Saw Palmetto Extract

Eeuwenlang hebben de grove extracten van saw palmetto is gebruikt om sperma productie te verbeteren en te verhogen van de grootte van de borst en seksuele kracht, maar het ' s meest effectieve en alleen gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde is het verbeteren van de symptomen van goedaardige prostatic hyperplasia. Saw palmetto, is de enige soort...

Productdetails

Eeuwenlang zijn de grove extracten van saw palmetto gebruikt om sperma productie te verbeteren en te verhogen van de grootte van de borst en seksuele kracht, maar itand #39; s meest effectieve en alleen gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde is het verbeteren van de symptomen van goedaardige prostatic hyperplasia. Saw palmetto, is de enige soort die momenteel zijn ingedeeld in het geslacht Serenoa. Het is al bekend door een aantal synoniemen, met inbegrip van Sabal serrulatum, onder welke naam het nog vaak appearin alternatieve geneeskunde. Het is een kleine palm, normaal tot een hoogte van ongeveer 2-4 m. De romp is uitgestrekte, en het groeit in de bosjes of dichte kreupelhout in zanderige kust landerijen of als ondergroei in dennenbossen of hardhout hangmatten.

Productnaam

Saw palmetto extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

25-45% vetzuren
90% Saw palmetto olie

Pakket

25kg/drum
180kg/Steel drum

Saw Palmetto is een kleine, palm-achtige plant inheems in Noord-Amerika. Native Americans en vroege Amerikaanse kolonisten gebruikt de bessen te behandelen problemen in verband met de geslachtsorganen, urinewegen en reproductieve systeem. Dit kruid wordt de andquot genoemd; plant catheterandquot; Dankzij haar therapeutisch effect op de hals van de blaas en de prostaat bij mannen. Saw Palmetto wordt het veel gebruikt in Duitsland, Canada, het Verenigd Koninkrijk en nu de VS voor de voedingswaarde profiteren van de prostaat en urinewegen. Het heeft gebracht als afrodisiacum voor mannen én vrouwen.
De actieve bestanddelen zijn vluchtige olie, steroïde saponine, tannines en polysacchariden. Saw Palmetto is een tonicum, en is een van de paar kruidenremedies die worden geacht te zijn anabole - het versterkt en bouwt lichaam weefsels.
Het behandelt voor mannen een vergrote en verzwakte prostaat klier. Aanzienlijke maatregelen gebleken in de behandeling van de voorwaarden in verband met benigne prostaat hypertrofie (BPH).
Saw palmetto extract werken om te voorkomen dat testosteron omzetten in dihydrotestosteron, het hormoon dacht dat tot uitgestrekt cellen te vermenigvuldigen, wat leidt tot een vergrote prostaat. Het wordt voornamelijk gebruikt als een diureticum en om de Toon van de blaas door verbetering van de stroom van urine, en verlichten van stam. Regelmatig gebruik van saw palmetto urine frequentie, vooral tijdens de nacht, kan verminderen door waardoor volledige blaas uitzetting en verminderen ontsteking van de blaas en de uitgebreide uitgestrekt op de grond.
Saw palmetto, is de enige soort die momenteel zijn ingedeeld in het geslacht Serenoa. Het is bekend door de groep van synoniemen, met inbegrip van Sabal serrulatum, onder welke naam nog vaak in alternativemedicine blijkt. Het is een kleine palm, normaal tot een hoogte van ongeveer 2 tot 4 m (3 – 6 ft). De romp is uitgestrekte, en het groeit in de bosjes of dichte kreupelhout in zanderige kust landerijen of als ondergroei in pine woods orhardwood hangmatten.
Het is endemisch in de Zuidoost Verenigde Staten, meestal langs de Atlantische Oceaan en de Golf kust vlakten, maar ook zo ver inland als Zuid Arkansas. Het is een stevige plant; zeer langzaam groeiende en lang woonde, met sommige planten, vooral in Florida, eventueel wordt zo oud als de 500-700 jaar.
Saw Palmetto remt testosteron werking op de prostaat, zo is op grote schaal gebruikt voor de behandeling van BPH.
•Saw palmetto voorkomt ook bindende van DHT aan androgeen receptoren, vandaar helpt bij haaruitval.
•Saw palmetto androgeen en oestrogeen receptor activiteit remt en helpt zowel mannen als vrouwen te
hormonen in evenwicht.
•Saw palmetto genezen ontsteking: kruid helpt met het behandelen van blaasontsteking en helpt met urine stroom.
•Saw palmetto voor vrouwen: vrouwen gebruiken ook Saw Palmetto kruid ter stimulering van de uitbreiding van de borst en
ook voor de behandeling van baarmoeder prikkelbaarheid.
•Saw palmetto is ook gebruikt voor de behandeling van impotentie, frigiditeit, en ook gebruikt als afrodisiacum. Sommige newevidence toont dat Saw Palmetto ook met de tekortkomingen van de schildklier helpen kan.
•Saw palmetto wordt gebruikt om duidelijk borst congestie, hoest behandelen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende saw palmetto extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk saw palmetto extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek