Fenegriek saponinen Extract

20% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine) 40% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine) 50% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine) 10% 20% 40% 95% L-4-Hydroxyisoleucine traditionele toepassingen: fenegriek heeft een zeer lange geschiedenis van wordt gebruikt als een traditionele geneeskrachtige...

Productdetails

20% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine)
40% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine)
50% Fenusides (totale saponienen, furostanol saponine)
10% 20% L-4-Hydroxyisoleucine 95% 40%
Traditionele toepassingen:
Fenegriek heeft een zeer lange geschiedenis van wordt gebruikt als een traditionele geneeskrachtige kruiden. Momenteel, speelt het nog steeds een belangrijke rol in de behandeling van gevorderde diabetes, indigestie, maagzweren, spijsverteringsstoornissen, t umors, dysmenorroe, fysiek zwak, allergieën, neurasthenie, jicht en artritis. In het bijzonder, het is gebruikt als een anti-diabetische medicijnen voor een lange periode. In de afgelopen jaren goedgekeurd het Verenigd Koninkrijk, India, Frankrijk en andere landen dat fenegriek heeft belangrijke anti-diabetische en cholesterolverlagende effect door middel van klinisch testen. Praktijk is gebleken dat regelmatige consumptie van fenegriek is nuttig voor de verbetering van de diabetes en hypercholesterolemie, heeft ook een preventieve werking op atherosclerose en hart-en vaatziekten.

Productnaam

Fenugreekseed extract

Deel van de plant gebruikt

Zaad

Specificatie

L-4-Hydroxyisoleucine10 %-95_%
20% - 50% saponinen

Pakket

25kg/drum

Hoofdfunctie:
1. regulering van de bloedsuikerspiegel en bevordering van de bouw van het lichaam
2. Verminder cholesterin en hart te beschermen
3. bulk laxerende en smeert de darmen
4. goed voor ogen en hulp bij astma en sinus problemen
5. in de traditionele Chinese medische wetenschap, is het product voor de gezondheid van de nier, uitzetting van koude, genezen abdominale distentie en volheid, genezen darmen hernia en koude vochtige cholera.
Verhoogd Libido: de website Home Remedies Web meldt dat diosgenin is een stof die eigenschappen vergelijkbaar met de primaire vrouwelijke hormoon oestrogeen heeft. Omdat het heeft eigenschappen die lijken op het oestrogeen, is fenegriek geprezen voor het verbeteren van de libido.
Toegenomen borstgrootte: de website kruid wijsheid notities fenegriek kan helpen bevorderen van de groei van nieuwe cellen van de borst en verhogen van de grootte en de volheid van uw buste. Nieuwe cellen van de borst kunnen naar verluidt worden gemaakt van de hormonale effecten van diosgenin. Problemen met reproductie: met uw doctorand #39; s toestemming, fenegriek kan aangewend ter stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder en opwekken van de bevalling.
Huidproblemen: de website Nutritional Supplement educatief centrum prijst fenegriek voor haar vermogen om te kalmeren en genezen de wonden van de kleine huid en infecties. Studies hebben aangegeven fenegriek is een bijzonder krachtige topische behandeling voor de huid aandoeningen zoals abcessen, steenpuisten, brandwonden, eczeem en jicht.
Lagere Cholesterol: Home Remedies Web citeert studies die hebben aangetoond dat personen die twee ounces fenegriek dagelijks over een tijdspanne van 24 weken verbruikt aanzienlijk verlaagd hun cholesterolgehalte en dramatisch verminderd hun risico op een hartaanval. U kunt twee ounces fenegriek inslikken door beregening van het kruid in poedervorm via voedsel of door middel van het kruid in capsule vorm.
Behandeling van Diabetes: fenegriek mogelijk een efficiënte methode voor de behandeling van zowel diabetes type 1 en 2. Voedings Supplement educatief centrum wijst een studie uitgevoerd in India die ontdekt een ounce van fenegriek dagelijks nemen niveaus van de glucose van het bloed kan verminderen.
Toepassing:
1. reguleren bloedsuiker en bevordering van de bouw van het lichaam
2. verminderen cholesterin en hart te beschermen
3. Bulk laxerende en smeert de darmen
4. goed voor ogen en hulp bij astma en sinus problemen
5. in de traditionele Chinese medische wetenschap, is het product voor de gezondheid van de nier, uitzetting van koude, genezen abdominale distentie en volheid, genezen darmen hernia en koude vochtige cholera.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fenegriek saponinen pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk fenegriek saponinen uittreksel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek