icariin is waarschijnlijk de belangrijkste actieve component van Epimedium extracten, zoals het is aangetoond dat delen van verschillende mechanismen van actie met verbindingen die worden gebruikt in westerse geneeskunde te behandelen van onmacht en verbetering van de seksuele functie. Icariin is met name gebleken om op te treden als een PDE5-remmer en ter verbetering van de productie van bioactieve stikstofmonoxide, evenals mimicing de effecten van testosteron.
2 geile geit Extract kan stimuleren osteoblast activiteit in botweefsel die is gekoppeld aan een mogelijk therapeutische rol in de behandeling van osteoporose.
3, Icariin kunt ook verhogen het aantal nierpatiënten in T-cellen, lymfocyt transformatie tarief antilichaam, antigeen en fagocytische functie van het systeem van de reticuloendotheliaal van laag, maar de medicamenteuze behandeling na nier Epimedium, enz.
4, Icariin kan invloed hebben op verschillende aspecten van veroudering mechanismen. Zoals de invloed van cel passage, verlenging van de groeiperiode, regulering van het immuunsysteem en endocriene systeem, verbetering van de functie van de stofwisseling en orgel.
5, geile geit Extract heeft een beschermend effect op vasopressine geïnduceerde myocardiale ischemie, met aanzienlijke bloeddruk

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende epimedium pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk epimedium extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek