Astragalus Extract

Astragalus extract is afgeleid van de wortel van Astragalus Membranaceus in de vlinderbloemenfamilie. Astragalus PE is ook bekend als melk wikke wortel (verwijzend naar astragalus soorten die in de Verenigde Staten groeien) en huangqi. Het gedeelte van de plant medicinaal gebruikt is de vierde zeven jaar oud gedroogd...

Productdetails

Astragalus extract is afgeleid van de wortel van Astragalus Membranaceus in de vlinderbloemenfamilie.
Astragalus PE is ook bekend als melk wikke wortel (verwijzend naar astragalus soorten die in de Verenigde Staten groeien) en huangqi. Het gedeelte van de plant medicinaal gebruikt is de vierde zeven jaar oude gedroogde wortel verzameld in het voorjaar en de herfst.
Astragalus PE is een adaptogen, dat wil zeggen, het heeft een tegenrekening effect op lichamelijke functies. Astragalus PE wordt gebruikt door beoefenaars van traditionele Chinese geneeskunde te versterken of Toon de bodyand #39; s totale vitaliteit, verbeteren van de spijsvertering, en ondersteuning van de milt. Studies bevestigen astragalus PE bevat medicinale actieve bestanddelen, met inbegrip van een polysaccharide dat het immuunsysteem stimuleert.

Productnaam

Astragalus extract

Deel van de plant gebruikt

Root

Specificatie

Polysaccharide 3-98%
Astragaloside 98%

Pakket

25kg/drum

Astragalus wortel Extract is een groot geslacht van ongeveer 3000 soorten kruiden en kleine struiken, die behoren tot de vlinderbloemenfamilie (Fabaceae) en de onderfamilie Faboideae. Het is het grootste geslacht van planten in termen van wetenschappelijk beschreven soorten. Het geslacht is inheems in de gematigde streken van het noordelijk halfrond.
Cycloastragenol heeft een vergelijkbare chemische structuur met die van de molecule Astragaloside IV, maar het is kleiner en aanzienlijk meer biologisch beschikbaar, waardoor lagere doses moeten worden genomen. Het wordt al gebruikt als een immunostimulant vanwege de mogelijkheid om de proliferatie van T-lymfocyten. Het is echter haar uitzonderlijke anti-aging eigenschappen die van belang zijn voor de wetenschappelijke gemeenschap te verhogen. Cycloastragenol stimuleert het herstel van DNA schade door het activeren van telomerase, een enzym nucleoproteïne welke katalyseert synthese en groei van Telomere DNA. Telomeren zijn gemaakt van dunne filamenten en zijn te vinden op de uiteinden van chromosomen.
Hun stabiliteit te handhaven kan cellen om te voorkomen dat Dr. senescentie en onbepaalde verspreiding buiten de en #39; Hayflick limitand #39;. Telomeren verkort met elke cyclus van celdeling, of wanneer onderworpen aan oxidatieve stress. Tot op heden is dit een onvermijdelijke mechanisme van veroudering.
Wat is de functies van Astragalus uitpakken?
1. studies hebben gedocumenteerd dat Astragalus activiteit van verschillende soorten witte bloedcellen stimuleert en verhoogt de productie van antilichamen en interferon, het lichaam eigen natuurlijke anti-virale agent.
2. verbeteren immuniteit.
3. het is een eersteklas kruid voor het handhaven van een gezond immuunsysteem.
4. als een immuunsysteem tonicum helpt Astragalus het lichaam om te vechten uit externe ziekteverwekkers die u kan in contact met komen.
5. het ondersteunt dus rechtstreeks de longen en milt organen in het lichaam. Door het ondersteunen van die organen, wordt energie uit het voedsel en de lucht verhoogd.
6. cardiale activiteit op uitgeput hart, hypotensieve activiteit, diureticum activiteit, kalmerend effect, immuniteit enhancer
Hoe zit de toepassingen van Astragalus uitpakken?
1. farmaceutische spul.
2. functionele voedingsmiddelen en additief voor levensmiddelen.
3. dierlijke producten en pluimveeproducten.
4. de in water oplosbare dranken.
5. in hart cerebrovasculaire aspect, het kan remmen aggregatie van de bloedplaatjes, verminderen van de viscositeit van het bloed en stolling gladde spieren ontspannen, uitbreiden van cerebrovasculaire, vasculaire weerstand verminderen, bloedomloop verbeteren, met name het verbeteren van de microcirculatie, kan ook remmen de vorming van arterialthrombosis.


Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende astragalus pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk astragalus extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek