Valerian Root Extract

Valeriaan is een plant afkomstig uit Europa en Azië. Het groeit tot maximaal vier voet hoog en trompet-vormige bloemen heeft. De wortels worden medicinaal gebruikt. Hoewel de verse wortel relatief reukloos is, heeft de gedroogde wortel een sterke geur die velen onaangename vinden. Valerian Root Extract is gebruikt voor...

Productdetails

Valeriaan is een plant afkomstig uit Europa en Azië. Het groeit tot maximaal vier voet hoog en trompet-vormige bloemen heeft. De wortels worden medicinaal gebruikt. Hoewel de verse wortel relatief reukloos is, heeft de gedroogde wortel een sterke geur die velen onaangename vinden. Valerian Root Extract is eeuwenlang gebruikt als een parfum en een milde, ontspannende kalmerend middel.
Valeriaan (valeriana officinalis) is afgeleid van een plant afkomstig uit Europa en Asia.The werkzame bestanddeel is valeriaanzuur 0,8%. De wortel van deze plant is gebruikt voor duizenden jaren als een remedie voor verschillende kwalen waaronder slaapproblemen, problemen met de spijsvertering, aandoeningen van het zenuwstelsel, hoofdpijn en artritis. Men gelooft dat Valeriaan heeft een invloed op de beschikbaarheid van de neurotransmitter GABA in de hersenen.

Productnaam

Valerian root extract

Deel van de plant gebruikt

Root

Specificatie

0,2-0,8% valeriaanzuur

Pakket

25kg/drum

Gestandaardiseerde Valeriaan extract, een veilige en effectieve natuurlijke kalmerend middel, kalmeert zowel lichaam en geest. Klinisch onderzoek blijkt dat Valeriaan effectief angst-gerelateerde slapeloosheid verlicht en suggereert dat Valeriaan extract kan vergelijkbaar zijn met sommige anti-angst geneesmiddelen op recept voor het verlichten van angst. In tegenstelling tot veel drugs, echter Valeriaan is niet verslavend of gewoonte-vorming wanneer genomen aanbevolen doseringen.
Valeriaan extract werkt als een kalmerend middel helpt u om te ontspannen en te slapen diep en restfully, vermindering van de nacht ontwaken alsmede uitbreiding van droomherinnering de volgende dag. Valeriana Officinalis is gebruikt als een geneeskrachtig kruid sinds op minstens de tijd van het oude Griekenland en Rome. Hippocrates beschreven zijn eigenschappen en Galen voorgeschreven het later als een remedie voor slapeloosheid.
1. als grondstoffen voor geneesmiddelen voor anti-bacteriële, sedatie, anti-depressiva en anti-tumor, wordt het veel gebruikt op gebied van Farmaceutica / gezondheid producten;
2. als slapeloosheid en andere soortgelijke symptomen van psychasthenie product grondstof, wordt het wijd gebruikt in producten van de gezondheidszorg;
3. zoals verhoogde therapeutische functie voedingssupplementen, wordt het wijd gebruikt in velden van voedingssupplement producten;
4. als producten van kalmerende en anti-bacteriële, zijn ze veel gebruikt toe te voegen aan de producten van de schoonheid in de cosmetica-industrie.
5. behandeling Slapeloosheid: genoemd als slaap steun, Valeriaan wortels zijn gebruikt voor de behandeling van slaapstoornissen uit oude dagen. Resultaten hebben gesuggereerd dat mensen met slapeloosheid op het consumeren van valerian root gezondheid supplementen rustgevend en verfrissend gevoel.
6. ctrical activiteit in de hersenen. Resultaten is gebleken dat extracten van Valeriaan verminderd de vorming van de inbeslagneming door hun anticonvulsive eigenschappen in de hersenen.
7. vermindering van angst: afgekondigd voor zijn comfortabel eigenschappen, deze slimme wortel heeft bijgestaan in veel angst gerelateerde aandoeningen zoals aandacht Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Zijn ontspannende eigenschappen ook verlichten stress en spier spanningen en daardoor vermindert depressie.
8. verlichten maagkrampen: de comfortabel eigenschappen vindt ook betekenis wanneer beïnvloed door maag-aandoeningen gerelateerd aan stress zoals het prikkelbare darm syndroom (IBS). Door het ontspannen van de spieren van de maag, vermindert het pijn veroorzaakt door IBS en menstruele krampen.
9. behandeling migraine: Valeriaan wortels kunnen verminderen de spanning veroorzaakt als gevolg van een migraine en daarmee het verminderen van de pijn die gekoppeld.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende Valeriaan extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk-Valeriaan extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek