Fructus Cnidii Extract

Cnidium kan het verbeteren van voorwaarden waaronder impotentie, vrouwelijke onvruchtbaarheid, vaginale jeuk en schimmelinfecties. Het veroorzaakt vaak een verslechtering van de symptomen bij mannen met chronische spermatorrhea en premature ejaculatie. Cnidium heeft sommige samentrekkend kwaliteit, wat betekent dat het zal helpen te voorkomen dat...

Productdetails

Cnidium kan het verbeteren van voorwaarden waaronder impotentie, vrouwelijke onvruchtbaarheid, vaginale jeuk en schimmelinfecties. Het veroorzaakt vaak een verslechtering van de symptomen bij mannen met chronische spermatorrhea en premature ejaculatie. Cnidium heeft sommige samentrekkend kwaliteit, wat betekent dat het zal helpen met het voorkomen van voortijdige zaadlozing bij mannen. Bovendien, Cnidium zaad heeft ontsmettende eigenschappen en extern kan worden gebruikt als een wassen op zweren, vooral in het genitale gebied.
Het jaarlijkse kruid, hoogte blad is afwisselend, compundumbel, ellipsvormige, 2-4 mm lang, ongeveer 2 mm in diameter. Extern grijzig-gele of greyish-brown; met 2outcurved stengel stylopods op de top, en soms met een fijn fruit aan de basis. Dorsale oppervlak van mericarps met vijf dunne en longitudinale richels, commissural oppervlak afgeplat, met twee brown en iets verhoogd longitudinale ribben. Zilvervlies laks en fragiel, gemakkelijk gewreven, zaad kleine, greyish-brown en vette. Geur, aromatische; smaak, prikkelende, cool en gevoelloos.

Productnaam

Fructus cnidii extract

Deel van de plant gebruikt

Fruit

Specificatie

Osthole5 %-98_% HPLC

Pakket

25kg/drum

Osthole heeft een effect van spasmolysising, verlagen van de bloeddruk, anti-aritmie, versterken immuun functie en breedspectrum antibacterium. In het lichaam warm nier en invigorat Yang tonics, wind mee en het verwijderen van vocht, als behandeling van impotentie, onvruchtbaarheid, morbide leukorrhea en lage rug pijn, terwijl de behandeling van ziekte van trichomonad, vulval jeuk en eczeem buiten ook.
Functie:
1, voorbereidende studies tonen enkele van de verbindingen in cnidium monnieri anti-histamine, anti-jeuk voor ski-uitrusting, anti-schimmel, andanti-bacteriële effecten, samen met die van invloed zijn op de as van de hypofyse-adrenocortex kan hebben.
2, sterkte van de botten: Studies op knaagdieren hebben aangetoond dat cnidium monnieri kan verbetering van de sterkte van de botten (coumarinen uit vruchten van cnidiummonnier remmen vorming en differentiatie van multinucleaire osteoclasten van ratten). De chloroform breuk van het ruwe extract werd gevonden te hebben van de meest stimulerende activiteit. Drie coumarinen (osthole, bergapten en imperatorin) werden geïsoleerd en hun effecten op osteoblastic proliferatie werden onderzocht. Osthole, een grote farmacologisch actieve bestanddeel, aanzienlijk bevorderd de cellsand #39; activiteit. Bergapten en imperatorin waren minder effectief dan osthole. Deze resultaten voorgesteld Cnidium monnieri extracten wellicht potentiële activiteit tegen osteoporose en haar fractie chloroform bevatten actieve bestanddelen stimuleren botcellen.
3, Cnidium voor impotentie of erectiestoornissen behandeling: bij konijnen, een samengestelde cumarine gevonden in cnidium genaamd osthol of osthole bleek te helpen ontspannen de corpus cavernosa van de penis, die potentieel met bloedstroom in die witherectile dysfunctie zou helpen.
Osthole is een natuurlijke vorm van de uitgepakte gemeenschappelijke cnidium. Cnidium zaad is zeer vaak gebruikt in formuleringen ter warm van de nieren en versterking van de yang energie. itand #39; voornamelijk gebruikt met het oog op het overwinnen van seksuele malaise en versterking van seksuele potentie. de klassiekers vermelden herhaaldelijk als afrodisiacum.
Functie:
1 het heeft sterilisatie en antipruritic effect, en kan worden gebruikt voor Gynaecologie
2 Warming nier- en afrodisiacum voor oog #39; s seksuele gezondheid
3 drukverlaging, anti-aritmische effect, de behandeling van cardiovasculaire aandoeningen
4 het wordt veel gebruikt op het gebied van toepassing van cosmetica, voornamelijk voor de sterilisatie van de huid, jeuk, allergiesymptomen voorkomen.
Toepassingen:
Osthole wordt wijd gebruikt in velden van heath producten. Osthole kan gebruikt worden als het product van de tonic op de mannelijke impotentie,
de werkzame bestanddelen van medicijnen voor gynaecologische ziekten.
Osthole wordt wijd gebruikt in velden van geneeskunde producten. Osthole wordt ook gebruikt als het product van de tonic op de acute exsudatieve huidziekte.
Bronnen:
Gemeenschappelijk Cnidium extract is jaarlijkse kruid, hoogte 30 ~ 80cm. Het blad is alternatieve, compundumbel bloeiwijze. Cremocarp, ellipsvormige, 2-4 mm lang, ongeveer 2 mm in diameter. Extern grijzig-gele of grijsachtig bruin; met 2outcurved stengel stylopods op de top, en soms met een fijn fruit aan de basis.
Dorsale oppervlak van mericarps met vijf dunne en longitudinale richels, commissural oppervlak afgeplat, met twee brown en iets verhoogd longitudinale ribben. Zilvervlies laks en fragiel, gemakkelijk gewreven, zaad kleine, greyish-brown en vette. Geur, aromatische; smaak, prikkelende, cool en gevoelloos.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende fructus cnidii pak producenten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u te kopen van de bulk fructus cnidii extract met redelijke prijs van ons.

Onderzoek