Aloë Vera Extract

Aloë vera is een stemless of zeer korte wegspatten succulente installatie groeien tot 60-100 cm (24-39 inch) hoog, verspreiding door verschuivingen. De bladeren zijn dik en vlezig, groen naar grijs-groen, met sommige variëteiten weergegeven: witte vlekjes op hun hogere en lagere Steel oppervlakken. De marge van het blad is gekarteld en...

Productdetails

Aloë vera is een stemless of zeer korte wegspatten succulente installatie groeien tot 60-100cm (24-39 inch) hoog, verspreiding door verschuivingen. De bladeren zijn dik en vlezig, groen naar grijs-groen, met sommige variëteiten weergegeven: witte vlekjes op hun hogere en lagere Steel oppervlakken. De marge van het blad is gekarteld en heeft kleine witte tanden. De bloemen worden geproduceerd in de zomer op een piek tot 90cm (35 inch) hoog, elke bloem wordt hangende, met een gele buisvormige corolla 2 – 3cm (0.8-1.2 inch) lang. Net als andere soorten Aloë vormen Aloë vera arbusculaire mycorrhiza, een symbiose waarmee de plant beter toegang tot minerale voedingsstoffen in de bodem.
Aloë vera bladeren bevatten fytochemicaliën onder studie voor mogelijke topicale, zoals geacetyleerd mannanen, polymannans, Anthrachinon C-glycosiden, anthrones, andere antrachinonen, zoals emodin, en verschillende lectines.

Productnaam

Aloë vera extract

Deel van de plant gebruikt

Blad

Specificatie

10% - 90% barbaloin

Pakket

25kg/drum

AloëVera Extract is gebruikt voor eeuwen als een actueel oplossing voor lichte brandwonden, bezuinigingen en andere huidirritaties. Ook bevordert het de genezing van lichte brandwonden en kleine wonden. Aloë vera Extract resulteren in lagere darm transittijd. Bij patiënten die hart-en vaatziekten verminderde Aloë vera blad, toegevoegd aan het dieet, totaal serum cholesterol, triglyceriden serum, vasten en post prandial bloedsuikerspiegel. Aloë vera extract werd gewonnen door geavanceerde technologie van de verse Aloë vera bladeren. Het is gestabiliseerd, membraan gesteriliseerd bij normale temperatuur voordat kiemvrij verpakking en vacuüm gedroogd bevriezen. Het bevat aloë polysacchariden, organisch zuur en vele andere werkzame bestanddelen. Naast breed gebruik bij de vervaardiging van cosmetica, haarverzorging, farmaceutische, everage, voedsel, wordt dit product ook aangenomen als een hoofdingrediënten in artikelen van de gezondheid te stimuleren van menselijke immuniteit, Los de darm te verlichten van constipatie, verminderen van bloed vet en suiker reguleren van de bloeddruk, lever en maag te voeden en verwijderen van vlekken voor schoonheid.
Selecteer verse Aloë bladeren en de mesophyl scheiden van de schil, wees voorzichtig niet aan te raken de buitenste cel architectuur; vervolgens uittreksel gel SAP uit de mesophyl en membraan - degerm het SAP van de gel bij normale temperaturen te houden van de doeltreffendheid ervan; Maak van de gel-SAP in concentraat door de membraan scheiding en concentratie technologie; tot slot blokkeert u droog het concentraat.
(1) Ontspannen van de darmen, uitzetting van toxine
(2) Bevordering van de wondgenezing, inculding burijn.
(3) Anti-veroudert
(4) Whitening, houden de huid vochtig en sopt verdrijven.
(5) Met de functie van anti-bactericide en anti-inflammatoire, kan het versnellen van de concrescence van de wonden;
(6) Elimineren van afval materiaal uit het lichaam en de bevordering van de bloedsomloop;
(7) Met de functie van whitening en hydraterende huid, vooral bij de behandeling van acne;
(8) Elimineren van de pijn en de behandeling van de kater, ziekte, zeeziekte;
(9) Te voorkomen dat de huid wordt beschadigd tegen UV-straling en maken de huid zacht en elastisch.
1. levensmiddelenadditieven, het wordt gebruikt als voedzaam aanvullende farmaceutische.
2. farmaceutisch gebied, het wordt gebruikt voor de behandeling van constipatie en uitzetting van toxine behandeling en heeft de functie van weefselregeneratie en anti-inflammatoire
3. het gebied van voeding en gezondheid product, Aloë bevat veel aminozuren, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die lichaam met betere gezondheidszorg helpen kunnen
4. cosmetische veld, het is in staat om te voeden en te genezen van de huid.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Aloë vera extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk aloëVera extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek