Zwarte rijst Extract

Wat is zwarte rijst? Zwarte rijst en Zimi zijn van het gras plant rijst het cultiveren van een lange termijn kenmerken van een soort is een zeldzame soort rijst, kleverige rijst die behoren tot categorie. Zwarte rijst uiterlijk Mohei, voedselrijke, Black Pearl en koning van de wereld-meter in de reputatie...

Productdetails

Wat is zwarte rijst?
Zwarte rijst en Zimi zijn van het gras plant rijst het cultiveren van een lange termijn kenmerken van een soort is een zeldzame soort rijst, kleverige rijst die behoren tot categorie. Zwarte rijst uiterlijk Mohei, voedselrijke, Black Pearl en koning van de wereld-meter in de reputatie. In het oude China bekend als Gongmi Black rijst met eiwit, vet, koolhydraten, vitamine B, vitamine E, calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer, zink en andere voedingsstoffen, voedselrijke; Genezing van lichaam zwakte, duizeligheid, hyphemia, de witte haren, oogziekte, pijn van taille en knie pijn en vermoeidheid van de ledematen; Het verhinderen van kanker.


Productnaam

Zwarte rijst extract

Deel van de plant gebruikt

Zaad

Specificatie

Biologische/conventionele
Zwarte rijst extract anthocyanin10 %-25_%
Zwarte riceprotein
Zwarte rijst pigment
Zwarte rijst resistent zetmeel

Pakket

25kg/drum

Zwarte rijst (ook bekend als paarse rijst) is een scala van rijst soorten soorten Oryza sativa L., waarvan sommige kleverige rijst zijn. Rassen omvatten maar zijn niet beperkt tot de Indonesische zwarte rijst en Thaise jasmijn zwarte rijst. Zwarte rijst hoog is in voedingswaarde en is een bron van ijzer, vitamine E en antioxidanten (meer dan in bosbessen). De zemelen romp (buitenste laag) van zwarte rijst bevat een van de hoogste niveaus van anthocyanin anti-oxidanten gevonden in voedsel. De korrel heeft een vergelijkbare hoeveelheid vezels zoals bruine rijst en bruine rijst, heeft een zachte, nootachtige smaak. In China, wordt zwarte rijst beweerd dat deze goed voor de nieren, de maag en de lever. Zwarte rijst heeft een diepzwarte kleur en draait meestal diep paars wanneer gekookt. Zijn donker paarse kleur is voornamelijk te wijten aan de inhoud ervan anthocyanin, die hoger gewicht dan die van andere gekleurde korrels. Het is geschikt voor het maken van PAP, dessert, traditionele Chinese zwarte rijst taart of brood. Gemaakt van zwarte rijst noedels zijn ook vervaardigd.

Zwarte rijst bruine of zwarte, voedzame en heeft grote eetbare en medicinale waarde, zwarte rijst heeft lange teelt geschiedenis die is geweest Chinaand #39; s oude en zeldzame rijst verscheidenheid. Zwarte rijst extract wordt gewonnen uit zwarte rijst waarin rijke anthocyanin. Anthocyanin is een soort van in water oplosbare pigment dat kan worden getransformeerd door het chlorofyl en behoort tot de flavonoïden van de fenolische verbindingen. Het is gemeenschappelijk om te vinden in plantaardige weefsels. Er zijn meer dan 300 verschillende Anthocyaninen in de natuur. De kleur van anthocyanin wordt beïnvloed door vele factoren zoals de lage temperatuur, Anoxie en fosfor tekort.

Wat is de functies van zwarte rijst Extract?
1. zwarte rijst Extract heeft de functie voor het elimineren van vrije radicalen;
2. Improvs hartspier voedings- en reducerende myocardiale zuurstofverbruik;
3. zwarte rijst Extract kan effect op de remming van de voor de hand liggende tot vorming van atherosclerose.
4. scavenges van de vrije radicalen, elimineren spikkels, cardiovasculaire gezondheid verbetert.
5. natuurlijke anti-oxidanten.
6. natuurlijke pigment.
7. resistente mutaties functie om de vorming van carcinogene factor
8. zwarte rijst Extract heeft anti-inflammatoire effecten, die kunnen worden voorkomen, met inbegrip van ontsteking, met inbegrip van artritis en zwelling.
Dosis waar de zwarte rijst extract toepassen?

1. toegepast op gebied van voedsel, het ook kan worden gebruikt als additief voor levensmiddelen en kleurstof;
2. in cosmetische veld toegepast, wordt anthocyanidine voornamelijk gebruikt als antioxidant, voorkomen van UV-straling.
3. toegepast op het gebied van gezondheid product, zwarte rijst extract anthocyanidine capsule levering een nieuwe manier voor de behandeling van atherosclerotische hart-en vaatziekten;

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende zwarte rijst extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk zwarte rijst extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek