Ginkgo Biloba Leaf Extract

Ginkgo biloba heeft lang is gecultiveerd in China; Sommige geplante bomen bij tempels worden verondersteld te zijn meer dan 1500 jaar oud. Ginkgos passen goed aan het stedelijk milieu, gedogen van vervuiling en beperkt bodem ruimten. Ze zelden lijden ziekte problemen, zelfs in stedelijke omstandigheden, en worden aangevallen door weinigen...

Productdetails

Productnaam

Ginkgo biloba-extract

Deel van de plant gebruikt

Blad

Specificatie

Ginkgoflavon Glycosides≥24%


Totale terpeen Ginkgoflavon Glycosides≥24% Lacosides≥6%


Ginkgoflavon Glycosides≥24%, totaal terpeen Lacosides≥6%, Ginkgolic acids≤10ppm


Ginkgoflavon Glycosides≥24%, totaal terpeen Lacosides≥6%, Ginkgolic acids≤5ppm


Ginkgo biloba extract USP


Ginkgo biloba extract EP

Pakket

25kg/drum

Ginkgo biloba heeft lang is gecultiveerd in China; Sommige geplante bomen bij tempels worden verondersteld te zijn meer dan 1500 jaar oud. Ginkgos passen goed aan het stedelijk milieu, gedogen van vervuiling en beperkt bodem ruimten. Ze zelden lijden ziekte problemen, zelfs in stedelijke omstandigheden, en worden aangevallen door een paar insecten. Om deze reden, en voor hun algemene schoonheid, ginkgos zijn uitstekend stedelijke en schaduw bomen en zijn wijd geplant langs vele straten.

Ginkgo biloba extract is een natuurlijke extract afgeleid van het blad van de Chinese ginkgo-boom, ook wel genoemd de haarmos boom.
Ginkgo biloba extract is voor de effectieve anti-inflammatoire, antioxidant, bloedplaatjes-vormende en circulatie-opvoerende effecten grote schaal onderzocht. Volgens het huidige onderzoek, het gekoppeld aan verbetering van de cognitieve functie, het handhaven van een positieve stemming, verhoging van de energie, het verbeteren van geheugen en vermindering van de symptomen die corresponderen met meerdere chronische ziekten.

Functie
1). anti-inflammatoire, ginkgolide B kan remmen de vrijlating van lysosomale enzymen;
2). verminderen bloeddruk en traktatie zwangerschap-geïnduceerde hypertensie, totale flavonoïden heeft de verwijding van bloedvaten;
3). het heeft duidelijk controle van hyperlipidemie en lever steatosis;
4). verbeteren van intellect, het verbeteren van geheugen en het voorkomen van dementie.
Toepassing
1). toegepast op het gebied van de gezondheid producten, als grondstof voor gezondheidsproduct, ginkgo extract heeft duidelijk effect op vertragen veroudering, immuniteit verbeteren en verbeteren van de microcirculatie;
2). toegepast op farmaceutisch gebied, gebruikt voor de behandeling van hart-en vaatziekten en dementie.
3). in cosmetica toegepast veld, vanwege zijn anti-oxidanten of ontwapenen vrije radicalen wordt wijd gebruikt in cosmetica om te voorkomen dat veroudering.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als één van de toonaangevende ginkgo biloba leaf extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen het blad bulk ginkgo biloba extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek