Citrus Aurantium-Extract

Citrus Aurantium, ook bekend als bittere sinaasappel of Sevilla oranje, is een plant die is gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden in China, Zuid-Amerika, India en Noord-Amerika. Een stuk van nieuws gepubliceerd in de American Heart Association ' s dagboek beroerte, suggereert dat het eten van citrus vrouwen kan verminderen ' s lijn...

Productdetails

Citrus Aurantium, ook bekend als bittere sinaasappel of Sevilla oranje, is een plant die is gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden in China, Zuid-Amerika, India en Noord-Amerika. Een stuk van nieuws gepubliceerd in de American hart Associationand #39; s dagboek beroerte, suggereert dat het eten van citrus womenand kan verminderen #39; s beroerte risico.

Productnaam

Citrus Aurantiumextract

Partof plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Synephrine 6-98%


Bioflavones 40%


Hesperidine 20% - 40%

Pakket

25kg/drum

Citrus Aurantium Extract verwijst naar een citrus boom en haar vruchten. Het is een kruising tussen citrus maxima en citrus reticulate. Veel soorten bittere sinaasappel (citrus aurantium) worden gebruikt voor hun etherische olie, die wordt gebruikt in parfum, als smaakstof en als oplosmiddel.
Citrus aurantium Extract wordt ook gebruikt in de kruidengeneeskunde als een genotmiddel en eetlust suppressant, vanwege haar actieve ingrediënt, synephrine citrus aurantium supplementen zijn gekoppeld aan een aantal ernstige bijwerkingen en sterfgevallen en consumentengroeperingen pleiten voor het vermijden van medicinaal gebruik van de vrucht.
Citrus aurantium-extract is een drug gebruikte om gewicht te verliezen. Terwijl de doeltreffendheid ervan is gediscussieerd, populariteit citrus aurantium extracthas aanzienlijke als alternatief voor efedrine, een verwante stof die illegale of niet-openbare in veel landen als gevolg van de gezondheidsrisico's en het gebruik ervan als een voorloper in de illegale productie van metamfetamine geboekt.
Er is echter geen exemplaar van divertedcitrus aurantium extractfor de gebruiksvriendelijk van amfetaminen, en de natuurlijk occurringcitrus aurantium extractis als gevolg van haar phenolic groep, ongeschikt voor dergelijke afleiding. Producten met bittere sinaasappel of synephrine worden verdacht van cardiovasculaire bijwerkingen veroorzaken.
Citrus aurantium extractis afgeleid hoofdzakelijk uit de onrijpe vrucht van Citrus aurantium, een relatief kleine citrus boom, waarvan enkele van de meer voorkomende namen bittere sinaasappel, Zure sinaasappel en Zhi shi omvatten.
Synephrineis is afgeleid van de fruitboom bekend als Citrus Aurantium, die is afkomstig uit Vietnam. Het canstimulant het orthosympatisch zenuwstelsel waardoor op zijn beurt een verhoging van de hartslag. het is ook een grote aanvulling voor het toestaan van uw lichaam de mogelijkheid om vrij van vet uit vetcellen om te worden verbrand voor de energie, die bekend als lipolyse staat en uw rust stofwisseling verhogen.
1. verbeteren de werking van vitamine c: vrijstelling de bloedcel coaggualtion in het bindvlies van guinea pig wegens gebrek aan vitamine c; het is ook gemeld dat het bloed de cel coaggualtion in paard kan verminderen. de levensduur van ratten verlengd wanneer het product wordt gevoed met thrombogenic feed of feed die atherosis kan veroorzaken. thevitamin cconcentration in de bijnier, milt en witte bloedcel in cavia kunt verhogen.
2. anti-virale vermogen: wanneer fibrocytes van muizen zijn behandeld met het geneesmiddel in oplossing 200 g/ml, de cellen kunnen weerstaan aan de aanval van phlyctenular stomatitis virus voor 24 uur. HeLa cellen met het product behandeld kunnen de infectie van griepvirus weerstaan. de antivirale activiteit van het product kan worden verzwakt door hyaluronidase3. andere: het voorkomen van blessures tegen kou; aldehyde in lens van rat ogen reductase remmen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende citrus aurantium pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk citrus aurantium uittreksel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek