Stevia Extract

Stevia (Stevioside, Rebaudioside A) is natuurlijk en afgeleid van de bladeren van stevia plant, het bevat geen schadelijke chemische stoffen vaak gevonden in kunstmatige zoetstoffen. Stevia is veilig voor diabetici, om te helpen voorkomen tandbederf is aangetoond, en is zelfs aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie...

Productdetails

Stevia (Stevioside, Rebaudioside A) is natuurlijk en afgeleid van de bladeren van stevia plant, het bevat geen schadelijke chemische stoffen vaak gevonden in kunstmatige zoetstoffen. Stevia is veilig voor diabetici, om te helpen voorkomen tandbederf is aangetoond, en is zelfs aanbevolen door de World Health Organization voor gebruik als een behandeling voor hoge bloeddruk. Door de suiker vervangen door stevia, konden consumenten potentieel verminderen calorie-inname, helpen om obesitas en andere bijbehorende gezondheidsrisico's te verminderen.

Productnaam

Stevia extract

Deel van de plant gebruikt

Blad

Specificatie

TG60 - 90%
Rebaudioside A 60%, 90%, 95%, 97%, 98% door HPLC
Stevioside 60%, 80%, 85%, 90%, 95%, 97%, 98%-99% door HPLC
Totale steviol glycosiden 90%-98%

Pakket

25kg/drum

Wit tot gebroken wit poeder of in korrels met cool smaak. Itand #39; s ongeveer 250 keer zoeter dan de rietsuiker, die iets heeft
bittere smaak in de hoge concentraties. De zoete smaak kan worden aanhoudende in de mond. Het smeltpunt is 198-196 graden Celsius en het kan weerstaan aan hoge temperaturen, en stabieler in zure en basische oplossing (PH5-7). De stevioside is oplosbaar in ethanol. Het behoort tot de niet-fermenterende producten, zodat het kan worden gebruikt het voedsel moeilijk te steriliseren door verwarmd en hebben geen bruin Maillard-reactie om te houden van de witte kleur. Itand #39; s veel dichter aan rietsuiker in vergelijking met de andere natuurlijke zoetstoffen, terwijl het nadeel de grote moleculaire gewicht en de arme permeabiliteit is. Stevioside heeft de maximale absorptie in de ultraviolet golflengte van spectrofotometer 210nM, kan dus worden gebruikt als kwantitatieve basis.
Classificatie: Stevioside 90-98%
Kenmerken:
1. natuurlijke
Stevia is een natuurlijke zoetstof van Green die wordt gewonnen uit de Stevia bladeren en bleek te zijn van andquot; Groene Foodandquot; door de ontwikkeling van de groene Food Center van China.
2. veilig
Stevia is gebruikt als levensmiddelenadditieven voor meer dan 400 jaar in Paraguay. Het is niet toetreden tot de stofwisseling, geen toxiciteit die werd goedgekeurd en op grote schaal gebruikt in China, Japan, Korea, Taiwan, Indonesië, Rusland, USA, Paraguay, Brazilië, Australië en zo verder.
3. zoetheid
Itand #39; s ongeveer 250 keer zoeter dan rietsuiker. Stevioside en Rebaudioside-A zijn de voornaamste ingrediënten in Stevia, die zachte, koele en verfrissende smaak.
4. weinig calorieën
1/300 van rietsuiker.
5. gezonde
Stevioside heet supplement van goede voeding en gezondheid van voedsel voor de mens in de internationale medische beroepsgroep. En inheemse mensen gebruikten het als een kruiden-behandeling van gewone verkoudheid, influenza, congestieve ziekten zoals fistels 400 jaar geleden. Moderne medische onderzoek gevonden dat Stevia kan niet alleen helpen mensen regelen bloedsuiker, bloeddruk, verhoging van de energie en intellect, maar ook bevorderlijk is voor de menselijke voeding en gewicht conditionering. Ondertussen is er een goede rol in de zorg van de huid en de behandeling van verschillende ziekten van de huid.
6. stable
Stevia is stabiel in zuur, alkali, warm, licht en het is niet-fermenterende, die kan nooit beschimmeld na lange opslag en geen browning reactie via warmte behandeling. Als een natuurlijke zoetstof is het bevorderlijk voor beperken de teelt van bacteriën en verlengt de houdbaarheid in het eten en drinken
Functies van Stevia-blad extract:
1. pure smaak, originele smaak en smaak
2. instant, oplosbaar in water
3. zonder enige addtive, conserveringsmiddelen en pigment
Functie van Stevia-blad extract:
(1) hoge zoetheid en laag vuur, en de zoetheid is 200 - 300 keer die van sacharose, thermische waarde is slechts 1/300
(2) vallen van bloedsuiker en het verminderen van de druk
(3) het kan worden gebruikt voor patiënten die hypertensie of diabetes
(4) promot spijsvertering, verbetering van de alvleesklier en milt
Producttoepassingen:
Stevioside is op grote schaal gebruikt in voedsel, drank, geneeskunde, chemische, wijn, cosmetica en zelfs op farmaceutische gebied in plaats van andere sugars.etc.Compare met sacharose, het bespaart de kosten van 60%. Stevioside heeft het kenmerk van witte kleur, goede smaak en geen eigenaardige geur. Itand #39; s een brede ontwikkeling en goed vooruitzicht in nieuwe bronnen van suiker.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende stevia extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk stevia extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek