Soja isoflavonen

Bron soja heeft al vele jaren een belangrijkste voedsel in Aziatische landen. Dit is omdat ze zeer voedzaam zijn: ze bevatten ongeveer 36% eiwit, 18% vet, 30% koolhydraten, isoflavonen en een heleboel mineralen en vitaminen. Alle acht essentiële aminozuren aanwezig zijn in de soja, waardoor de...

Productdetails

Bron
Soja is al vele jaren een belangrijkste voedsel in Aziatische landen. Dit is omdat ze zeer voedzaam zijn: ze bevatten ongeveer 36% eiwit, 18% vet, 30% koolhydraten, isoflavonen en een heleboel mineralen en vitaminen. Alle acht essentiële aminozuren zijn in de soja, waardoor de soja-proteïne een compleet eiwit aanwezig.
Wat is soja isoflavonen?
Soja isoflavonen distillaat of concentraat wordt gewonnen uit de zaden of de bonen van de soja kruid die invloed hebben op een breed-verscheidenheid van lichaamssystemen. Soja isoflavonen behoren tot een klasse van plantaardige stoffen bekend als fyto-oestrogenen, zogenaamde omdat ze vergelijkbaar zijn in chemische structuur en de functie aan het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Soja omsluit verscheidene elementen of verbindingen die therapeutisch zeer waardevol, zoals isoflavonen en lecithine. Ze zijn betrokken bij zowel de verlagingen en verhogingen van het risico op borstkanker, en over het algemeen zijn goed in het cardioprotection van het terugdringen van lipoproteïne en worden gezien als goed voor de gezondheid van het been in de veroudering zo goed.

Productnaam

Soja extract

Deel van de plant gebruikt

Zaad

Specificatie

Soja isoflavonen 10% - 40%

Pakket

25kg/drum

Soja is een unieke dieet bron van de isoflavonen, zoals Genisteïne en daïdzeïne. Het is al onderdeel van de Zuidoost-Aziatische voeding bijna vijf millennia, overwegende dat de consumptie van soja in de westerse wereld is beperkt tot de 20ste eeuw. Zware consumptie van soja in Zuidoost-Aziatische mensen wordt geassocieerd met de verlaging van het tarief van bepaalde vormen van kanker en hart-en vaatziekten en de lastige bijwerkingen die gepaard kan gaan met de menopauze. Recente experimentele bewijs suggereert dat isoflavonen in soja, die heeft zijn wetenschappelijk geanalyseerd sinds de 80and #39; s, zijn verantwoordelijk voor de gunstige effecten.
Functie:
De hypothese dat soja isoflavonen kan helpen verlichten van de symptomen van de menopauze (zoals opvliegers, emotionele storingen en gecompromitteerde seksuele activiteit) is bevestigd door recente wetenschappelijke studies. Bovendien, soja isoflavonen leiden tot aanzienlijke afname van de tarieven van kanker van de borst, die wordt beschouwd als relevant zijn voor hun effecten als fyto-oestrogenen. Bestudeert ook wijzen dat hoge consumptie van soja isoflavonen in het dieet zijn betrokken bij de remming van de groei van prostaatkanker cellen, degenen die een vetarm dieet, maar rijk aan soja eiwitten eten, een lagere incidentie van prostaatkanker hebben.
Lager kankerrisico op bij mannen en vrouwen
Soja isoflavonen zijn belangrijke nieuwe elementen in de preventie en de mogelijke behandeling van kanker. Soja isoflavonen hebben ook antioxiderende eigenschappen, en zoals andere antioxidanten, zij het op lange termijn risico van kanker door het voorkomen van vrije radicalen schade aan DNA kunnen verminderen.
5000 jaar gegeten in Azië, lijkt soja te verminderen het risico van borstkanker en andere kankers reproductieve orgel. In de afgelopen jaren hebben epidemiologen gericht op soya als een van de belangrijkste dieet verschillen tussen Aziaten en Amerikanen. Aziatische vrouwen eten van de traditionele hoge-soy diëten hebben een relatief laag risico van borstkanker, maar hun risico verhoogt wanneer ze naar de Verenigde Staten en een westerse dieet nemen.
Ook hebben Aziatische mannen die diëten hoog-soy eten een laag risico van invasieve prostaatkanker. De standaard Amerikaanse dieet heeft geen fyto-oestrogenen, zegt Susan Lark, MD, die is gespecialiseerd in womenand #39; s gezondheidskwesties in Los Altos, Californië Van soja en andere natuurlijke bronnen van fyto-oestrogenen, voegt ze eraan toe, u moet deze voedingsmiddelen te handhaven hun oestrogeen als voordelen blijven innemen. (Bron: voeding wetenschap nieuws, September 1998.)
Bovendien, in een groep van Australische Kaukasische vrouwen, degenen wiens diëten waren opgenomen hogere bedragen van isoflavonen en andere phytoestrogens had een verminderde incidentie van borstkanker. (Bron: kanker: beginselen en praktijk van oncologie 3e editie, Philadelphia, JB Lippincott, 1989, pp 167-180.)
Isoflavonen ook verlagen risico op kanker door remming van de activiteiten van tyrosine kinase, een enzym dat kanker-celgroei bevordert. (Bron: J cellulaire biochemie, 1995, 22S:181-7) Sommige onderzoekers hebben aangetoond dat Genisteïne antiangiogenic is, en als een antiangiogenic stof, blokkeert het de groei van bloedvaten die tumoren nodig om uit te breiden. (Bron: J Nutr 1995; 125:790S-7S.)
Gebruik In oestrogeen vervangende therapie
De voordelen van soja gaan verder dan verminderen van kankerrisico op lange termijn. Recente studies hebben gevonden dat soja (in isoflavonen-rijke eiwitten of pure isoflavonen supplementen), vermindert de menopauze opvliegers en botdichtheid bij vrouwen verhogen. Inderdaad, veel menopauze en postmenopauzale gezondheidsproblemen kunnen voortvloeien uit een gebrek aan isoflavonen in de typische Amerikaanse dieet. (Bron: voeding wetenschap nieuws, September 1998)
Oestrogenen zijn essentieel voor het vrouwelijke voortplantingsstelsel, maar ze zijn ook belangrijk voor de botten, hart en eventueel de hersenen. Voor vrouwen geconfronteerd met menopauze (en het verlies van oestrogeen), is ter vervanging van oestrogenen een groot probleem. Christine Conrad, co-auteur met Marcus Laux, N.D. van natuurlijke vrouw, natuurlijke menopauze (HarperCollins, 1997), heeft betrekking op soja isoflavonen en andere plantaardige oestrogenen effectieve hormoon vervanging na een hysterectomie zijn. Andere onderzoekers hebben gemeld dat de isoflavonen zijn ook oestrogene genoeg ter bevordering van de vorming van bot.
Lagere Cholesterol en het risico op hart-en vaatziekten
Naast hun oestrogene activiteit bevorderen soja isoflavonen gezonde cholesterolniveaus zonder verlaging van de niveaus van het gunstige HDL-cholesterol. Ook kunnen soja isoflavonen handhaven normale vasculaire functie. De soja verbinding nieuwsbrief meldt dat andquot;... zelfs bij mensen met normale cholesterol, soja isoflavonen kunnen bijdragen tot het verminderen van hart-en vaatziekten risk.andquot; (Vol. 6, No. 2, Spring 1998)
Dierproeven:
1, effecten van zoogdier- en plantaardige oestrogenen op de borstklieren en de baarmoeders van Makaken
In een recente studie van de hormonale substitutietherapie en de alternatieven, werden volwassen, operatief postmenopauzale vrouwen Makaken (Macaca fascicularis) voortdurend behandeld met estradiol (E2), isolaat van soja isoflavonen verrijkte (SBE) of E2 + SBE. Doseringen waren gelijk op basis van calorie aan 1 mg/vrouw/dag voor estradiol en 148 mg/vrouw/dag voor soja isoflavonen. Na 6 maanden van substitutietherapie, histopathologische, Morfometrische en immunohistochemische metingen van baarmoederslijmvlies en de borstklieren werden gedaan.
Toename van de dikte van het baarmoederslijmvlies, klier gebied en epitheliale proliferatie zijn geïnduceerd door E2 en E2 + SBE. Morfometrische wijzigingen werden begeleid door verhoogde epitheliale Ki67 vlekken in de E2 groep behandeld. De effecten van E2 waren gedeeltelijk tegengewerkt door SBE (manifesteerde als verminderde Ki67 kleuring). Mammary gland proliferatie was geïnduceerd door E2 en E2 + SBE, Morfometrische en immunohistochemische maatregelen van proliferatie waren eens in beide weefsels. De effecten van E2 werden tegengewerkt door SBE in de melkklier. Nucleaire oestrogeen receptor (ER) kleuring van beide weefsels toonde geen significante verschillen tussen E2, SBE, en SBE + E2 behandeld Makaken. Labelen van ER was duidelijk in de SBE-groep. In de E2 en E2 + SBE behandelde dieren er was een toename van de nucleaire kleuring van progesteron receptor (PGR) van de borstklier weefsel en baarmoederslijmvlies. In het endometrium, zagen we een daling in de nucleaire PGR kleuring: oppervlakkige klieren SBE groep: 2,4 +/-7,59 vergeleken met 21,5 +/-28,00% gelabelde cellen controlegroep.
Conclusie: In dit primaat model SBE behandeling deed niet induceren proliferatie in het endometrium en borstklier weefsel. De resultaten wijzen erop dat SBE gevolgen antiproliferative in het endometrium en de melkklier hebben kan wanneer gegeven, samen met exogene oestrogeen. (J.M. Ernst-Moritz-Arndt Universiteit, Greifswald, Duitsland, en departement van vergelijkende geneeskunde, Bowman Gray School of Medicine van Wake Forest University, Winston-Salem, NC.)
2, onderzoeken beschermende effecten van dietary isoflavonen tegen UV bestraling in een haarloze muismodel.
Haarloze muizen werden oraal toegediend met soja extract (500mg/Kg lichaam Wt/d) met isoflavonen (30%) en werden blootgesteld aan UV-bestraling driemaal per week meer dan een maand om een totale dosis van 600mJ/cm2. Aan het einde van de studie, het werd gemeten de effecten van isoflavonen huidverschijning, collageen afzetting en epidermale dikte in de huid van de UV-beschadigde muis. In de huid fibroblast cultuur, werden de effecten van isoflavonen op synthese/afbraak van collageen en metalloproteinases(MMPs) vastgesteld. Resultaten toonde betere uitstraling van de huid en minder rimpels in isoflavonen behandeld groep in vergelijking met de UV-beschadigde, onbehandelde groep.
Veiligheid:
Soja isoflavonen zijn zeer veilig op een breed scala van consumptie. Een klein percentage mensen allergisch voor soja moet vermijden consumptie van sojaproducten. Consumptie van soja isoflavonen is niet geassocieerd met significante bijwerkingen afgezien van de milde gastro-intestinale kwesties (opgeblazen gevoel, winderigheid). Hoge dosis inname van extracten van de geconcentreerde isoflavonen veilig zijn op niveaus tot 300 mg per dag (het geschatte bedrag opgenomen in de gemiddelde Japanse dieet). Sinds de lange termijn effecten van geïsoleerde isoflavonen supplementen is onbekend en het potentieel voor pro-oestrogene effecten kan bestaan voor mega-dosis Flavone consumptie, het is verstandig om het totale Flavone inname houden dicht bij die niveaus gevonden in dieet hoeveelheden.
Dosering:
1. voor de gezondheid van het hart is 30-50 mg soja isoflavonen per dag effectief in het verminderen van cholesterol en triglyceriden niveaus.
2. voor de symptomen van de menopauze is 25-50 mg soja isoflavonen per dag effectief in het verlichten van enkele van de symptomen die gepaard gaan met de menopauze (bijvoorbeeld opvliegers). Meer dan 200 mg per dag niet overschrijden.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende soja isoflavonen fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk soja isoflavonen met redelijke prijs van ons.

Onderzoek