Blauwe bosbes Extract

Blauwe bosbes Extract (Vaccinium Myrtillus L.) die bevatten anthocyanen verbetert de microcirculatie en regeneratie van retinale paarse voor gezichtsvermogen gezond. Blauwe bosbes Extract voorkomt maculadegeneratie en staar, het wordt gebruikt voor vasculaire aandoening. Blauwe bosbes Extract Latijnse naam: Vaccinium...

Productdetails

Blauwe bosbes Extract (Vaccinium Myrtillus L.) die bevatten anthocyanen verbetert de microcirculatie en regeneratie van retinale paarse voor gezichtsvermogen gezond. Blauwe bosbes Extract voorkomt maculadegeneratie en staar, het wordt gebruikt voor vasculaire aandoening.
BilberryExtract
Latijnse naam: Vaccinium Myrtillus L.
Molecularformula:C27H31O16
Molecularweight:611.53
CAS:84082-34-8
EINECS:281-983-5
Zuiverheid: uiterlijk: purpleredpowder
Extractie Type: Solvent extractie

Productnaam

Blauwe bosbes extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Anthocyanidines 25% UV,
Anthocyanen/Anthocyanosides 36% HPLC

Pakket

25kg/drum

Inleiding:
Blauwe bosbes (Vaccinium Myrtillus L.) is een overblijvende, sier struik die vaak in verschillende klimaten in vochtige bossen en moorlands, vooral in subarctische gebieden van de wereld zoals in Zweden, Finland, enz gevonden wordt. Dichte concentraties Anthocyaninen in blauwe bosbes ondersteunen en beschermen collageen structuren in de bloedvaten van de ogen, sterk en gezond haarvaten, die essentiële voedingsstoffen aan oog spieren en zenuwen dragen te verzekeren.
Blauwe bosbes is al lang een remedie voor slechte visie en andquot; nacht blindness.andquot;. Klinische tests bevestigen dat mondeling gegeven het verbetert de nauwkeurigheid van de visuele in gezonde mensen, en mensen met oogziekten zoals pigmentosa, retinitis, glaucoom en bijziendheid kan helpen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog aten Britse Koninklijke luchtmacht piloten blauwe bosbessen jam vóór nacht missies als een steun voor nachtzicht. Blauwe bosbes werkt door het verbeteren van de microcirculatie en regeneratie van retinale paars, een stof nodig is voor goed gezichtsvermogen.
Blauwe bosbes wordt ook gebruikt in het kader van vasculaire en bloed stoornissen en toont positieve effecten bij de behandeling van spataderen, trombose en angina pectoris.
Voordelen:
1. verbetering van de circulatie in de ogen en helpt vermoeide ogen en gezichtsscherpte
2. het genezen van de oogbeschadigingen en/of ziekte, cataract, glaucoom, bloeding van de eyeground
3. omgaan met retinal verstoringen, dag en nacht blindheid, bijziendheid en pigmentary retinitis
4. Behandel omloop stoornissen, spataderen en andere veneuze en arteriële problemen
Functie:
1. blauwe bosbessen is een rijke bron van anthocyanosides, verbindingen bezitten krachtige antioxiderende eigenschappen die haarvaten tegen schade door vrije radicalen beschermen kunnen, omdat de capillaire schade is een primaire factor in een aantal ziekten zoals diabetes en retinopathie, glaucoom, staar, een oog aandoening genaamd macularDegeneration.
2. Anthocyanosides kan ook de bevordering van de vorming van bindweefsel via hun beschermende effecten op collageen synthese en reparatie en, dus, kan alsoImprove vasculaire verkeer.
3. blauwe bosbes bevat ook vitamine C, dat is een andere anti-oxidant.
Toepassing:
1. omloop stoornissen, spataderen en andere veneuze en arteriële problemen behandelen. Verbetering van de circulatie in de ogen en helpt vermoeide ogen en gezichtsscherpte.
2. genezen de oogbeschadigingen en/of ziekte, cataract, glaucoom, bloeding van de eyeground. Netvlies verstoringen, dag en nacht blindheid, bijziendheid en pigmentary retinitis behandelen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende blauwe bosbes extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk blauwe bosbes extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek