Bitter meloen Extract

Bitter meloen is de vrucht van de momordica charantia L geproduceerd in tropische gebieden. Het smaakt bitter met het kenmerk, koelte. Volgens de traditionele Chinese farmacologie. Het kan verdrijven van de warmte, fleuren ogen, elimineren van toxine, verlagen van de bloedsuikerspiegel en activering van menselijk lichaam. Het is...

Productdetails

Bitter meloen is de vrucht van de momordica charantia L geproduceerd in tropische gebieden. Het smaakt bitter met het kenmerk, koelte. Volgens de traditionele Chinese farmacologie.
Het kan verdrijven van de warmte, fleuren ogen, elimineren van toxine, verlagen van de bloedsuikerspiegel en activering van menselijk lichaam. Het wordt gebruikt in de folk voorschriften in India, Afrika en Zuidoost-Amerika. Chrantin, het actieve ingrediënt in het is geelachtig tot gele poeder, smaken bitter. Deze kan behandelen pyreticosis, Polydipsie, summerheat beroerte, hoge koorts en pijn, karbonkel, erysipelas kwaadaardige apthae, diabetes en Aids.

Productnaam

Bitter meloen extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Charantin 10-20%

Pakket

25kg/drum

De plant Momordicacharantia behoort tot de familie van cucuritaceae en is algemeen bekend als bitter meloen. De jonge tedere fruit is eetbaar. Vanwege de smaak verwerft het de fame nauwgezet. Het is inheems in de tropische delen van Azië, en verspreid in de tropen, de subtropen en de warme gematigde zone. De bitter meloen is rijk aan vitamine B, C, calcium, het ijzer, enzovoort.
Li Shi Zhen, de medische wetenschapper in Chinaand #39; s Ming-dynastie, zei dat de bitter meloen had het effect ofandquot; afschaffing van de kwade hitte, verlichten van vermoeidheid, zuiveren van de geest, de visie, tonificerende qi en yang andquot; vitaal wissen. Volgens de ontdekking van het moderne onderzoek, kan het bloed suiker uiteraard lager. Zijn er bepaalde curatieve effect aan diabetes. Het heeft bepaalde effecten aan virale ziekten
en kanker.
In de traditionele kruidengeneeskunde, wordt bitter meloen gedacht aan het stimuleren van de spijsvertering en de eetlust te verbeteren. Dit moet nog worden getest in menselijke studies. Een relatief vaak voedingsmiddel was, bitter meloen traditioneel gebruikt voor een array van voorwaarden door mensen in tropische regio's. Talrijke infecties, kanker en diabetes behoren tot de meest voorkomende voorwaarden die het was beweerde te improve.1 onrijpe vruchten, zaden en luchtfoto delen van Momordica charantia Linn. zijn gebruikt in verschillende delen van de wereld voor de behandeling van diabetes. De bladeren en vruchten zijn beide gebruikt maak thee en bier of seizoen soepen in de westerse wereld. Tegenwoordig zijn Bitter meloen capsules en tincturen verkrijgbaar in de westerse wereld waar in kruidengeneeskunde ze zijn gebruikt voor diabetes, HIV en andere virussen, verkoudheid en griep en psoriasis.
Balsam pear geuren bitter, niet-toxisch, seksuele koud, in het hart, de lever, de milt, longen heeft duidelijk warmte quench dorst, daling van de bloeddruk, bloed vet.
Het bijwonen van de zonnesteek, warmte Polydipsie, warmte furuncle, overmatige warmte-uitslag, diarree, zere, conjunctivitis, gezwollen pijnlijke, rode en gezwollen karbonkel erysipelas, brandwonden, oliguria en andere aandoeningen. Bovendien, de vitamine C-gehalte voor de pear balsam is zeer hoog, hebben te voorkomen dat scheurbuik, bescherming membraan, voorkomen atherosclerose, verbeteren van het vermogen van het lichaam stress, het hart beschermen, enzovoort
Definitie:
Bitter meloen-extract is de geconcentreerde vorm van de vrucht bitter meloen. Een bitter meloen is een tropische rankende plant die betrekking heeft op zowel de komkommers en meloenen. De plant groeit voornamelijk in zuidelijk Azië, China, Afrika en het Caribisch gebied.
De rijpe vruchten van Bitter meloen heeft gesuggereerd om enkele opmerkelijke anti-kanker effecten tentoon te stellen, maar er is absoluut geen bewijs dat het kanker kan behandelen. Echter, voorbereidende studies lijken om te bevestigen dat Bitter meloen bloedsuiker controle bij mensen met volwassen - onset diabetes (diabetes type-II) kunnen verbeteren.
Functie
1. antidiabetica effect: bitter meloen extract hebben de functie van de regulering van de bloedsuikerspiegel. De bitter meloen bevat steroïde saponine zoals charantin, insuline-achtige peptide en alkaloïde, deze stoffen maken bitter meloen vallen bloed sugaractivity.
2. antivirale functie: het standaard bitter meloen extract effectief voor psoriasis, gevoeligheid veroorzaakt door kanker, neurologische complicaties veroorzaakt door de pijn is bevestigd, en het optreden van staar of retinopathie en inhibite het AIDS-virus kan onmiddellijk door het vernietigen van filtratie tviral DNA.
3. goede effect voor afvallen: het RPA bitter meloen extract is onttrokken heeft goede effect voor het verminderen van het gewicht.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende bitter meloen pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk bitter meloen uittreksel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek