Echina Purpurea Extract

Echinacea is een zeer populaire kruid, vooral voor de behandeling van griep en verkoudheid. Het is een geslacht van kruidachtige planten uit de familie van daisy - Asteraceae. Het is ook bekend als de Amerikaanse zonnehoed. Echinacea is stammen van de Plains meest gebruikte geneeskrachtige planten, in het algemeen gebruikt voor verkoudheid...

Productdetails

Echinacea is een zeer populaire kruid, vooral voor de behandeling van griep en verkoudheid. Het is
een geslacht van kruidachtige planten uit de familie van daisy - Asteraceae. Het is ook de Amerikaanse zonnehoed Passover.

Echinacea is stammen van de Plains meest gebruikte geneeskrachtige planten, in het algemeen gebruikt voor verkoudheid, kiespijn, slang bijt en andere verwondingen. Indianen gebruikt voor vele jaren als het immuunsysteem en bloed goedkeuring van alternatieve geneeskunde, vooral in de verandering van de seizoenen en hoest en koude-naar voren gebogen seizoen. In 1887, het was de introductie van uitvoerige behandeling systeem in de Verenigde Staten en werd uitgezonden op syfilis van een koude naar een scala van ziekten. Het moderne kruiden onderzoek begon in de jaren 1930 in Duitsland.

Productnaam

Echinacea purpurea extract

Deel van de plant gebruikt

gehele plant

Specificatie

4% polyfenolen UV
1% chicoric zuur HPLC

Pakket

25kg/drum

Naam: Echinacea Extract poeder
CAS.: 90028-20-9
Belangrijkste inhoud: Chicoric acid en polyfenolen
Plant de Resource: Echinacea Purpurea
Deel van de plant gebruikt: Overground
Extractie-oplossing: Water/Ethanol
Test: Chicoric acid
CAS #: 70831-56-0
Molecuulformule: C22H18O12
Moleculair gewicht: 474.3711
Uiterlijk: Geelachtig-groene poeder

1. productinformatie:
Productnaam: Echinacea extract
Latijnse naam: Echinacea purpurea
Uiterlijk: licht bruin fijn poeder
Werkzaam bestanddeel: Cichoric Acid, polyfenolen
Specificatie: 4% polyfenolen
2.Introduction: natuurlijke Echinacea Purpurea Extract polyfenolen met fabrikant levering
Deze kruidachtige vaste plant is 120 cm (47 inch) hoog door 50 cm (20 inch) breed op de vervaldag. Afhankelijk van het klimaat bloeit het hele voorjaar en de zomer. De individuele bloemen (roosjes) binnen de bloem-head zijn hermafrodiete, met zowel mannelijke als vrouwelijke organen op elke bloem. Het is door vlinders en bijen bestoven. De habitats omvatten droge open bossen, prairies en barrens, evenals gecultiveerde bedden. Hoewel de plant geeft de voorkeur aan Haspengouwse of zanderige, goed gedraineerde bodem, het is beetje beïnvloed door de soiland #39; s pH.
3. hoofdfunctie:
1. immuniteitsverhoging effecten;
2.anti-inflammatoire;
3. indicaties en gebruik goedgekeurd door de Commissie E: verkoudheid; koorts, hoest/bronchitis en verkoudheid; infecties van de urinewegen; ontsteking van de mond en de keelholte; neiging tot infectie; wonden en brandwonden;
4.E.purpurea kruid wordt intern gebruikt als ondersteunende therapie voor verkoudheid en chronische infecties van de luchtwegen en de lagere urinewegen

1. Echinacea Purpurea Extract wordt veel gebruikt om te helpen met infecties, met name de gewone verkoudheid en otherupper infecties van de luchtwegen.
2. Echinacea Purpurea Extract wordt ook gebruikt om te helpen met vele andere infecties, met inbegrip van de griep.
Gumdisease, tonsillitis, streptococcus infecties, syfilis, tyfus, malaria en difterie.
3. soms toepassen mensen Echinacea Purpurea halen hun huid te behandelen kookt, abcessen, huid wonden, zweren, brandwonden, eczeem, psoriasis, UV-straling huid schade, herpessimplex, bijensteken en aambeien.
4. verkrijgbare Echinacea Purpurea Extract producten komen in vele vormen met inbegrip van tabletten, SAP en thee.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende echina purpurea pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk echina purpurea extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek