Tribulus Terrestris Extract

Wat is Tribulus Terrestris? Tribulus Terrestris is een wenselijk kruid voor sporter ' s. Omdat men denkt te verhogen van het lichaam ' s hefbomen van testosteron, het kruid wordt veel gebruikt ter verbetering van de spier celgroei en stimuleren van de lichamelijke sterkte. Protodioscin Tribulus Terrestris Extract Details...

Productdetails

Wat is Tribulus Terrestris?
Tribulus Terrestris is een wenselijk kruid voor athleteand #39; s. Omdat men denkt te verhogen van de bodyand #39; s hefbomen van testosteron, het kruid wordt veel gebruikt ter verbetering van de spier celgroei en stimuleren van de lichamelijke sterkte.
Protodioscin Tribulus Terrestris Extract Details
Tribulus terrestris is een plant uit de familie Zygophyllaceae, native aan het warme gematigde en tropische regio's van de oude wereld in Zuid-Europa, zuidelijk Azië, in Afrika en Australië. Het kan gedijen zelfs in woestijn klimaten en arme grond. Zoals veel onkruid soorten, deze plant heeft vele gemeenschappelijke namen, met inbegrip van bindii, bullhead, burra gokharu, Voetangel, catand #39; s head, deviland #39; s wimpers, deviland #39; s thorn, deviland #39; s onkruid, goathead en puncturevine.
Protodioscin Tribulus Terrestris Extract toepassingen
1. toegepast op het gebied van gezondheid product, tribulus terrestris extract kan worden gebruikt als diretics, enhaner en aphrodiiac agent; spier
2. toegepast op farmaceutisch gebied, kan tribulus terrestris extract worden gebruikt als de geneeswijze der deprimerend presure, verlagen van bloed vet, anti-kanker, enzovoort.

Productnaam

Tribulus Terrestrisextract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

40% - 90% saponinen

Pakket

25kg/drum

Het is naar verluidt het dichtst en sterkste natuurlijke kruiden alterrnative aan synthetische hormonen en verondersteld om effectief behandelen van seksuele dysdunction en een langzame geslachtsaandrijving te stimuleren.
In de traditionele kruidengeneeskunde, wordt het kruid ook gebruikt voor de behandeling van urinaire stoornissen en lagere bloeddruk en cholesterol.
Wat is saponine?
Saponinen zijn een klasse van chemische stoffen gevonden in het bijzonder overvloed in verschillende plantensoorten. Morespecifically, ze zijn amphipathic glycosiden fenomenologisch gegroepeerd door de zeep-achtige schuimvorming die zij produceren wanneer geschud in waterige oplossingen, en structureel door het hebben van een of meer hydrofiele glycoside wordt gecombineerd met een lipofiele triterpene afgeleide
Belangrijkste functies
Voor de behandeling van urinaire stoornissen, impotentie, laag libido en mannelijke onvruchtbaarheid, toename van de niveaus van testosteron.
Ter verbetering van de energie en vitaliteit.
Om te helpen bouwen spier- en kracht.
Toepassing
1. toegepast op farmaceutisch gebied, het bestaat meestal in tabletten, capsule en submodule opwarmen van de nieren, de milt te versterken en menselijke immuniteit verbeteren.
2. toegepast op gebied van voedsel, wordt het voornamelijk gebruikt in soorten drank, drank en voedingsmiddelen te verbeteren menselijke immuniteit en anti-veroudert.
Vergelijkbare verbetering van de Sex en Sport voedingsproducten
[Gezondheidsvoordelen van Tribulus:]
Tribulus wordt meestal gebruikt voor laag libido, onvruchtbaarheid en erectiestoornissen. In het laatste decennium, het populair geworden om sportprestaties te verbeteren.
Tribulus geweest deze voorwaarden in de handel gebracht omdat onderzoek uitgevoerd in Bulgarije en Rusland dat tribulus verhoogt niveaus van de hormonen testosteron aangeeft (doordat luteïniserend hormoon), DHEA en oestrogeen. Het ontwerp van deze studies, echter heeft gesteld.
Een meer recente studie vond dat vier weken van tribulus supplementen (op 10 tot 20 mg per kg lichaamsgewicht per dag) hadden geen effect op de mannelijke geslachtshormonen testosteron, androstenedione of luteïniserend hormoon in vergelijking met mensen die niet tribulus duurde.
[Functie voor Tribulus?]
1) erectiele dysfunctie
Voorbereidende dierlijke studies gevonden dat tribulus verhoogd seksueel gedrag en intracavernous druk verhoogd. Dit werd toegeschreven aan de stijging van de testosteron. Er havenand #39; t is goed ontworpen menselijke studies bevestigen deze vroege bevindingen.
2) lichaamssamenstelling en oefening prestaties
Hoewel tribulus is populair als een sport prestaties steun, een klein maar goed ontworpen studie gevonden heeft geen effect op lichaam samenstelling of oefening prestaties. Vijftien onderwerpen werden willekeurig toegewezen aan tribulus (3.21 mg per kg lichaamsgewicht per dag) of een placebo.
Na acht weken met resistentie opleiding waren er geen veranderingen in lichaamsgewicht, percentage vet, inname via de voeding of stemming in een groep. Wat was verrassend dat spier-uithoudingsvermogen verbeterd eigenlijk meer in de placebogroep. Spier-uithoudingsvermogen (bepaald door het maximum aantal herhalingen op de 100 tot 200% van het lichaamsgewicht) verhoogd voor de Bank en been persen in de placebogroep. De tribulus groep ervaren een toename van de been pers sterkte alleen.
[Toepassing]
1. toegepast op het gebied van gezondheid product, het kan worden gebruikt als diretics, enhaner en aphrodiiac agent spier.
2. toegepast op farmaceutisch gebied, kan het worden gebruikt als de geneeswijze der deprimerend presure, verlagen van bloed vet, anti-kanker, enzovoort.
[Tribulusand #39; s dosering:]
Tribulus terrestris is het vaak genomen bij een dosis tussen 85 tot 250 mg drie keer per dag, met maaltijden.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende tribulus terrestris pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk tribulus terrestris uittreksel met redelijke prijs van ons.

Onderzoek