Gember Extract

Gember, de ondergrondse stam, of wortelstok, van de plant Zingiber officinale is gebruikt als een geneesmiddel in Aziatische, Indische en Arabische kruiden tradities sinds de oudheid. In China, bijvoorbeeld, gember is gebruikt voor spijsvertering en behandeling van maagklachten, diarree en misselijkheid voor meer dan...

Productdetails

Gember, de ondergrondse stam, of wortelstok, van de plant Zingiber officinale is gebruikt als een geneesmiddel in Aziatische, Indische en Arabische kruiden tradities sinds de oudheid. In China, bijvoorbeeld, is gember gebruikt voor spijsvertering en behandeling van maagklachten, diarree en misselijkheid al meer dan 2.000 jaar. Sinds de oudheid, is ook gember gebruikt om te helpen bij de behandeling van artritis, kolieken, diarree en hartaandoeningen.
Naast deze toepassingen, gember blijft over de hele wereld als een belangrijke koken spice worden gewaardeerd en wordt verondersteld te helpen de verkoudheid, griep-achtige symptomen, hoofdpijn en zelfs pijnlijke menstual perioden. Native naar Azië waar het gebruik ervan als een culinaire specerij ten minste 4.400 jaar omspant, gember groeit in vruchtbare, tropische en vochtige bodem.

Productnaam

Gember extract

Deel van de plant gebruikt

Root

Specificatie

Gingerol5 %-20_%

Pakket

25kg/drum

Gember is een specerij die wordt gebruikt voor het koken en ook geheel verbruikt als een delicatesse of Geneeskunde. Het is de ondergrondse stam van de gember plant Zingiber officinale. De gember plant heeft een lange geschiedenis van de teelt, die is ontstaan in Azië en is gegroeid in India Zuidoost-Azië, West-Afrika en de Caraïben. De werkelijke naam van gember is wortel gember. Echter is het kortweg gember, zoals de betekenis bekend.
Het uittreksel van de gedroogde gember is een mengsel, die heeft veel effectieve componenten, met inbegrip van gedroogde gember essentie olie alsook gingerol (gingiberol, zingiberone en shogaol, etc.)
Het heeft vele fysiologische functies en efficacies, zoals bloed lipide, verlaging van de bloeddruk te verlagen, verzachting bloedvat, preventie van myocardinfarct, preventie en behandeling van cholecysitis en galstenen, verlichten en het elimineren van buikpijn lijden gastroduodenul Ulcus, behandeling van gewone verkoudheid, verlaging van de wegen en elimineren andquot; seniele plaqueandquot;. Het beschikt ook over een speciale werkzaamheid van verlichten zeeziek en Reiszieke.
Ginger Extract wordt het veel gebruikt als een belangrijk kruid evenals een spijsvertering voor milde maag overstuur, het kan ook worden gebruikt om te helpen voorkomen of behandelen van misselijkheid en braken geassocieerd met reisziekte, zwangerschap en chemotherapie. Bovendien, kan het worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van artritis, kolieken, diarree en hart-en vaatziekten
Gember Extract Gingerols is een krachtige anti-kanker eigenschappen. Het voordeel van gingerol is haar vermogen om kanker te bestrijden en kanker cel apoptose (celdood) te bevorderen. Sommige mensen hebben toegevoegd aan hun regime sap vasten voor toegang tot deze specerij vaker. De Aziatische bevolking verbruikt relatief meer gember binnen hun dieet als onderdeel van de specerijen toegevoegd in hun gerechten.
2, functie:
* De behandeling van misselijkheid, verkoudheid, coughsdyspepsia en koliek,
-De verminderen van pijn van artritis
* Bloed Verdunnende en cholesterolverlagende eigenschappen (Treating hart-en vaatziekten)
* Traktatie diarree, Diabetes
* Anti-cancerAnti-bacteriële
3, toepassingen:
1. toegepast op gebied van de gezondheid van voedsel, worden veel gebruikt in de levensmiddelenindustrie additieven, die kan worden toegevoegd in de zuivel, drank, gezondheidsproducten, gebak, koude dranken, gelei, brood, melk, enzovoort;
2. in cosmetische veld toegepast, is het een soort van natuurlijke extracten van de in water oplosbare polymeren met sntiphlogistic
sterilisatie effect. Zo kan worden gebruikt als een nieuw soort hoge hidratatie in plaats van glycerine;
3. toegepast op farmaceutisch gebied, is het de grondstof voor nieuwe traditie geneeskunde die wordt vaak toegevoegd in nier producten.
4. het vrijgeven van misselijkheid en braken symptomen gebeurde in zwangerschap, postoperation en carsickness.
5. versterking van de intestinale beweging, bevordering van de omloop van het bloed, behandeling van dyspepsie, constipatie, diarrheaand andere gastro-intestinale aandoeningen.
6. remmen prostaglandine synthese, behandeling van reumatoïde artritis en hyperosteogeny.
7. afnemende bloedplaatjes viscositeit en accumulatie ter verbetering van de cardiovasculaire gezondheid.
8. anti-oxydant, effectief elimineren vrije radicalen;
9. met de functie van zweet, en het verlichten van de vermoeidheid, zwakte, anorexia en andere symptomen;
10. bevordering van de eetlust, afwikkeling van een maagklachten;
11. anti-bacteriële, verlichten de hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en andere symptomen.

Wij vergen trots in het introduceren van ons als een van de toonaangevende gember extract fabrikanten en leveranciers in China aan u. Bijgestaan door geavanceerde apparatuur en technologie, verheugd we u het bulk gember extract met redelijke prijs bij ons koopt.

Onderzoek