Rozenbottels Extract

Rozenbottels zijn meestal oranje naar rood in kleur. Ze zijn rond van vorm. Bij sommige soorten zijn donker paarse en zelfs zwarte vruchten te vinden. De rode degenen van hen lijken op kleine tomaten. De wilde volwassen rose hip vruchten bevatten meer vitaminen dan de gecultiveerde. Rozenbottels zijn voornamelijk te vinden in delen van...

Productdetails

Rozenbottels zijn meestal oranje naar rood in kleur. Ze zijn rond van vorm. Bij sommige soorten zijn donker paarse en zelfs blackfruits te vinden. De rode degenen van hen lijken op kleine tomaten. De wilde volwassen rose hip vruchten bevatten morevitamins dan de gecultiveerde.
Rozenbottels zijn voornamelijk te vinden in delen van Azië, Europa en Afrika. Tegenwoordig worden rozenbottels bijna over de hele wereld, de geschikte voorwaarden scheppen voor de teelt worden geteeld.

Productnaam

Rose hip extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Vitamine C 5%
Polyfenolen 5-20%

Pakket

25kg/drum

Rozenbottels bevatten ook vitamine C in een groot bedrag, 40% meer dan sinaasappelen. Rozenbottels bevatten ook vitamine B-complexin hoge hoeveelheid, en zelfs vitamine A en C, calcium en ijzer. Onderzoek gevonden hints van kalium, magnesium, zwavel en silicium in rose hip vruchten.
Als een kruidenmiddel, worden rozebottels toegeschreven met de mogelijkheid om het voorkomen van infecties van de urineblaas, en helpen bij de behandeling van duizeligheid en hoofdpijn. Rose hip fruit extract is hoog in vitaminen A en C en heeft een versterkt effect op haarvaten en bindweefsel. Rozenbottels zijn bijzonder rijk aan vitamine C-gehalte, een van de rijkste plantaardige bronnen beschikbaar.
Rozebottels is voedend kruid en is een bron van natuurlijke vitaminen en mineralen, expecially vitamine C. het versterkt voedingswaarde het immuunsysteem. (Mensen die allergische reacties op vatamin C kan het gebruik van dit kruid).
Rozebottels worden meestal in thee en poeder supplement vorm geconsumeerd. Onderzoek toont aan dat geen bijwerkingen voor consumptie van rozebottels gerapporteerde oridentified studies is geweest. Rozebottels bieden meer vitamine C-gehalte per dosering thatany fruit, groente of synthetische aanvullen. Ze worden beschouwd als een milde veiligen-alternatief voor natuurlijke vitamine C-inname bij volwassenen en kinderen.
Rozebottels is voedend kruid en is een bron van natuurlijke vitaminen en mineralen, expecially vitamine C. het versterkt voedingswaarde het immuunsysteem. (Mensen die allergische reacties op vatamin C hebben kunnen gebruiken dit kruid.
Het product Rose Hip pak is gemaakt van de Esculent vrucht van de Rosa canina L., die een plant uit de familie Rosaceae(rose family) is. De specificatie ervan beschikbaar op concentratie verhouding 10:1grade met sterke potentie.

De productie van het standaard stroomschema van producten gevolgd en in het kort als:
Ruwe kruid materiaal te vervaardigen--andgt; Selectandamp; Wash--andgt; Verwarmen--andgt; Smashing--andgt; Extractandamp; Reflow--andgt; Concentratie--andgt dubbele verdamping--andgt; drogen--andgt; Seving--andgt; Mengen--andgt; Verpakking--andgt; Product
Het heeft zeer goede fijne vloeibaarheid en zeer mooie oplosbaarheid in koud en warm water, alcohol of oplossing water, alcohol en sommige andere anorganische of organische oplossingen.
Het product Rose Hip Extract heeft brede toepassingen en kan worden gebruikt op verschillende gebieden waaronder kruidenthee, dranken, voedingssupplementen en cosmetica etc, er is sommige invoering van haar korte handleiding zowel traditionele als moderne.
Hoofdfunctie:
1. anti-oxidatie, voorkomen van huidveroudering en het weefsel van hersenen en zenuwen beschermen tegen oxidatie.
2. versterking van de milt en helpen de vertering.
3. verbetering van bloedcirculatie, verhoogt stofwisseling en monitoren de menstruele cyclus.
4. behandeling van patiënten die lijden aan artrose van knie of heup.
5. Bescherm tegen kanker.
6. beschermen tegen hart-en vaatziekten (HVZ).
7. behandeling van influenza-achtige infecties, diarree
8. diureticum en laxerende en behandeling van verschillende aandoeningen van de urinewegen

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende rozenbottels pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk rozenbottels extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek