Polygonum Cusidatum Extract

Polygonum cuspidatum, voornamelijk verdeeld in ChinaIn zuidelijke shaanxi, wortelstokken voor medicinale, bloed stasis, bloed, menstruatie te hoesten, te activeren en zo verder. De wortel en de wortelstok met gratis anthraceen Chinon en Anthrachinon glycoside. Voornamelijk voor emodin, emodin-methylether en rabarber,...

Productdetails

Polygonum cuspidatum, voornamelijk verdeeld in ChinaIn zuidelijke shaanxi, wortelstokken voor medicinale, bloed stasis, bloed, menstruatie te hoesten, te activeren en zo verder. De wortel en de wortelstok met gratis anthraceen Chinon en Anthrachinon glycoside. Hoofdzakelijk voor emodin, emodin-methyl ether en rabarber, fenol en antraceen glucoside, antraceen glycoside B. Ook in wortel bevat 3, 4, 5-3 hydroxy stilbeen - 3 - beta - D - glucose glucoside.

Productnaam

Uittreksel van Polygonum cuspidatum

Deel van de plant gebruikt

Root

Specificatie

50% Resveratrol HPLC


98% Resveratrol HPLC


In water oplosbare resveratrol


Acetyl-resveratrol


Pterostilbene

Polygonumcuspidatum is een van polygonaceae fabrieken, in China en Japan in de traditionele geneeskunde gebruikt voor de behandeling van allerlei kwalen, met inbegrip van schimmel infectie, een scala aan huidontsteking, cardiovasculaire aandoeningen en leverziekten, etc. Resveratrol en emodin is de belangrijkste functionele component in de gigantische duizendknoop. Studies hebben aangetoond dat resveratrol en emodin een breed scala aan antioxiderende eigenschappen, zoals de oxidatie van LDL-cholesterol en lipide peroxidatie toonde. Resveratrol toont die bijdragen tot de cardiovasculaire gezondheid en activering van het verkeer op hetzelfde moment, verlichten pijn, warmte, vocht, te vergiftigen om slijm. Andere ingrediënten bevatten Dan anthraceen keton, emodin methylether en rhein hebben anti-inflammatoire, artritis en antimicrobiële activiteit verwijderen.

Resveratrol is een natuurlijk voorkomende phytoalexin geproduceerd door sommige hogere planten in reactie op schade of schimmel infectie. Fytoalexinen zijn chemische stoffen geproduceerd door planten als een afweer tegen infecties van pathogene micro-organismen, zoals schimmels. Alexin is uit het Grieks, betekent om te beschermen. Resveratrol wellicht ook alexin-achtige activiteit voor de mens.
Resveratrol is een actieve component gewonnen uit Huzhang (Polygonum cuspidatum) Huzhang (andquot; caneandquot van de tijger;) of gigantische Duizendknoop is een Oost-Aziatische soorten (Polygonum cuspidatum), die behoren tot de familie Polygonaceae. Gedocumenteerd gebruik in traditionele Chinese geneeskunde datum de eerste eeuw voor Christus en hedendaagse medische toepassingen ondersteund door klinische resultaten zijn acute microbiële infecties of virale hepatitis, chemo - of straling-geïnduceerde leukocytopenia, atherosclerose en hyperlipidemie
Polugnum cuspidatum extract gezondheid voordeel • anti-kanker
• Effect op cardiovasculaire systeem
• Antibacteriële en schimmelwerende
• Voeden en beschermen van de lever
• Antioxidant en demping vrije radicalen
• Invloed op het metabolisme van ossaal probleem
Toepassing
1. toegepast op het gebied van gezondheid product, wordt het wijd toegevoegd in verschillende soorten gezondheidsproducten om chronische ziekten te voorkomen of opluchting symptoom van overgangsklachten syndroom.
2. toegepast in cosmetica-veld, wordt het wijd toegevoegd in de cosmetica met de functie van veroudering vertragen en huid wilt comprimeren, dus huid veel glad en delicaat.
3. toegepast op farmaceutisch gebied, is het algemeen in de geneeskunde die kan worden gebruikt bij de behandeling van chronische ziekten zoals diabetes mellitus, cardio-cerebrovasculaire ziekte, nierziekte toegevoegd.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende polygonum cusidatum pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk polygonum cusidatum extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek