Cistanche Tubulosa Extract

Wat is Cistanche? Cistanche tubulosa extract heeft bijna 2.000 jaar gebruikt voor de behandeling van een breed scala van medische onderwerpen. Bijvoorbeeld, is het vaak voorgeschreven door holistische geneeskunde beoefenaars te behandelen problemen in verband met een persoon ' s seksuele gezondheid, zoals impotentie, vruchtbaarheid,...

Productdetails

Wat is Cistanche?

Cistanche tubulosa extract heeft bijna 2.000 jaar gebruikt voor de behandeling van een breed scala van medische onderwerpen. Voortgangscontrole, is het vaak voorgeschreven door holistische geneeskunde beoefenaars te behandelen problemen in verband met apersonand #39; s seksuele gezondheid, zoals impotentie, vruchtbaarheid, voortijdige ejaculatie en menstruele krampen.
Bovendien, wordt het verondersteld te helpen met de spijsvertering en de meest ernstige constipatie te verlichten. Whilecistanche wordt vaak gebruikt voor de behandeling van gezondheidsproblemen simpelweg omdat het betrouwbaar somany jarenlang gebruikt is, nieuwe studies die aangeven dat de wetenschap het gebruik ervan voor een evengreater aantal aandoeningen steunen mag ontstaan.

Productnaam

Cistanche tubulosa extract

Deel van de plant gebruikt

Root

Specificatie

Echinacoside 8% - 25%


Verbascoside 4-10%

Pakket

25kg/drum

Cistanche heeft bijna 2.000 jaar gebruikt voor de behandeling van een breed scala van medische onderwerpen. Bijvoorbeeld, is het vaak voorgeschreven door holistische geneeskunde beoefenaars te behandelen problemen in verband met een personand #39; s seksuele gezondheid, zoals impotentie, vruchtbaarheid, voortijdige ejaculatie en menstruele krampen. Bovendien, wordt het verondersteld te helpen met de spijsvertering en de meest ernstige constipatie te verlichten. Terwijl cistanche vaak gebruikt wordt voor de behandeling van gezondheidsproblemen simpelweg omdat het betrouwbaar voor zo vele jaren gebruikt is, nieuwe studies die aangeven dat de wetenschap het gebruik ervan voor een nog groter aantal aandoeningen steunen mag ontstaan.

Zelfs in moderne tijden, cistanche is een van de meer populaire planten gebruikt in de Chinese geneeskunde, waar het is bekend als rou cong rong. Hoewel het meestal in Azië en het Midden-Oosten groeit, is het gebruik ervan steeds populairder geworden over de hele wereld. Dientengevolge, voelen sommige botanici dat het kruid is moeilijker te vinden in native habitats. Terwijl niet in gevaar men, het wordt gecontroleerd, met name ten aanzien van het gebruik ervan in de internationale handel.
De gedroogde vlezige stengels van Cistanche deserticola in bekend in China als Rou Congrong. De soorten die gebruikt is in Japan, Cistanche salsa. Cistanche groeit ook in Mongolië. Volgens een Chinese onderzoeker, andquot; Rou Cong-rongandquot; (Herba Cistanchis) is één van de meest gebruikte drugs in de traditionele Chinese geneeskunde.

Wat is de functie van Cistanche Extract?
1. seksuele gezondheid
Deel van de populariteit die draaien rond de cistanche is het gebruik ervan te behandelen problemen in verband met sexualhealth. Zelfs in westerse culturen, veel mensen drinken thee of consumeren poeder extracten gemaakt met het kruid. Mensen geloven dat het een womanand #39 verhogen kan; s vruchtbaarheid en dat er vooral handig vrouw hebben problemen concipiëren. Veel mannen gebruiken het kruid voor de behandeling van impotentie en prematureejaculation ook.
2. constipatie
Dit is meestal gereserveerd voor mensen met chronische constipatie, zoals oudere personen, postpartumwomen en mensen die bedlegerig zijn. Het wordt vaak gecombineerd met andere kruiden, zoals zaden van de hennep plant, vooral wanneer gebruikt voor de behandeling van spijsvertering problemen zoals obstipatie.
3. immuunsysteem
Nieuwe wetenschappelijke studies tonen bewijs van de effectiviteit van de kruiden. Bijvoorbeeld, sommige studiesshow die cistanche kan worden gebruikt om te vechten veroudering. Dit heeft ook gemaakt het kruid erg populair in bothEastern en westerse culturen. Bovendien, het wordt gedacht dat voorkomen vermoeidheid en energie te verhogen. Sommige studies tonen aan dat het geheugen verbeteren en het immuunsysteem als goed versterken. Manypeople denken het kruid zal werken als een anti-inflammatoire en dat het kan zelfs hulp daling van de bloeddruk.

Desertliving Cistanche kruid Extract (Cistanche tubulosa Extract; Cistanche Deserticola extract; Caulis Cistanchis Extract) functies in de dagelijkse voeding van de mens die genieten van één van de langste leven in de wereld. Cistanche tubulosa spelen een belangrijke rol voor hun levensduur.
De actieve imgredients van Cistanche tubulosa zijn echinacoside en acteoside, phenylethanoid glycosiden. Acteoside, een polyfenol, is een krachtige antioxidant die is 15 maal actiever dan resveratrol.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende cistanche tubulosa pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk cistanche tubulosa extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek