Wierrook Serrata Extract

Wierrook, ook wel bekend als Indiase wierook, is een traditionele behandeling van gezamenlijke en terug pijn, artritis, astma, sportletsels, colitis ulcerosa en zelfs Crohn ' s ziekte. Een studie gepubliceerd in de editie van januari 2003 van "Phytomedicine" gevonden dat wierrook daalde pijn in...

Productdetails

Wierrook, ook wel bekend als Indiase wierook, is een traditionele behandeling van gezamenlijke en terug pijn, artritis, astma, sportletsels, colitis ulcerosa en zelfs Crohnand #39; s ziekte. Een studie gepubliceerd in de editie van januari 2003 van andquot; Phytomedicineandquot; gevonden dat wierrook pijn bij patiënten met artrose in de knie daalde, en onderzoekers ook het kruid aanbevolen voor de behandeling van andere vormen van artritis. De hars van de plant geoogst biedt de meest medicinale voordeel en natuurlijke genezers schrijven vaak de stof in de capsule of tablet vorm voor de behandeling van allerlei kwalen. Doseringen variëren, echter, afhankelijk van de conditie wordt behandeld en de standaardisatie van het product.
Wierook, ook wel olibanum, is een aromatische hars afkomstig van bomen in het geslacht wierrook. Het wordt gebruikt in wierook zo goed zoals in parfums. Er zijn talrijke soorten en variëteiten van bomen in wierook, elke produceren een iets ander soort hars. Verschillen in de bodem en klimaat maken nog meer diversiteit van de hars, zelfs binnen dezelfde soort. Wierook bomen worden ook beschouwd als ongebruikelijk voor hun vermogen om te groeien in omgevingen zo meedogenloos dat ze soms lijken te groeien direct uit vast gesteente. De bomen beginnen met het produceren van hars wanneer ze ongeveer 8 tot 10 jaar oud zijn. Aftappen gebeurt 2 tot 3 keer per jaar met de definitieve kranen produceren de beste tranen vanwege hun hoger gehalte aan aromatische terpeen sesquiterpeen en diterpeen

Productnaam

Wierrook extract

Deel van de plant gebruikt

Hars

Specificatie

30-80% wierrook zure extract

Pakket

25kg/drum

Wierrook extract is al in gebruik voor eeuwen als een ingrediënt in de Aziatische kruiden behandelingen, al is het maar net steeds bekend voor gebruik in het extract van de West.The heeft vele voordelen waaronder behandeling van inflammatoire voorwaarden. Het bevat boswellic acid, die wordt beschouwd als het bindweefsel te versterken en verbeteren van de bloedtoevoer naar de gewrichten. Studies hebben aangetoond dat wierrook is vaak een betere remedie dan een recept medicatie voor aandoeningen zoals artritis waar het kan verminderen de ontsteking en pijn. Het heeft ook een mild kalmerend effect, die zal helpen het lichaam beter opgewassen tegen pijn. Wierrook is van voordeel in spijsverteringsstoornissen zoals Crohnand #39; s ziekte. Traditionele anti-inflammatoire behandelingen kunnen vaak leiden tot maagklachten, en met behulp van het extract kan voorkomen dat deze bijwerkingen. Andere spijsverteringsstoornissen dat kunnen worden verlicht met dit kruid zijn diarree en zweren. Wanneer het extract is inwendig gebruik, wordt het beschouwd als vooral gunstig voor rugpijn, terwijl wierrook extract in crèmes kan worden gemasseerd in getroffen gebieden te verminderen van stijfheid.
Wierrook extract is al in gebruik voor eeuwen als een ingrediënt in de Aziatische kruiden behandelingen, al is het maar net voor gebruik in het Westen steeds bekend.
Het extract heeft vele voordelen, met inbegrip van behandeling van inflammatoire voorwaarden.
Het bevat boswellic acid, die wordt beschouwd als het bindweefsel te versterken en verbeteren van de bloedtoevoer naar de gewrichten.
Studies hebben aangetoond dat wierrook is vaak een betere remedie dan een recept medicatie voor aandoeningen zoals artritis waar het kan verminderen de ontsteking en pijn.
Het heeft ook een mild kalmerend effect, die zal helpen het lichaam beter opgewassen tegen pijn.
Wierrook is van voordeel in spijsverteringsstoornissen zoals Crohnand #39; s ziekte.
Traditionele anti-inflammatoire behandelingen kunnen vaak leiden tot maagklachten, en met behulp van het extract kan voorkomen dat deze bijwerkingen.
Andere spijsverteringsstoornissen dat kunnen worden verlicht met dit kruid zijn diarree en zweren.
Wanneer het extract is inwendig gebruik, wordt het beschouwd als vooral gunstig voor rugpijn, terwijl wierrook extract in crèmes kan worden gemasseerd in getroffen gebieden te verminderen van stijfheid.
Met 60 tot 70% hars, GOM 27 ~ 35%, 3-8% vluchtige olie. Als de belangrijkste component van de gratis α, β, hars-wierook vetzuur 33%, 1,5% vetzuren gecombineerd met wierook, wierook hars, 33% koolwaterstoffen. Een kauwgom is suiker en zuur calcium zout en magnesium 20%, West Astragalus lijm - 6%; Daarnaast is de kwaliteit nog bitter met 0,5%. Lichtgele vluchtige olie, aromatisch, pineen, racemisch - limoneen en α, β-phellandrene, met de belangrijkste aromatische componenten is onbekend.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende wierrook serrata extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk wierrook serrata extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek